Πέφτουν οι μάσκες σήμερα στο Nomads! Χαμός με Μαυρίδη, Κολέτσα, Ζώη και Πίντζη

Πέφτουν οι μάσκες σήμερα στο Nomads!   Πρωτοφανή ένταση μεταξύ των παικτών θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του Nomads.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, η Χριστίνα Κολέτσα, η Αποστολία Ζώη και ο Μάνος Πίντζης εμπλέκονται σε έναν καβγά δίχως προηγούμενο.

Στα πλάνα που έπαιξαν στο Πρωινό είδαμε τον αρχικό διάλογο μεταξύ του Γιώργου και της Χριστίνας…

Όλα ξεκινούν με την μετακίνηση του Μάνου Πίντζη στους “Ωκεανούς” και τον Γιώργο Μαυρίδη να ανοίγει διάλογο με τους συμπαίκτες του και ειδικά με την Χριστίνα Κολέτσα.

«Όταν ήρθε η ώρα που μας ανακοίνωσαν ότι πρέπει να δώσουμε έναν άντρα… Τους είπα ότι είμαι ο μοναδικός άνθρωπος που αν φύγω να πάω εκεί δεν θα υπάρχει τόσο στεναχώρια. Και βλέπω τον Μάνο ότι έχει στεναχωρηθεί, σαν παιδάκι πέντε χρονών που λέει “δεν με παίζουν οι φίλοι μου και με διώχνουν”», λέει ο Γιώργος Μαυρίδης.

«Το να είναι κάποιος συναισθηματικός και να στεναχωριέται για πράγματα δεν σημαίνει ότι είναι ανώριμος ή πέντε χρονών. Εγώ αυτό που εισέπραξα τη μέρα εκείνη ήταν ότι “αν φύγω εγώ παιδιά, για εσάς θα είναι αναίμακτο”. Του λέω γιατί λες ότι θα είναι αναίμακτο για εμάς; Θεωρείς ότι δεν έχουμε δεθεί μαζί σου όλο αυτόν τον καιρό; Εμένα αυτό με στεναχωρεί, βασικά με πληγώνει. Μην μιλάς για εμάς. Δεν είσαι ο πατέρας μας. Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται. Έχω αρχίσει και ψυλλιάζομαι και στεναχωριέμαι γι’ αυτό ότι είναι κάποιου είδους στρατηγική», λέει μεταξύ άλλων η Χριστίνα Κολέτσα.

«Μετά από πέντε εβδομάδες, που εγώ αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ότι έχουμε έρθει κοντά, γυρνάς και μου λες αυτό το πράγμα; Δηλαδή, που πρέπει να τοποθετήσω εγώ αυτόν τον άνθρωπο αυτή τη στιγμή μέσα στην καρδιά μου;», λέει από την πλευρά της η Αποστολία Ζώη.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Μαυρίδης πήρε τον λόγο:

Γ.Μ. Θέλω να μιλήσω για τα σκυλιά…

Χ.Κ. Τα σκυλιά που κολλάνε τώρα;

Γ.Μ. Γιατί με διακόπτεις ρε Χριστίνα; Σε διέκοψα όταν μιλούσες;

Χ.Κ. Συγγνώμη.

…να καταλήγει σε ένα απίστευτο ξεσπασμα του Γιώργου Μαυρίδη:

«Έχουμε έρθει όλοι εδώ πέρα σε έναν χώρο που μας φιλοξενεί, σε έναν τόπο που πρέπει να σεβαστούμε τη θάλασσα, το έδαφος τα ζώα, τα ποντίκια, τα φίδια, τα σκυλιά, τα γατιά… Είμαστε άνθρωποι που έχουμε έρθει εδώ και Νο 2 αιτια θανάτου είναι αν πέσει καρύδα στο κεφάλι σου και ξαφνικά ακούω ότι κάποια σκυλιά είναι η αιτία μόλυνσης για τους παίκτες. Ερχόμαστε σε έναν ξένο τόπο και πρέπει να αποβάλλουμε κάποια ζώα από εκεί που τα βρήκαμε και λέω: «Θέλετε να τα εμβολιάσουμε; Προσφέρομαι οικονομικά να τα εμβολιάσω, δεν χρειάζεται να πάρω ένα ζώο να το μετακινήσω επειδή με ενοχλεί. Κι εμένα με ενοχλούν τα ποντίκια, να ζητήσω 3 κιλά ποντικοφάρμακο να ρίξω στην παραλία; Είναι σωστό αυτό; Εμένα με δάγκωσε προχθές αλλά δεν είπα τίποτα, με τη γιατρό μίλησα. Ότι με ενοχλεί σε αυτόν τον τόπο θα πρέπει να το αλλάξω ή να το διορθώσω»;

Και ξαφνικά, ο Μάνος Πίντζης αρχίζει να χτυπάει παλαμάκια και να συνεχίζει την ένταση λέγοντας: «Φοβερό show άλλη μια φορά. Για μένα προτεραιότητα εδώ πέρα είναι οι ομάδες! Θα προστατέψω την ομάδα από ποντίκια, από σκυλιά, από γατιά από οτιδήποτε. Πρέπει να φύγουμε από εδώ όπως ήρθαμε! Τελείωσε! Κι εγώ έχω σκυλιά και έχω πάει και στο αυτόφωρο για σκυλιά. Γιατί να το πουσάρω αυτό μπροστά στον κόσμο; Εδώ για μένα προτεραιότητα έχει ο άνθρωπος! Τελείωσε»!

Έξαλλος ο Θέμης Γεωργαντάς στο Πρωινό είπε: «Επιβεβαιωθήκαμε ότι υπάρχει μια γιγαντιαία κλίκα! Εκπροσωπεί η Κολέτσα την ομάδα; Ποια είναι; Δεν κατάλαβα»! Ο Κώστας Τσουρός αναρωτήθηκε: «Συγγνώμη, το παραλήρημα του Μαυρίδη το είδατε; Τι έπαθε»;

Δείτε το βίντεο

 

πηγη:  www.madata.gr