Κολωνός: «Με απειλούσε για να μην μιλήσω» φέρεται να κατέθεσε η 12χρονη

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η 12χρονη, την οποία βίαζε και εξέδιδε ο 53χρονος στον Κολωνό, σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας, Ασπασία Ταραχοπούλου.

Ο εφιάλτης της 12χρονης αποκαλύφθηκε, όταν βρέθηκε σε φιλικό σπίτι και ασχολούνταν συνέχεια με το κινητό της. Η μητέρα της ενημερώθηκε και την ρωτούσε επίμονα τι συνέβαινε, με το παιδί να προχωρά στις σοκαριστικές αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το κορίτσι, μεταξύ άλλων, φέρεται να έχει καταθέσει στην Ασφάλεια ότι φοβόταν τον 53χρονο γιατί την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει, προκειμένου να μην μιλήσει. Τα ευρήματα, τόσο στο κινητό του παιδιού, όσο και στη συσκευή του δράστη, είναι σοκαριστικά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 53χρονος την εξέδιδε σε πελάτες μεταξύ 30 έως 50 ετών, μέσα σε αυτοκίνητα, αλλά και σε δωμάτια. Κάποιοι της είχαν πει “είσαι πολύ μικρή, να προσέχεις”, σύμφωνα με όσα έχει πει η ίδια.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στον Κολωνό κρατείται στη ΓΑΔΑ και το μεσημέρι της Δευτέρας (10.10.2022) θα οδηγηθεί στην Ευελπίδων. Οι αρχές αναζητούν τους άνδρες που βίασαν τη 12χρονη, που -σύμφωνα- με την ίδια ήταν περίπου 10, από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο του 2022. Οι έρευνες επικεντρώνονται στα ηλεκτρονικά ίχνη και τις επαφές που είχε ο 53χρονος στο ίντερνετ και συγκεκριμένα στα ψεύτικα προφίλ που είχε δημιουργήσει, όπου αναρτούσε τα βίντεο του κοριτσιού για να “ψαρεύει” πελάτες. Σύμφωνα με το MEGA, υπήρχαν περισσότεροι από 213 άνδρες, οι οποίοι είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να συνευρεθούν μαζί της.

Η αποκάλυψη του εφιάλτη

Όπως προέκυψε από το ρεπορτάζ του newsit.gr, ο εφιάλτης της 12χρονης αποκαλύφθηκε, όταν βρέθηκε σε φιλικό σπίτι και ασχολούνταν συνέχεια με το κινητό της. Η μητέρα της ενημερώθηκε και την ρώτησε επίμονα τι συνέβαινε, με το παιδί να προχωρά στις σοκαριστικές αποκαλύψεις. Μάλιστα, αποδείχθηκε ότι ο 53χρονος της είχε κάνει… πλύση εγκεφάλου, καθώς το κορίτσι θεωρούσε πως όλο αυτό που της συνέβαινε ήταν φυσιολογικό!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

newsit