Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 10/9/2017

Το χθεσινό Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, συνεχίζει και σήμερα να μας δίνει ερωτισμό, πάθος, δυναμικότητα, διορατικότητα και οικονομική εύνοια! Τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου, είναι εκείνοι που ευνοούνται ιδιαίτερα!

 

Κριός

Γενικά

Φρόντισε να δεις πολλές καταστάσεις με αρκετή ψυχραιμία, φρόντισε να περάσεις υπέροχα με αγαπημένα σου άτομα και να ξεκουραστείς. Η καθημερινότητα σε έχει κουράσει πολύ ψυχικά. Όλα αυτά θα αλλάξουν από δω και στο εξής. Ξεκινάει μια περίοδος δημιουργίας. Καταστάσεις που μπορεί να σε κούραζαν ψυχικά βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Κοίτα να ασχοληθείς με ευχάριστες δραστηριότητες απόψε και τα καλύτερα έρχονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα έχουν εντάσεις και γιαυτό θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό είναι να μην εκνευρίζεσαι με τον σύντροφό σου και να μην πεις πράγματα που μπορεί να τον πληγώσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα προσπάθησε να ξεκουραστείς και θα ξεκινήσει μια πολύ καλή εβδομάδα. Θα τα πας πολύ καλά στην δουλειά σου και θα βρεις λύσεις για κάποια θέματα που καθυστερούν. Έχεις πολλές υποχρεώσεις στα οικονομικά σου που πολλές φορές σου χαλούν την διάθεση.

Ταύρος

Γενικά

Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί με το ζώδιό σου και η επιτυχία στο μέλλον είναι εξασφαλισμένη. Η πρόταση μου για να περάσεις υπέροχα το σημερινό βράδυ, είναι να διασκεδάσεις με φιλικά σου πρόσωπα, κάνοντας ευχάριστες συζητήσεις ώστε να ξεφύγεις από το άγχος της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα έχεις κάποιες εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και να δεις με θετικότητα το μέλλον. Θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Βάλε καλό προγραμματισμό και απόφυγε να ξοδέψεις πολλά γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Δίδυμος

Γενικά

Καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με κάποια φυσική δραστηριότητα ή άθλημα στη διάρκεια αυτής της ημέρας προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία μεταξύ τής ψυχολογικής και της βιολογικής σου ηρεμίας. Σήμερα θα υπερισχύει μια πιο λεπτή και διακριτική τάση που θα σε οδηγήσει γενικά σε καλύτερες κοινωνικές επαφές και θα βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες φιλίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά που λες και κάνεις, γιατί θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Για σήμερα άφησε λίγο την δουλειά. Από αύριο πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές θα βρουν τις λύσεις που θέλεις και θα μπορέσεις να συνεργαστείς πολύ καλά. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερα τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις.

Καρκίνος

Γενικά

Ξεκινάει μια περίοδος που απρόσμενα νέα σου φτιάχνουν τη διάθεση. Οι λύσεις που αναζητάς σου έρχονται ουρανοκατέβατες και σε πιάνει μια πελώρια λαχτάρα για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Ξέφυγε από τους καθημερινούς σου ρυθμούς οργανώνοντας ένα ταξίδι ή κάνοντας κάτι καλό για τον εαυτό σου. Φέρε ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σου και άρχισε να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά και αισιόδοξα γιατί αυτό απαιτεί η παρούσα περίοδος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς, θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στον σύντροφό σου για να αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα Κυριακή μπορείς να ξεκουραστείς και να ξεφύγεις λίγο από την καθημερινότητα. Από αύριο στην δουλειά σου θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στην δουλειά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση οπότε σήμερα καλό θα είναι να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό.

Λέων

Γενικά

Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον και με θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την πορεία σου. Θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Θα έρθουν πολύ καλές εξελίξεις που δεν τις περίμενες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, για να φύγουν οι ανασφάλειες από τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σημερινή μέρα απαιτεί ξεκούραση. Στην εβδομάδα που έρχεται μπορείς στην δουλειά σου να βγεις από το αδιέξοδο που μπορεί να έχεις να κινηθείς ανάλογα και να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για σχέδια που υπάρχουν στο μέλλον. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές.

Παρθένος

Γενικά

Μην επηρεάζεσαι από εξωγενείς παράγοντες. Βρες τρόπο να διατηρήσεις την ισορροπία σου. Κοινωνικές καταστάσεις θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου την σημερινή ημέρα. Οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Πρέπει να προετοιμαστείς ψυχικά για κάθε ενδεχόμενο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει στον αισθηματικό σου τομέα να δεις μερικές καταστάσεις με πολύ ψυχραιμία. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί θα έχεις λογομαχίες και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα ζητήματα της εργασίας μπορείς και μια μέρα να τα βάλεις λίγο στην άκρη. Από αύριο θα έχεις πάρα πολλές ιδέες αλλά και σχέδια, που μπορεί να οδηγήσουν στην επιτυχία. Απόφυγε σήμερα να μπεις στον πειρασμό και να κάνεις πολλά έξοδα γιατί έρχεται μια εβδομάδα που θα έχεις πολλές υποχρεώσεις.

Ζυγός

Γενικά

Σήμερα αρχίζεις και ηρεμείς. Πολλά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά που σου παρέχει επιτέλους μια στοιχειώδη ικανοποίηση. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος σε ότι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειας. Αυτή την περίοδο ξεκαθάρισε ότι δεν μπορούσες στο παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν καταναλώνεσαι τόσο πολύ με τις άλλες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα πηγαίνεις αρκετά καλά και έχεις και πολύ προγραμματισμό. Σήμερα μπορείς να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις από τις πολλές ευθύνες. Μην συνεχίζεις στο ίδιο τέμπο να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.

Σκορπιός

Γενικά

Οι υποχρεώσεις σου είναι αμέτρητες με αποτέλεσμα να έχεις εξαντληθεί. Πρόσεξε τη διατροφή σου και κράτησε κάποιες ώρες για τη χαλάρωσή σου. Το ευχάριστο της περιόδου είναι ότι βλέπεις κάποιους στόχους σου να ευοδώνονται. Ετοιμάσου να δεχτείς κάποιες προτάσεις που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σου χρειάζεται σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς έχεις γίνει δύσκολη η καθημερινότητα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα Κυριακή μπορείς να δεις τα πράγματα αρκετά χαλαρά και να μην ασχοληθείς με επαγγελματικά θέματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αρχίζουν σιγά – σιγά και ισορροπούν.

Τοξότης

Γενικά

Έχεις πολλές υποχρεώσεις και δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλα. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι και φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου. Προσπέρασε τα διακριτικά και φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στην σχέση σου αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του αν πρώτα δεν έχεις πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε σήμερα να ασχοληθείς με ζητήματα δουλειάς. Μια Κυριακή νομίζω την χρειάζεσαι για να ξεκουραστείς. Μπορεί να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις γιατί θα γίνουν λάθη στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα έξοδα.

Αιγόκερως

Γενικά

Μπορείς από σήμερα να αρχίσεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές που μπορεί να σε έφερναν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου. Άνοιξε τα φτερά σου και δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Μόνο έτσι θα βαδίσεις αργά, αλλά σταθερά στην οδό της επιτυχίας. Έχεις όλα τα φόντα για να πετύχεις ότι βάλεις στο μυαλό σου

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντι του απλά φροντίστε να μιλήσεις έξω από τα δόντια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος της εβδομάδας και όσο για την δουλειά σου πολλά θέματα που είναι στάσιμα θα αρχίσουν να αλλάζουν και θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα.Απόφυγε σήμερα να μπεις σε διαδικασία να κάνεις πολλά έξοδα.

Υδροχόος

Γενικά

Είσαι ένα ευφάνταστο άτομο γεμάτο ιδέες και όνειρα. Καταπιάνεσαι συνεχώς με καινούργιες ασχολίες. Αυτό είναι πολλές φορές κακό γιατί συνήθως δεν τελειώνεις αυτό που ξεκίνησες, με αποτέλεσμα να μαζεύονται πολλά ημιτελή πράγματα και τελικά φτάνεις σε ένα σημείο όπου αισθάνεσαι να πνίγεσαι και πραγματικά δεν ξέρεις τι να κάνεις. Προσπάθησε να ολοκληρώνεις κάθε τι που αρχίζεις πριν ξεκινήσεις κάτι άλλο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Βάλε πρόγραμμα για να περάσεις καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τις δυνατότητες που έχεις τις ξέρεις. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να ηρεμήσεις και για την δουλειά σου ο δυναμισμός και η δημιουργικότητα θα σε χαρακτηρίζουν. Τα πράγματα στα οικονομικά θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις και πολύ τα έσοδα σου.

Ιχθύς

Γενικά

Ξεκινάει μια ημέρα που θα είσαι σε πολύ καλή διάθεση. Πολλές δραστηριότητες παρουσιάζονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ξεκινάς με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Μόνο κοίτα να μετριάσεις λίγο την παρορμητικότητά σου και να ξεκουραστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς με άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το άγχος που έχεις είναι μεγάλο. Φρόντισε σήμερα να αποφορτιστείς και να αφήσεις λίγο την δουλειά σου γιατί εκεί αρχίζεις σιγά-σιγά και βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά. Σήμερα μπορείς να κάνεις ένα πολύ καλό προγραμματισμό στα οικονομικά σου για την εβδομάδα που έρχεται.
Πηγή:   oroskopos.gr