Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 24/10

Ρομαντισμός, διαίσθηση, ποιητικότητα, τρυφερότητα, αγαπησιάρικα μηνύματα και μπόλικες εξομολογήσεις χαρακτηρίζουν την σημερινή Τρίτη! Ποιοι θα είναι οι πιο τυχεροί; Τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου!

 

Κριός

Γενικά

Την σημερινή ημέρα θα βιώνεις εσωτερικά τις προκλήσεις σε όλα αυτά που σε απασχολούν μέχρι τώρα και κάποιες στιγμές θα έχεις εκνευρισμό. Θα σε ταλαιπωρούν ευαισθησίες και συναισθήματα, όπως η συμπόνια προς τους άλλους. Φρόντισε να έχεις την κατάλληλη δυναμικότητα ώστε να αποκτήσεις την ικανότητα να χειριστείς έτσι τις καταστάσεις ώστε να μην στεναχωριέσαι και από την άλλη να έχεις την επιτυχία που θέλεις.

 

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Θα νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Μην βλέπεις μερικές καταστάσεις εγωιστικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη στον Ζυγό θα φέρει έντονη δραστηριότητα αυτή την περίοδο και εκεί που δεν το περιμένεις θα έρθει και το ταίρι που θα κερδίσει την καρδιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις μια ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν τους περίμενες. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.

Ταύρος

Γενικά

Από σήμερα θα είσαι πιο τολμηρός και θα μπορέσεις να δουλέψεις ομαδικά. Βάλε στόχους και εστιάσου στις λεπτομέρειες. Μπορείς να πάρεις και την βοήθεια από κάποιο φιλικό σου άτομο. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξεις τις σκέψεις σου και να ανταλλάξεις απόψεις με ανθρώπους που θα σου φανούν πολύ χρήσιμοι στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις στον αισθηματικό τομέα και να κινήσεις τις καταστάσεις για να πάνε καλύτερα τα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οτιδήποτε εμπόδιο υπήρχε στο δρόμο σου μέχρι τώρα. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν αλλά σε βεβαιώνω ότι πρέπει να ηρεμήσεις γιατί έχεις μπει σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Δίδυμος

Γενικά

Οι πλανήτες σε ευνοούν και θα μπορέσεις την σημερινή ημέρα να καταφέρεις πάρα πολλά. Ήρθε η κατάλληλη περίοδος προκειμένου να ασχοληθείς με τις ευκαιρίες που θα έρθουν. Ο ενθουσιασμός σου θα είναι μεγάλος και θα προσπαθήσεις να διεκδικήσεις όλα αυτά που τόσο καιρό τα σχεδιάζεις. Θα μπορέσεις να ανταμοιφθείς για τις προσπάθειες σου με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε με την συμπεριφορά σου να μην δημιουργήσεις μπερδέματα σε σχέση με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά αφού ο δυναμισμός σου αλλά και η ένταση που θα έχεις θα είναι μεγάλη. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Σε αυτό καλά κάνεις. Αυτό που δεν κάνεις καλά είναι να μην κάνεις άλλα έξοδα και αγορές που δεν σου χρειάζονται.

Καρκίνος

Γενικά

Την σημερινή ημέρα θα συναντήσεις κάποια εμπόδια σε αυτά που θέλεις να κάνεις και στα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Νιώθεις κάποια πίεση για να μπορέσεις να προλάβεις όλα αυτά τα θέματα που είναι σε στασιμότητα. Δεν πρέπει να σε ανησυχεί τίποτα γιατί με όλα αυτά που θα ασχοληθείς θα μπορέσεις να τα φέρεις εις πέρας μια χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Την πορεία των αισθηματικών σου να ξέρεις ότι θα την έχεις εσύ στα χέρια σου. Πρόσεξε την συμπεριφορά σου για να μην στεναχωρήσεις τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς και λύνεις προβληματικές καταστάσεις που στο παρελθόν δεν μπορούσες. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε σχέση με συζητήσεις οικονομικές και να μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να χαλάσουν υποδομές που έχεις χτίσει με πολύ κόπο.

Λέων

Γενικά

Σήμερα θα έχεις πολλές υποχρεώσεις και θα είσαι μονίμως απασχολημένος περνώντας πολύ χρόνο με όλες αυτές τις υποθέσεις που σε απασχολούν και χρειάζεσαι και λίγο ξεκούραση. Φρόντισε ότι κάνεις να το κάνεις με πολύ προγραμματισμό για να μπορέσεις να νιώθεις πολύ καλά ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα λύσεις προβλήματα που σε ταλανίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός στον επαγγελματικό τομέα γιατί θα γίνουν λάθη από άλλους και μπορεί στο τέλος να θα τρέχεις εσύ για να λύσεις τα προβλήματα. Η στασιμότητα στα οικονομικά σου θα είναι το χαρακτηριστικό της μέρας.

Παρθένος

Γενικά

Με κάποιες κινήσεις που θα κάνεις σήμερα θα μπορέσει να αποφορτιστεί η ένταση. Φρόντισε να έχεις ένα ευέλικτο τρόπο δράσης και σκέψης για να μπορέσεις να καταφέρεις να τελειώσεις με κάποια ζητήματα που ακόμη σε ταλαιπωρούν. Κάποιο φιλικό σου πρόσωπο θα χρειαστεί την βοήθεια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η διάθεσή σου δεν θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες αλλά και νέα ξεκινήματα. Μπορείς να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά θέματα θα πας αρκετά καλά, αρκεί να βάλεις στόχους τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις την σχετική οικονομία.

Ζυγός

Γενικά

Με τον Άρη που είναι στο ζώδιο σου θέλεις να κινείσαι βιαστικά και αρκετά παρορμητικά. Με τις υποθέσεις που έχεις και πρέπει να πάρεις πολύ σοβαρές αποφάσεις πρέπει να μάθεις να λειτουργείς με αργούς ρυθμούς, παρόλο που αυτό σε ταλαιπωρεί. Να ξέρεις όμως ότι αν κάτσεις να σκεφτείς πολύ καλά πριν κάνεις κάτι αυτό θα σε βγάλει από πολλά αδιέξοδα και θα φέρει την επιτυχία στις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα πάρουν άλλη τροπή , προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να επανορθώσεις τα λάθη του παρελθόντος. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης σε περιμένει κάτι πολύ καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις κινήσεις στα οικονομικά, που μπορεί να ρισκάρεις τα ήδη υπάρχοντα.

Σκορπιός

Γενικά

Σήμερα πρέπει να κινηθείς με αρκετή ψυχραιμία γιατί διάφορα γεγονότα που θα συμβούν στη ζωή σου θα δοκιμάσουν τις αντοχές σου αλλά και τις σχέσεις σου με κάποια άτομα δικά σου. Φρόντισε να επιστρατεύσεις την εξυπνάδα σου ώστε να μπορέσεις να φέρεις μερικά πράγματα στα μέτρα σου για να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις σε όλα αυτά που κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο για να σώσεις την σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Μπαίνεις σε μία περίοδο που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

Τοξότης

Γενικά

Σήμερα θα έχεις μια διαφορετική νοοτροπία για κάποιες καταστάσεις. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σταματήσουν τις προσπάθειες που κάνεις. Αλλά εσένα δεν σου αρέσει να περιορίζουν τις κινήσεις σου. Έχεις μυαλό που έχει πολλές ιδέες και δεν πρέπει να δώσεις σημασία σε κανένα ότι και αν προσπαθήσει να σου πει. Κινήσου όπως ξέρεις και στο τέλος θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που μέχρι τώρα μπορεί να φαίνονταν ακατόρθωτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο αφού ο ερωτισμός σου αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις , θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου πρέπει να είσαι προσεκτικός σε όλες σου τις κινήσεις. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Καθυστερήσεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε εκνευρίζουν και να αλλάξουν την πορεία που έχεις βάλει. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά οικονομικά ρίσκα.

Αιγόκερως

Γενικά

Αυτή την περίοδο που ο Άρης είναι στον Ζυγό θα εξελιχθούν κάποια γεγονότα που θα αποτελέσουν αφορμή να δεις τα λάθη σου και να αναθεωρήσεις τις όποιες απόψεις σου. Αυτά τα γεγονότα θα σε ωθήσουν να αποκτήσεις περισσότερη δυναμικότητα για κάποιες καταστάσεις και έτσι θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε πολλά ζητήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, πολλά κακώς κείμενα θα αρχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την εργασία σου. Θα μπορέσεις να πας ακόμη καλύτερα από ότι αυτή την στιγμή. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου και να φροντίσεις να τελειώσεις κάποια γραφειοκρατικά και νομικά θέματα.

Υδροχόος

Γενικά

Σήμερα θα έχεις έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις και πρέπει να βρεις τρόπους ώστε να μην σε πάρει από κάτω. Μην κινηθείς καθόλου παρορμητικά, γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λάθος κινήσεις, που στο μέλλον δε θα μπορείς να διορθώσεις. Κινήσου με πρόγραμμα και ορθολογισμό για να έχεις όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα στις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις στον σύντροφό σου, ότι τα αισθήματα που έχεις για εκείνον είναι αληθινά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες καταστάσεις και να φροντίσεις να τις λύσεις. Μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά μην δίνεις αναβολές σε προτεραιότητες που πιέζουν αυτή την στιγμή. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα που κάνεις και αγορές γιατί θα βγαίνεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

Ιχθύς

Γενικά

Με τον Ερμή που είναι στον Σκορπιό και σε ευνοεί, ενισχύει την δυναμική σου στάση απέναντι στις καταστάσεις και σε οδηγεί σε επιτυχημένες αποφάσεις. Με την ενέργεια αλλά και την αυτοπεποίθηση που έχεις θα καταφέρεις να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις σε πολλά ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, πολλές άσχημες καταστάσεις έχουν πλέον ξεχαστεί και είναι στο χέρι σου να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σε προβληματίσουν αρκετά τα επαγγελματικά σου. Καλό είναι αν θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να συμβουλευτείς άτομα δικά σου, γιατί μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Θα μπορέσεις τα οικονομικά σου να τα φέρεις σε ισορροπία. Κάποιες υποχρεώσεις που έχεις με θέματα νόμου μπορείς αυτή την περίοδο να τα τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Πηγή:   oroskopos.gr