Τραγωδία στο Γέρακα: Η ερωτική απογοήτευση οδήγησε στην αυτοκτονία τον 16χρονο μαθητή

Δεν τη χωρά ο ανθρώπινους νους την τραγωδία οικογένειας στη βορειοανατολική Αττική. Η τοπική κοινωνία του Γέρακα έχει βυθιστεί στη θλίψη, καθώς ένας 16χρονος μαθητής της Β’ Λυκείου έδωσε τέλος στη ζωή του με τον πιο τραγικό τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του katechaki.gr, το ανήλικο παιδί έπεσε από γέφυρα της Αττικής Οδού στην περιοχή του Γέρακα (στο 33χλμ. της Αττικής Οδού) στο οδόστρωμα, ενώ ένας οδηγός διερχόμενου οχήματος δεν πρόλαβε να σταματήσει και τον παρέσυρε για κάποια μέτρα, αν και το παιδί ήταν ήδη νεκρό.

Όπως μεταδίδει το neoslogosattikis.gr, το δραματικό συμβάν σημειώθηκε στις 22:00 το βράδυ της Κυριακής. Ο άτυχος 16χρονος κατέληξε στην άσφαλτο της δεξιάς λωρίδας της Αττικής Οδού, με αποτέλεσμα σε κλάσματα δευτερολέπτου να παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου, όταν ακινητοποίησε λίγα μέτρα παρακάτω το όχημά του, επικοινώνησε αμέσως με την Τροχαία, ζητώντας ταυτόχρονα να ενημερωθεί και το ΕΚΑΒ.

Όμως, στα ένα-δύο λεπτά της συνομιλίας του οδηγού με την Τροχαία, ένα δεύτερο αυτοκίνητο επίσης παρέσυρε το άψυχο σώμα του 17χρονου μαθητή, που ήδη είχε μετακινηθεί στη μέση του δρόμου…

Τελικά, τη σορό του μαθητή παρέλαβε αυτοκίνητο της εταιρείας «Αττική Οδός», που ήδη είχε σπεύσει στο σημείο του δυστυχήματος ταυτόχρονα με περιπολικό της Τροχαίας Αττικής, και την μετέφερε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια ή το ενδεχόμενο ο μαθητής να έπεσε από τη γέφυρα της Αττικής Οδού από απροσεξία ή εξαιτίας προσωρινής απώλειας των αισθήσεών του.

Οι λόγοι που οδηγούν στο συγκεκριμένο συμπέρασμα είναι ότι ο 16χρονος, σε μη εξακριβωμένη ώρα, επισκέφθηκε την παιδική χαρά που βρίσκεται στον παράπλευρο της γέφυρας χώρο -ειδικότερα, στο χώρο του γκαζόν- στην άκρη του οποίου, για λόγους ασφαλείας, εκτείνεται συρμάτινη περίφραξη ύψους δύο μέτρων.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο μαθητής σκαρφάλωσε στην περίφραξη και προέβη στο απονενοημένο διάβημα.

Προηγουμένως, είχε βγάλει τα αθλητικά παπούτσια του, τα οποία βρέθηκαν ένα-δύο μέτρα από το σημείο που έγινε η πτώση και τέλος, άφησε το δραματικό, προσωπικό αποτύπωμά του, που αναδεικνύει την φορτισμένη κατάσταση, στην οποία πρέπει να βρισκόταν τις τελευταίες ώρες της ζωής του.

Πάνω στο λασπώδες έδαφος, σχεδιασμένη μια καρδιά και στο εσωτερικό της, τα τέσσερα γράμματα του υποκοριστικού ονόματος μιας μαθήτριας, ο έρωτας για την οποία τον οδήγησε στο μοιραίο…

Τραγική λεπτομέρεια; Λίγη ώρα μετά το απονενοημένο διάβημα του γιου τους, δίχως να γνωρίζουν το παραμικρό απ’ ό,τι στο μεταξύ είχε συμβεί, οι γονείς του παρουσιάζονταν στο αστυνομικό τμήμα Παλλήνης, δηλώνοντας την εξαφάνισή του…

Σημειώνεται πως το ύψος από το οποίο έπεσε ο νεαρός μαθητής ήταν τα 11 μέτρα., ενώ τουλάχιστον ένας οδηγός διερχόμενου οχήματος δεν πρόλαβε να σταματήσει με αποτέλεσμα να παρασύρει τον άτυχο μαθητή για κάποια μέτρα. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο θάνατος του 16χρονου ήταν ακαριαίος.

Τέλος, συμμαθητές του άτυχου 16χρονου από το 2ο Λύκειο Γέρακα κατέθεσαν ότι τις τελευταίες ημέρες ο συμμαθητής τους φαίνονταν ιδιαίτερα θλιμμένος,  ενώ έγραφε στιχάκια για έρωτα και θάνατο.

 

www.madata.gr