Βιαστής με το τατουάζ: Αναμένεται διεθνές ένταλμα σύλληψης – Αναζητούν και άλλα θύματα του δράκου

Οι δικαστικές αρχές πρόκειται μετά τα στοιχεία που τους προσκόμισαν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, να εκδώσουν διεθνές ένταλμα για την σύλληψη του.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες και στην Αλβανία για τον εντοπισμό του 45χρονου βιαστή με το τατουάζ στο Παλαιό Φάληρο.

Ο 45χρονος τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής επιτέθηκε σε δύο γυναίκες στο Παλαιό Φάληρο. Την πρώτη αποπειράθηκε να την βιάσει, δεν τα κατάφερε καθώς αντέδρασε και στη συνέχει επιτέθηκε και σε δεύτερη που περίμενε σε στάση λεωφορείου.

Το πρώτο θύμα του, τού ξέφυγε χάρη στην ψυχραιμία της, καθώς ο βιαστής επιβιβάστηκε σε φανάρι στο αυτοκίνητό της και με την απειλή μαχαιριού επιχείρησε να την οδηγήσει σε απόμερο μέρος για να την βιάσει. Εκείνη σταμάτησε έξω από καφετέρια, ουρλιάζοντας, με αποτέλεσμα ο βιαστής να τραπεί σε φυγή.

Ωστόσο, ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου ξαναχτύπησε, παρασέρνοντας με την απειλή μαχαιριού την 34χρονη σε παρκάκι πίσω από τη στάση λεωφορείου όπου και την βίασε. Στη συνέχεια την απείλησε να μην τολμήσει να τον καταγγείλει κάτι που φυσικά δεν έκανε.

Η ΕΛ.ΑΣ. ύστερα από έρευνα, από εικόνες του που είχαν καταγραφεί σε κάμερες της περιοχής αλλά και με το DNA του που βρέθηκε στο αυτοκίνητο της πρώτης γυναίκας κατάφερε να τον ταυτοποιήσει.

Πρόκειται για 45χρονο άνδρα, Αλβανικής καταγωγής, χωρισμένο πατέρα δύο ανήλικων παιδιών τα οποία ζουν στην Αλβανία με τη δασκάλα μητέρα τους.

Στην Αλβανία ο 45χρονος

Στην Αλβανία κατέφυγε και ο ίδιος, μετά τη διαρροή για το ιδιαίτερο τατουάζ του με τις γραμμές στο μπράτσο. Νιώθοντας τον κλοιό να σφίγγει γύρω του, ο 45χρονος βιαστής μετέβη με το αυτοκίνητό του στα σύνορα και πέρασε στην Αλβανία από το φυλάκιο της Κακαβιάς τη νύχτα της Πέμπτης. Οι αλβανικές αρχές έχουν ήδη ενημερωθεί και έχουν ξεκινήσει έρευνες.

Οι δικαστικές αρχές πρόκειται μετά τα στοιχεία που τους προσκόμισαν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, να εκδώσουν διεθνές ένταλμα για την σύλληψη του.

Την ίδια ώρα εξετάζεται εάν κάποιο συγγενικό του πρόσωπο ή κάποιο πρόσωπο από το ευρύτερο περιβάλλον του, του παρείχε βοήθεια για να εξαφανίσει τα ίχνη του, φεύγοντας από την Ελλάδα.

Το μαρτύριο που ζούσε  η μητέρα του

Χθες, το βράδυ, η Αγγελική Νικολούλη, έκανε σοκαριστικές αποκαλύψεις για το παρελθόν του 45χρονου βιαστή, ενώ μετέφερε τα όσα της είπε η μητέρα του. Η ίδια κατάφερε και μίλησε με τη μητέρα του 45χρονου, η οποία ζούσε δύσκολα με τον ίδιο στο σπίτι της, καθώς έπεφτε και εκείνη θύμα της βίαιης συμπεριφοράς του.

«Τα τελευταία 4 χρόνια ζούσε μαζί της, της φερόταν πολύ άσχημα. Όπως μου είπε την κατέστρεψε. Της έπαιρνε τα χρήματα από τη δουλειά της, την χτυπούσε. Τον περιέγραψε με τα πιο μελανά χρώματα και αυτό δεν είναι εύκολο για μια μητέρα» συμπλήρωσε η Αγγελική Νικολούλη.

«Αυτό δεν είναι το παιδί που μεγάλωσα εγώ» είπε η μητέρα του βιαστή με το τατουάζ, συμπληρώνοντας: «Εγώ δεν έχω πλέον γιο, για μένα θεωρείται νεκρός».

«Τον έχω διαγράψει και τον «κλαίω» πια σαν νεκρό» συμπλήρωσε η μητέρα του 45χρονου, που έγινε και η ίδια «στόχος» της βίαιης συμπεριφοράς του βιαστή, που ξεσπούσε συνεχώς εναντίον της.

«Ζούσε ένα μαρτύριο, αλλά έβαζε το κεφάλι κάτω και συνέχιζε» συμπλήρωσε η Αγγελική Νικολούλη για τη μητέρα του 45χρονου.

Η μαρτυρία στο «Τούνελ»

Επίσης  αποκάλυψε ότι ο 45χρονος άνδρας είχε πραγματοποιήσει άλλη μια επίθεση σε γυναίκα, πριν από έξι μήνες.

Τότε, με άγνωστο τρόπο είχε καταφέρει να παρασύρει μια νεαρή γυναίκα στο σπίτι που διέμενε με τη μητέρα του, την κακοποίησε, την τραυμάτισε σοβαρά και η οποία γλίτωσε καθώς οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές της και κάλεσαν το 100.

Μάλιστα, το γεγονός αυτό το επιβεβαίωσε και η μητέρα του 45χρονου άνδρα, με όσα έμαθε μετά από τους γείτονες -καθώς εκείνη έλειπε.

Παράλληλα, η Αγγελική Νικολούλη μίλησε για τις κρίσιμες πληροφορίες για την ταυτότητα του δράστη, τις οποίες έλαβε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» την Παρασκευή.

«Μας είπε ποιος είναι ο δράστης, που μένει με τη μητέρα του, ότι έχει δύο παιδιά, ότι είναι αλκοολικός και συχνά δημιουργεί προβλήματα και ότι πρέπει να έχει διαφύγει για την Αλβανία» συμπλήρωσε η Αγγελική Νικολούλη.

Ψάχνουν και άλλα θύματα του δράκου του Παλαιού Φαλήρου

Εν τω μεταξύ, καθώς οι αρχές αναζητούν και άλλα θύματα του 45χρονου «δράκου» του Παλαιού Φαλήρου, δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες, με εισαγγελική διάταξη να δημοσιοποιηθούν οι φωτογραφίες του και τα στοιχεία ταυτότητας του.

in.gr