Ξυλοκόπησαν τον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί οδηγήθηκε ο 58χρονος τοξικομανής που ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 32χρονη Δώρα Ζέμπερη στο Β’ Νεκροταφείο για να την αρπάξει το κινητό της και να πάρει τη δόση του.

Εξαγριωμένο πλήθος, ανάμεσά τους ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ήταν συγκεντρωμένο στα δικαστήρια. Ο δράστης φυγαδεύτηκε μέσα στο κτίριο 9 προκειμένου να γλιτώσει από την οργή των πολιτών.

Ο πατέρας της άτυχης Δώρας, Κώστας Ζέμπερης έτρεξε προς το μέρος του με απειλητικές διαθέσεις φωνάζοντας «Πείτε μου ποιος είναι να τον σκοτώσω! Ποιός είναι! Μου σκότωσες το παιδί!»

Ο Κώστας Ζέμπερης στην θέα του δολοφόνου της κόρης του βγήκε εκτός εαυτού και την ώρα που τον μετέφεραν οι αστυνομικοί, φώναζε συνέχεια «αλήτη! αλήτη!»

Και ο συγκεντρωμένος κόσμος κυνήγησε τον 58χρονο και φώναζε: «Αλήτη έφαγες το κορίτσι. Ξεφτίλα, δολοφόνε». Αστυνομικοί δημιούργησαν κλοιό γύρω από τον κατηγορούμενο και τρέχοντας, πρόλαβαν να τον βάλουν στα ανακριτικά γραφεία. «Αφήστε μας να τον σκοτώσουμε. Εχουμε παιδιά κι εμείς», φώναζαν πολίτες στους αστυνομικούς που τους εμπόδισαν να μπουν στο κτίριο 9.

Οι αστυνομικοί που τον συνόδευαν δεν κατάφεραν να τον φυγαδεύσουν από το κτίριο 9 της Ευελπίδων και ο άνδρας δέχθηκε πολλά χτυπήματα.

Την ίδια ώρα η μητέρα του θύματος φώναζε με λυγμούς «θάνατος στον δολοφόνο» ενώ αστυνομικοί προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τον πατέρα ο οποίος έλεγε συνεχώς «Αφήστε με να τον πιάσω στα χέρια μου».

Ο κατ’ ομολογία του, δολοφόνος της 32χρονης Δώρας ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή το πρωί.

Μάλιστα οι συγκεντρωμένοι που τον περίμεναν μπλόκαραν το αυτοκίνητο με το οποίο γινόταν η μεταγωγή.

 

πηγη: www.madata.gr