Τραγωδία στην Παλαιόχωρα Χανίων: Πατέρας σκότωσε το γιο του-Νόμιζε πως ήταν διαρρήκτης

Με επέμβαση της ειδικής ομάδας της αστυνομίας, κατά την οποία τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, που είχε κυκλώσει το σπίτι στην Παλαιόχωρα Χανίων έληξε στις 3 τα ξημερώματα το θρίλερ που ήταν σε εξέλιξη όταν ένας 85χρονος πυροβόλησε και σκότωσε το γιο του κι αμέσως μετά ταμπουρώθηκε στο σπίτι και πυροβολούσε προς κάθε κατεύθυνση. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι ο 85χρονος πυροβόλησε πάνω από 130 φορές.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στη μονοκατοικία βρήκαν τον ηλικιωμένο σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες ότι ο 85χρονος πέρασε για ληστή το γιο του και τον πυροβόλησε με την καραμπίνα που είχε στο σπίτι.

Όλα ξεκίνησαν όταν το 55χρονο θύμα είχε δυο μέρες να μάθει νέα του πατέρα του και πήγε στο σπίτι του για να δει τι συμβαίνει. Ο ηλικιωμένος όμως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα ακοής και δεν είχε αντιληφθεί ότι ο γιος του χτυπάει την πόρτα.

Ο 55χρονος μπήκε από ένα παράθυρο στη μονοκατοικία και εκείνη τη στιγμή ακριβώς ήταν που ο ηλικιωμένος πίστεψε ότι έχει να κάνει με διαρρήκτη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατος του 55χρονου επήλθε τις απογευματινές ώρες, δηλαδή λίγη ώρα μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκε από τον πατέρα του.

πηγη: www.cnn.gr