Survivor: Ποιος είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει

Ο… ξαφνικός θάνατος “ξαναχτυπά”! Ποιος είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει από το Survivor και πώς έχει διαμορφωθεί η λίστα των παικτών σύμφωνα με διαρροές.

Αγγελόπουλος, Μάριος, Αναγνωστόπουλος, Βασάλος, Σπαλιάρας, Χρανιώτης, Εσκενάζυ, Βαλαβάνη. Ο τελικός του Survivor πλησιάζει και αν θέλουν κάτι πολύ, οι παίκτες που έχουν παραμείνει, είναι να φτάσουν εκεί και να απολαύσουν το χρηματικό έπαθλο. Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο εύκολα και ο “ξαφνικός θάνατος” θα ξανάρθει την επόμενη εβδομάδα με μία ακόμη αποχώρηση

Οι δύο υποψήφιοι για αποχώρηση στο προηγούμενο επεισόδιο, από την ψηφοφορία των παικτών, ήταν ο Μπο και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Λόγω της ασυλίας, ο Αγγελόπουλος δεν μπορούσε να είναι υποψήφιος, άρα τρίτος υποψήφιος ήταν ο Γιώργος Χρανιώτης. Βάσει της 24ωρης κρίσιμης ψηφοφορίας που είχε πραγματοποιηθεί ο πιο… αδύναμος κρίκος ήταν ο Μπο.

Την επόμενη εβδομάδα άλλος ένας παίκτης του Survivor θα αποχωρήσει, σύμφωνα με την παραπάνω νέα διαδικασία αποχώρησης. Οι δύο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν το έπαθλο ασυλίας, όμως μία θα είναι αυτή που θα τα καταφέρει.

Αν κερδίσει η ομάδα των Διασήμων, τότε θα φύγει ένας παίκτης των Μαχητών και θα παραμείνουν  από 5, 4. Αν κερδίσει η ομάδα των Μαχητών, θα φύγει άλλος ένας παίκτης των Διασήμων και θα παραμείνουν από 3, μόλις 2. Σε κάθε περίπτωση, το πάθος και των δύο ομάδων όσο περνάει ο καιρός μεγαλώνει, αφού τα αγωνίσματα γίνονται όλο και πιο απαιτητικά, τα έπαθλα πιο ενδιαφέροντα και ο χρόνος μέχρι τον τελικό, λιγοστεύει.

Όλοι θέλουν να είναι αυτοί που θα αγωνιστούν στον τελικό και θα αποκτήσουν το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Ποιοι όμως θεωρούνται φαβορί για τον τελικό; Ποιοι έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να αποχωρήσουν; Και πώς έχει διαμορφωθεί η λίστα των 8 πλέον παικτών;

Σύμφωνα με τις διαρροές, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρίσκεται στην κορυφή και με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στον ημιτελικό. Η λίστα μετά την αποχώρηση του Μπο, διαμορφώνεται ως εξής:

  1. Γιώργος Αγγελόπουλος 38,3%
  2. Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης 38%
  3. Κώστας Αναγνωστόπουλος 11,7%
  4. Κωνσταντίνος Βασάλος 5,1%
  5. Γιάννης Σπαλιάρας 4,9%
  6. Γιώργος Χρανιώτης 1%
  7. Σάρα Εσκενάζυ 0,5%
  8. Ευρυδίκη Βαλαβάνη 0,32%

Επισημαίνουμε βέβαια, ότι η παραπάνω λίστα είναι αποτέλεσμα διαρροών και όχι επίσημων πληροφοριών, οπότε διατηρούμε επιφύλαξη σχετικά με το πώς πραγματικά έχει διαμορφωθεί.

Πώς θα επηρεάσει την ομάδα των Διασήμων η αποχώρηση του Μπο; Ποιος παίκτης θα είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο; Τι άλλες εκπλήξεις κρύβει το παιχνίδι του Survivor; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες την Κυριακή στις 21:00.

 

ΠΗΓΉ: newsit.gr