Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 18 Οκτωβρίου;

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας!

ΚΡΙΟΣ

Μια ένταση Κριοί μου θα την νιώσετε σήμερα θα αντιμετωπίσετε πολλά περίεργα στις σχέσεις, λόγω της αυριανής Νέας Σελήνης.Θέλω να αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για μια σχέση,ένα γάμο,να φροντίσετε να είστε καλά με τους φίλους σας και να μη μιλάτε καθόλου για τα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Έντονη τάση για υπερβολές εξαπατήσεις,καταχρήσεις και γενικότερα κινδύνους προμηνύει αυτή η μέρα Ταυράκια μου,καταλαβαίνετε πως είναι πολύ εύκολο να ξεφύγετε απο τα όρια.Η αυριανή Νεα Σελήνη σας καλεί να είστε προσηλωμένοι στις εργασιακές σχέσεις,παράλληλα όμως προκαλεί ζωηρούς προβληματισμούς για τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην φέρνετε την καταστροφή Διδυμάκια μου και πανικοβάλεστε άδικα.Μια φάση του φεγγαριου είναι,όλους θα μας επηρεάσει και μάλιστα ίσως και περισσότερο.Ωστόσο επειδή τονίζει τα δημιουργικά σχέδιά σας,δεν είναι κακή ιδέα να περικόψετε τις κακές συνήθειες και τις υπερβολές.Επενδύστε τον χρόνο σας σε κάτι που θα σας φτιάξει το κέφι και μην αγχώνεστε άδικα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μολονότι η αυριανή Ν Σελήνη διαταράσει τις αισθηματικές σας σχέσεις,σήμερα η οικογένεια είναι σε πρώτο πλάνο.Δεν μπορώ να πω πως είστε σε καλή φόρμα,απλά θέλετε να βλέπετε τα πράγματα πιο αισιόδοξα,χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι μέσα σας δεν έχετε αρκετές ανησυχίες.

ΛΕΩΝ

Μια πρώτη γεύση για τις σχέσεις σας την έχετε πάρει,σήμερα όμως η μέρα προκαλεί έντονο εκνευρισμό και τόνους ανεβασμένους.Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και μην αντιδράτε στις προκλήσεις,άλλωστε δεν χρειάζετε να θίξετε τώρα,όλα όσα σας ενοχλούν.Μια απρόσμενη αμοιβή θα σας κάνει να πείτε..΄΄ναι,υπάρχει Θεός΄΄και θα σας δώσει το θάρρος να προχωρήσετε δυναμικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν θέλω να απαριθμίσω τα δύσκολα αυτής της ημέρας,ωστόσο είναι βέβαιο ότι θα τα βιώσετε καλοί μου Παρθένοι.Οι καθυστερήσεις και τα μπερδέματα στα οικονομικά σήμερα εύκολα θα σας πυροδοτήσουν.Το πλανητικό σκηνικό φοβάμαι πως δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί,όλοι νομίζουν πως μιλάτε κινέζικα κι οτι η τσέπη σας χάνει..

ΖΥΓΟΣ

Λίγο πριν την Ν Σελήνη στο ζώδιό σας κι οι δυσαρμονικές όψεις θα δοκιμάσουν τα νευρα και την αντοχή σας,συνθέτοντας ένα σκηνικό διαπληκτισμών που δεν σηκώνει παρέμβαση. Παγιδευμένοι ανάμεσα στα προσωπικά θέλω και πρέπει,θα είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε με τα γεγονότα,αφού άλλα περιμένετε να δείτε και άλλα τελικά θα συμβούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σίγουρα δεν θα είστε η εξαίρεση στον ζωδιακό κύκλο που όλα φαίνονται δύσκολα καθώς οι φασεις του φεγγαριου έχουν πάντα το δικό της κόστος.Το ότι αισθάνεστε σαν έφηβοι μπορεί να σας κάνει τελικά οργισμένους νέους.Και αυτό γιατί ο κυβερνήτης σας ξεσαλώνει.. και πολύ φοβάμαι πως θα σας παρασύρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι κοινωνικές συναναστροφές σας θα ανθίσουν λιγάκι πριν την Νέα Σελήνη και τελικά θα μπορέσετε να ανασάνετε.Σίγουρα οι σχέσεις θα εξελιχθούν καλύτερα,αν κάνετε λίγο πίσω όσον αφορά τον εγωισμό.Το πλανητικό σκηνικό ωστόσο είναι εκρηκτικό από μόνο του,γι’αυτό προσέξτε τι λέτε,πως κινείστε,ακόμη και πως οδηγείτε. Μια λάθος κίνηση μπορεί να σας κοστίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι μέρες αυτές σας βρίσκουν με ιδιαίτερα τονισμένες ευαισθησίες,η επιρροή της αυριανής Νέας Σελήνης επιβαρύνει ψυχικά και απορυθμίζει τις διαθέσεις σας.Θα είναι εύκολο να προκύψουν εντάσεις αφού οι πλανητικοί σχηματισμοί το μόνο που κάνουν είναι να επιφέρουν απώλειες,λάθη και γερά ρήγματα στις σχέσεις. Αντί να κουκουλώνετε το συναίσθημα σας,αναλύστε το.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είτε είναι τα αυξημένα έξοδα που σας έχουν τρελάνει,είτε τα λιγοστά έσοδα..το αποτέλεσμα είναι ένα,τρέχετε και δεν φτάνετε. Και όλη αυτή η ταλαιπωρία δεν γράφει θετικά πάνω σας και δεν βοηθά την κατάσταση.Μην έχετε ενοχές..οι αλλαγές παραστάσεων θα βοηθήσουν να μην ξεχάσετε τον εαυτό σας. Αναθεωρείστε απόψεις και με μικρά βηματάκια θα διορθώσετε πολλά.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι ρυθμοί σήμερα είναι εξαιρετικά απαιτητικοί,με συνέπειες στο νευρικό σας σύστημα. Οι συνθήκες και οι εξελίξεις στην δουλειά θα παίξουν ανάλογο ρόλο.Ίσως τα οικονομικά να δυσχεραίνουν κάπως την κατάσταση με αποτέλεσμα να μην είστε άνετοι να χαρείτε τις λεπτές τους αποχρώσεις.Σίγουρα δεν ευθύνεται μόνο η έκλειψη,ίσως οι μέθοδοι που χρησιμοποιείτε είναι ημίμετρες.

 

πηγη: www.athensmagazine.gr