Λέσβος: Αδέσποτα επιτέθηκαν σε επτάχρονη στο χριστουγεννιάτικο χωριό της πόλης!

Ένα από τα σκυλιά όρμηξε στο κορίτσι, το έριξε κάτω και άρχισε να το δαγκώνει – Χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν τα τραύματά της

Την κόλαση έζησαν οι γονείς ενός επτάχρονου κοριτσιού στην Πλατεία Σαπφούς της Λέσβου, όπου πήγαν μαζί με το παιδί τους για να δουν από κοντά το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» που έχει στηθεί εκεί.

Σύμφωνα με την καταγγελία των γονιών αυτών στο LesvosNews.gr, στο χώρο της Πλατείας την ώρα εκείνη βρίσκονταν τρία αδέσποτα σκυλιά. Όταν η 7χρονη κόρη τους μπήκε μέσα στη φάτνη που βρίσκεται εκεί, το ένα σκυλί επιτέθηκε στο παιδί τους και αφού το έριξε κάτω, άρχισε να το δαγκώνει σε όλο του το σώμα.

Τρομοκρατημένοι οι δύο γονείς είδαν και έπαθαν να πάρουν την κόρη τους μέσα από την φάτνη και την μετέφεραν αμέσως στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης με σοβαρά τραύματα από τις δαγκωνιές κυρίως στα χέρια του μικρού παιδιού.
Στα επείγοντα περιστατικά όπου προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο μικρό κοριτσάκι, οι γονείς του παιδιού ενημερώθηκαν από τους γιατρούς ότι είχαν κι άλλο περιστατικό από τον ίδιο χώρο της Πλατείας Σαπφούς προφανώς από τα ίδια σκυλιά.

Πηγή: lesvosnews.gr