ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΡΟ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ! (VID)

Ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού Superfoods είναι η μεγάλη έκπληξη στο «LG AegeanBall Festival»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έχει τον ρόλο του.. guest star στο «LG Aegeanball Festival» στη Σύρο, αφου αποδέχτηκε την πρόσκληση των διοργανωτών και θα δώσει το «παρών» για να το τιμήσει με την παρουσία του! Ο «3D» ταξίδεψε σήμερα για το νησί και κατά την είσοδό του στο γήπεδο προκάλεσε την έκπληξη όλων των θεατών, που δεν τον περίμεναν και φυσικά όταν τον είδαν τον αποθέωσαν! Μαζί με τον Διαμαντίδη, στη Σύρο βρέθηκε και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

 Για μία ακόμα φορά ο Δημήτρης Διαμαντίδης γνώρισε την αγάπη και την αποθέωση του κόσμου, αφού όλοι οι… Συριανοί όρθιοι τον αποθέωναν, ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης για να του πει το δικό του ευχαριστώ για την παρουσία του τον τίμησε δια χειρός Ντούσαν ίβκοβιτς.

«Τιμή μου»

Μάλιστα, ο Δημήτρης Διαμαντίδης όχι μόνο αγωνίστηκε, αλλά έκανε και δηλώσεις στην ΕΡΤ, λέγοντας: «Είναι μεγάλη τιμή που ένας άνθρωπος που έχει διαγράψει μια μεγάλη πορεία στο παγκόσμιο μπάσκετ με βραβεύει. Βλέπω πολύ κόσμο. Ευχαριστώ τον Γιώργο για την πρόσκληση. Και χθες (σ.σ. προχθές) είχε πολύ κόσμο. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Συγχαρητήρια και στον Γιώργο και στον δήμο της Σύρου. Ο Γιώργος είναι πολύ καλό παιδί, πέραν από πολύ καλός παίκτης. Πήγα και στους Antetokounbros, ήταν πολύ όμορφα. Ήταν χαρά μας».
Αναφορικά με την αποθέωση που γνώρισε, είπε: «Είναι πολύ όμορφο ότι ο κόσμος αναγνωρίζει ότι προσπάθησα για το ελληνικό μπάσκετ. Τον ευχαριστώ. Εμείς έχουμε τελειώσει. Υπάρχουν παιδιά που συνεχίζουν και αγωνίζονται με την Εθνική. Πλέον έχω άλλη ζωή».
Τέλος, για την Εθνική Ελλάδας είπε: «Σίγουρα είμαι αισιόδοξος. Ας μην φορτώνουμε τα παιδιά με άγχος. Αυτοί ξέρουν πολύ καλύτερα τι πρέπει να κάνουν. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα, αλλά έχουμε όλες τις δυνατότητες για κάτι καλό».