Ηράκλειο: Θρήνος για τη Μαρία Γεωργιάδη που πέθανε σε σχολείο – Λύθηκε το μυστήριο για τη νεκρή μητέρα

Η τραγωδία με τη νεκρή μητέρα στο Ηράκλειο, συγκλονίζει για δεύτερη μέρα την τοπική κοινωνία. Η 33χρονη κατέρρευσε στην είσοδο του σχολείου, λίγα μέτρα από τα παιδιά της…

Μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν σήμερα την 33χρονη Μαρία Γεωργιάδη που «έσβησε» αναπάντεχα λίγη ώρα αφού πήγε τα παιδιά της στο σχολείο χθες το πρωί στην περιοχή το Μασταμπα.  Η κηδεία της θα τελεστεί το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό της Παναγίτσας. Όσοι την γνώρισαν και την αγάπησαν καλούνται τώρα να τη συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία. Πρόκειται για μια ανείπωτη τραγωδία που κανείς στο περιβάλλον την 33χρονης δεν μπορεί να πιστέψει…

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα έγιναν λίγο πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα στο 36ο Δημοτικό Σχολείου Ηρακλείου, οπότε ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ για λιποθυμικό επεισόδιο της 33χρονης Μαρίας Γεωργιάδη. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο, με το πλήρωμα να διαπιστώνει τη σοβαρότητα της κατάστασης και για το λόγο αυτό κλήθηκε και η ομάδα «Πήγασος», με το γιατρό.  Λίγο αργότερα, η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή.

Ασθενοφόρο με γιατρό, παρέλαβε την 33χρονη Μαρία Κυριακάκη – Γεωργιάδη, έχοντας υποστεί ανακοπή και σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής, γίνονταν  Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), χωρίς ωστόσο τελικά η ίδια να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή, ξεκινώντας πλέον για το δικό της μοναχικό ταξίδι.

Μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η άτυχη γυναίκα κατέληξε έχοντας υποστεί ανεύρυσμα εγκεφάλου.

Πηγή: cretalive.grneakriti.gr