Ενδοοικογενειακή βία: Πήγε με τούρτα σπίτι και της έδειξε το αρρωστημένο του πρόσωπο μπροστά στο παιδί τους

Καταδικάστηκε ο 52χρονος για την επίθεση που σημειώθηκε μπροστά στο ανήλικο παιδί τους. Η ενδοοικογενειακή βία, παραμένει ένα μεγάλο πρόβλημα και στην Μαγνησία, με τις καταγγελίες να διαδέχονται η μία την άλλη…

Η άφιξη του δράστη στο σπίτι δεν έδειχνε σε καμία περίπτωση την ενδοοικογενειακή βία που θα ακολουθούσε. Μπήκε μέσα χαμογελαστός, ευχήθηκε στη γυναίκα για τα γενέθλιά της, αλλά πολύ γρήγορα τα πάντα άλλαξαν και στο σπίτι εκτυλίχθηκαν άγριες σκηνές, μπροστά στο 10χρονο παιδί τους. Η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο και η δικαιοσύνη, αφού αξιολόγησε τα στοιχεία, καταδίκασε τον 52χρονο.

Ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη μπροστά σε ανήλικο παιδί, κρίθηκε 52χρονος Βολιώτης από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή. Το περιστατικό είχε σημειωθεί τον Μάιο του 2020 στον Βόλο.

Εκεί τη μέρα ο δράστης είχε πάει στο σπίτι της γυναίκας με τούρτα για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της. Έφαγαν μαζί αλλά στη συνέχεια τα πάντα άλλαξαν. Κατά τη διάρκεια καυγά, ο 52χρονος την έπιασε από τα μαλλιά και τη χτύπησε μπροστά στο ηλικίας 10 ετών παιδί τους.

Η γυναίκα κατέθεσε ότι ο άνδρας την έπιασε από τα μαλλιά και τη χτύπησε, με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο, γιατί ένιωσε ζάλη, ωστόσο δεν προσκόμισε ιατρική βεβαίωση ότι έφερε μώλωπες ή χτυπήματα.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι χτύπησε την εν διαστάσει σύζυγό του και υποστήριξε ότι απλά επιχείρησε να της φορέσει μάσκα για τον κορονοϊό. Το δικαστήριο δεν πείστηκε και τον έκρινε ένοχο για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενώ για τις κατηγορίες της απειλής και της κλοπής που αντιμετώπιζε, αποφασίστηκε να παραπεμφθεί σε άλλη δίκη.

newsit.gr