Συναυλία της Φωτεινής Βελεσιώτου στο Φεστιβάλ «Λιπάσματα 2017»

Με μια ξεχωριστή συναυλία της Φωτεινής Βελεσιώτου συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή 7 Ιουλίου στις 21.30, το Φεστιβάλ «Λιπάσματα 2017- Φεστιβάλ στη θάλασσα» του δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας.

Ο κόσμος που θα βρεθεί στη συναυλία, δεν θα κληθεί να πληρώσει αντίτιμο, αλλά θα μπορεί εθελοντικά να προσφέρει τρόφιμα, τα οποία στη συνέχεια θα διανεμηθούν σε άτομα και οικογένειες που τα έχουν ανάγκη μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου με πολλές sold out εμφανίσεις και μια επιτυχημένη χειμερινή σεζόν στις αποσκευές της, έρχεται στα «Λιπάσματα 2017 – Φεστιβάλ στη θάλασσα», στον νέο πολυχώρο που δημιουργήθηκε στο παλιό εργοστάσιο λιπασμάτων στη Δραπετσώνα. Η ερμηνεύτρια έχει ξεχωρίσει με την προσωπική της δισκογραφία με τις «Μέλισσες», τα «Διόδια», τη «Στάχτη» κ.α., αλλά και με τα τραγούδια της όπως το «Περαστικός κι αμίλητος», «Με σένα πλάι μου», «Δε λες κουβέντα» και άλλα.

Μαζί της θα εμφανιστεί ο ανερχόμενος τραγουδιστής Σωτήρης Μπαλλάς που ήδη προετοιμάζει την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά και ο οποίος με τις ερμηνείες του εκφράζει τον επίκαιρο λόγο των ποιητών στην ελληνική μουσική.

Στη σκηνή θα συνοδεύσουν την ερμηνεύτρια ο Νίκος Παπαναστασίου (ενορχήστρωση, πιάνο, ακορντεόν), ο Γιώργος Καραμφίλλης (μπουζούκι), ο Διονύσης Μακρής (κοντραμπάσο) και ο Θωμάς Κωστούλας (ντραμς).

πηγη: www.zougla.gr