Τρίκαλα: Θρήνος για τον Κώστα που σκοτώθηκε από την παράσυρση τραίνου. Η τραγική ειρωνεία

Ο Κώστας Μαλανδρινός άφησε με τραγικό τρόπο την τελευταία του πνοή στα Τρίκαλα. Σε κατάσταση σοκ ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας. Κόβουν την ανάσα οι εικόνες της τραγωδίας…

Ο Κώστας Μαλανδρινός είναι ο νεκρός του φοβερού πρωινού δυστυχήματος στα Τρίκαλα. Ο 51χρονος με καταγωγή από το Μυρόφυλλο Πύλης διέμενε τα τελευταία χρόνια στο Βαλομάνδρι.

Ο άτυχος άνδρας δούλευε σε επιπλάδικο στα Τρίκαλα. Ήταν παντρεμένος και μοναχογιός και η μητέρα του μένει στην Αγία Μονή. Τους τελευταίους μήνες ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες και από μαρτυρίες του μηχανοδηγού της αμαξοστοιχίας αλλά και της υπαλλήλου που χειρίζεται την χειροκίνητη μπάρα στη διάβαση, ο άτυχος οδηγός δεν έκοψε καθόλου στη διάβαση, περνώντας με φόρα κάτω από τις μπάρες με το αυτοκίνητό του.

Όμως εκείνη τη στιγμή περνούσε το τρένο και έγινε η παράσυρση, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.

Η τραγική ειρωνεία για τον μηχανοδηγό

Ο μηχανοδηγός ο οποίος υποβάλλεται στις καθιερωμένες αιματολογικές εξετάσεις, ήταν σε άδεια απολύσεως και μετά την άδεια θα συνταξιοδοτηθεί.

Το δρομολόγιο το έκανε για άλλον συνάδελφο, λόγω έλλειψης.

Περίπου στις 08.30 το πρωί τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο προς Καλαμπάκα παρέσυρε αυτοκίνητο στη διάβαση του Κηπακίου.

Παρά το γεγονός ότι οι μπάρες είχαν ήδη κατεβεί, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται από την αστυνομία, ένα αυτοκίνητο βρέθηκε πάνω στις γραμμές. Το τρένο το παρέσυρε, με αποτέλεσμα ο οδηγός να βρει ακαριαίο θάνατο.

Ύστερα από πολύ ώρα προσπάθειας απεγκλωβισμού από τα διασωστικά συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων, απεγκλωβίστηκε το άψυχο σώμα του Κώστα Μαλανδρινού…

 

trikalaola