Τραγωδία στο The Mall: Αυτοκτονία βλέπουν οι Αρχές πίσω από την πτώση της 40χρονης

Τα αίτια της τραγωδίας με την πτώση και τον θάνατο γυναίκας μέσα στο Mall στο Μαρούσι την Τετάρτη το βράδυ αναζητά η αστυνομία.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο τύπο, όπως δείχνει η πρώτη ανάλυση του υλικού του κλειστού κυκλώματος του εμπορικού κέντρου, οι αστυνομικοί είδαν πως δευτερόλεπτα πριν την στιγμή της πτώσης η γυναίκα ήταν μόνη της και μιλούσε στο τηλέφωνο. Ξαφνικά φαίνεται να κατευθύνεται προς την κουπαστή του ορόφου και να πέφτει στο κενό.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 20:50 όταν μία γυναίκα, περίπου 40 ετών, έπεσε από τον τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου στο κενό. Αμέσως διακομίσθηκε στο ΚΑΤ όπου άφησε και την τελευταία της πνοη.

Αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό ήταν η τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα με την μικρή της κόρη που πόσταρε αμέσως μετά μία μαύρη εικόνα «Ο Θεός να βάλει το χέρι του» έγραψε.

Τέλος τη θλίψη της για τον θάνατο γυναίκας που έπεσε από τον τρίτο όροφο του εμπορικού καταστήματος The Mall Athens στο Μαρούσι εξέφρασε η Lamda Development, με ανακοίνωσή της.

Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό. Παρ΄ όλο που μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η γυναίκα βρέθηκε στο κενό, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

 

madata