Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου!

Από αύριο ο Πλούτωνας στον Αιγόκερωσταματά την φαινομενικά Ανάδρομη πορεία του καιπαραλογισμοί, υπερβολική κακία, παρανομίες, ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και εμμονικές διαθέσεις λαμβάνουν τέλος! Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου, ξαναβρίσκουν την εσωτερική δύναμη τους και το πάθος τους!

Κριός

Γενικά

Αγαπάς τη χάρη και την κομψότητα. Σήμερα η ομορφιά και η αρμονία θα παίξουν τεράστιο ρόλο για σένα, όχι μόνο ως προς τη δική σου εμφάνιση, αλλά και προς το περιβάλλον που ζεις. Έχεις την ικανότητα να αποκτάς όμορφα πράγματα. Δεν αντέχεις την κακογουστιά και την ακαταστασία. Δένεσαι με τα προσωπικά σου αντικείμενα, καθώς τα βλέπεις σαν κάτι που αντιπροσωπεύει το γούστο σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θέλουν μια ανανέωση και πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλησε μαζί του και δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις, για το πως βλέπεις την σχέση αλλά και εκείνον.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις αρκετά προβλήματα στον επαγγελματικό σου τομέα, ενώ και ο εκνευρισμός σου θα είναι μεγάλος. Φρόντισε να μην φορτίζεσαι και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Στα οικονομικά σας θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Προτάσεις που θα σου κάνουν για να αυξήσεις τα έσοδα σου πρέπει να τις δεις με σοβαρότητα γιατί είναι συμφέρουσες.
Ταύρος
Γενικά

Η κουλτούρα είναι άλλος ένας σημαντικός παράγοντας στη ζωή σου. Αγαπάς τις τέχνες και τα γράμματα, τη μουσική, το θέατρο. Συχνά προτιμάς να τα απολαμβάνεις όλα σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον, συνήθως στο καλοβαλμένο και σχολαστικά περιποιημένο σπίτι σου, μακριά από τον όχλο. Μερικές φορές είσαι επιπόλαιος πάντως έχεις και την ανάγκη να τα μοιράζεσαι όλα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δώσεις παραπάνω σημασία στην σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό σου τομέα και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Μην δώσεις αναβολές σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν με συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.
Δίδυμος
Γενικά

Σήμερα η έντονη διαίσθησή σου σε βοηθά να καταλαβαίνεις καλά τα πράγμα που σε κάνουν ιδιαίτερα δημοφιλή. Είσαι διατεθειμένος να ακούσεις και να παρηγορήσεις όποιον περνά δυσκολίες. Ενοχλείσαι ιδιαίτερα αν διαπιστώσεις ότι ο άλλος δεν είναι ειλικρινής απέναντί σου ή δεν παίρνει στα σοβαρά πράγματα που θα έπρεπε, τότε μπορεί ακόμη και να αποσύρεις την υποστήριξή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει σε μερικά θέματα στην σχέση σου να κάνεις υποχωρήσεις για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα μπουν σε μια πορεία πολύ καλή. Μπορείς να μιλήσεις με συνεργάτες σου, για να μπορέσεις να βάλεις σε δράση τα σχέδια που έχεις από τα παρελθόν. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά αφού δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις περιττά έξοδα και να ξέρεις ότι το μέλλον διαγράφεται αρκετά θετικό.
Καρκίνος
Γενικά

Από σήμερα πρέπει να αλλάξεις μυαλά και τακτική, πρωτοτυπώντας και υιοθετώντας νέες αντιλήψεις. Ανεξάρτητα με το αν αυτές δεν αρέσουν σε κάποιους. Αν κινηθείς συμβατικά το πιθανότερο είναι να πέσεις θύμα μιας αρνητικής έκπληξης ή ανατροπής. Παράλληλα, υποστηρίζεις τα σχέδια σου, ιδιαίτερα αν σκοπεύεις να ανανεώσεις τον εξοπλισμό σου. Τόλμησε λοιπόν να κάνεις το παραπάνω βήμα, κυνηγώντας τα όνειρά σου και θα δικαιωθείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Να και πάλι μέσα στην μέση οι υποχρεώσεις σου και οι καθημερινές ευθύνες που αγχώνεις το ταίρι σου και δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Άλλαξε τακτική γιατί θα έχεις αντιθέσεις μαζί του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με άτομα για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου πριν κάνεις οτιδήποτε κίνηση πρέπει να την σκεφτείς πάρα πολύ από πριν. Θα μπορέσεις να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.
Λέων
Γενικά

Θέλεις να καλύψεις πολλά κενά στην διασκέδαση σου αλλά και στις δημιουργικές ενασχολήσεις σου. Μπορείς να αρκεστείς στα υπέρ μιας ευχάριστης παρέας χωρίς να θες περαιτέρω αναζητήσεις. Όμως μπορείς να διαταράξεις εντελώς ξαφνικά και τις σχέσεις σου με ένα άτομο του περιβάλλοντός σου, που πειραματίζεται σε βάρος σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις αυτά που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν. Σήμερα πρέπει να φανείς πολύ προσεκτικός σε συνεργασίες που θα κάνεις και συμφωνίες που θα κλείσεις. Θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και αγορές που μπορεί να μην σας είναι και τόσο απαραίτητες. Φρόντισε να βάλεις σωστό προγραμματισμό γιατί μπορεί να βγεις εύκολα εκτός προϋπολογισμού.
Παρθένος
Γενικά

Σήμερα θα λειτουργείς αποκαλυπτικά σε σχέση με διάφορα προσωπικά σου ζητήματα κι ίσως κάποια στιγμή να νιώσεις ότι μόλις έπεσες από τα σύννεφα. Όσον αφορά όμως στις πιο πνευματικές αναζητήσεις πρέπει να βοηθήσεις τον εαυτό σου για να κάνεις την διαφορά. Αν θες να σχεδιάσεις ένα ταξίδι, δεν έχεις παρά να κάνεις το καθοριστικό βήμα για να το υλοποιήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν έχεις τόσο δογματικές απόψεις. Πέρασε χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στην σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει να προσέχεις σε αποφάσεις που παίρνεις. Συμφωνίες, συνεργασίες αλλά και γραφειοκρατικά θέματα, καλύτερα να τα αφήσεις για αργότερα. Οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και τα έξοδα πολλά. Να ξέρεις ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.
Ζυγός
Γενικά

Είσαι πρόθυμος να συμβάλλεις με κάθε μέσον στην πρόοδο και την ανάδειξη των προσόντων σου, ακόμη κι αυτών που… δεν έχεις. Μένει όμως σε σένα να εκμεταλλευθείς σωστά τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Να μην εμπιστεύεσαι τόσο τα σίγουρα στον προσωπικό τομέα, αφού οι πιθανότητες σου να κερδίσεις θα αυξηθούν αν κυνηγήσεις την έκπληξη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από τον σύντροφό σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς για να περάσεις καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε αποφάσεις που παίρνεις ή σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές. Μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.
Σκορπιός
Γενικά

Μήπως πρέπει να αλλάξεις την συνήθως μετρημένη στάση σου, επιλέγοντας κάτι πιο επικίνδυνο είτε αυτό αφορά την εμφάνισή σου, είτε την πολιτική σου. Ίσως μάλιστα επιβάλλεται να διαφοροποιηθείς σε σχέση με μια από τις επιλογές σου. Σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθείς στην άχαρη θέση να προσπαθείς να συμβιβάσεις τα ασυμβίβαστα, χωρίς τελικά να έχεις κάποιο όφελος από αυτό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να κρατήσεις τον εκνευρισμό σου γιατί η ψυχολογία σου δεν θα είναι και πολύ καλή. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να του πεις για τα θέματα που σε απασχολούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Απόφυγε να κάνεις αγορές γιατί θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα. Οικονομικές συναλλαγές ευνοούνται.
Τοξότης
Γενικά

Σήμερα θα έρθεις κοντά με άτομα ή φορείς που μπορούν να βοηθήσουν στο να ξεμπερδεύεις μια ώρα αρχύτερα με ότι σε απασχολεί και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεχθείς την βοήθεια του κοινού. Ωθείσαι σε αλλαγές και δημιουργείς τις προϋποθέσεις για νέα κόλπα στα σχέδιά σου, ίσως μάλιστα σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση από το εξωτερικό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά πράγματα στην σχέση σου θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Ο ερωτισμός σου και ο ρομαντισμός θα βρίσκονται στα ύψη τους. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να ξεμπερδεύεις από υποχρεώσεις που έχεις ώστε να βρεις και χρόνο να ασχοληθείς με τα προσωπικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα σε σχέση με προβλήματα του παρελθόντος που έχεις στα οικονομικά.
Αιγόκερως
Γενικά

Επειδή γνωρίζεις πολύ καλά τι ακριβώς χρειάζεται να κάνεις δεν θα χάσεις καθόλου χρόνο. Αντίθετα θα μαζευτείς στον εαυτό σου και θα κάνεις αυτό που έχεις αποφασίσει. Μια δίαιτα ίσως σε βοηθήσει να κουμαντάρεις καλύτερα το σώμα σου. Μια ωραία συζήτηση θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις κάποια σχέδια. Χρειάζεσαι υπομονή για να μπορέσεις να κερδίσεις και να μην μείνεις μόνο στα λόγια.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου. Πες του για τα προβλήματα που σε απασχολούν, εξωτερικεύσου και θα δεις ότι με τις συμβουλές του συντρόφου σου θα νιώσεις καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά θέματα που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θα αρχίζουν να βρίσκουν τις λύσεις τους με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα. Οικονομικές συμφωνίες και γραφειοκρατικά ευνοούνται.
Υδροχόος
Γενικά

Η εμπιστοσύνη σου μερικές φορές κλονίζεται, ιδίως όταν λες τα μυστικά σου σε ένα φίλο και μετά διαπιστώνεις ότι μπορεί να τα έχει μεταφέρει αλλού. Για αυτό καλύτερα να κρατάς μια διακριτική στάση για να μην γίνουν διάφορες στραβές με άτομα που δεν θέλεις να χαλάσεις τις σχέσεις σου. Παλεύεις με πολλά πράγματα τα οποία δεν ξέρεις ποια από αυτά θα σου κάτσουν και ποια τελικά δεν θα λειτουργήσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός σου αλλά και η γοητεία σου θα είναι πολύ μεγάλη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός γιατί θα έχεις εντάσεις, αλλά και πολλά προβλήματα που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος για να τα αντιμετωπίσεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις να σπαταλήσεις χρήματα άσκοπα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.
Ιχθύς
Γενικά

Σήμερα θα έχεις να κάνεις με πολλά πρόσωπα τα οποία έχουν την καλή διάθεση να σε βοηθήσουν και να σου δώσουν μια μεγαλύτερη σπρωξιά να πας παραπέρα. Αρκεί να έχεις σιγουριά ότι αυτό που κάνεις τελικά σε εκφράζει και μπορείς να το υποστηρίξεις. Η μεγάλη κοινωνικότητα θα σε βοηθήσει να σταθείς αξιοπρεπώς μέσα σε μια ομάδα που κάτι διεκδικεί και να νικήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στον αισθηματικό τομέα να κάνεις ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μην πεις υπερβολικά πράγματα γιατί μπορεί να εκνευρίσουν τον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Εσείς που τώρα είστε στην ανεύρεση εργασίας, μπορείτε να κάνετε δημόσιες σχέσεις που θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Τα έξοδα που έχεις συνεχίζουν να σε νευριάζουν και να προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις. Θα σου κάνουν προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.
Πηγή:   oroskopos.gr