Θρίλερ με πτώμα άνδρα σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι. Εξαφανισμένη η σύζυγός

Από χτύπημα στο κεφάλι προήλθε ο θάνατος του άνδρα που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη το απόγευμα της Πέμπτης (21/02) σε ισόγειο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι.

Το πτώμα που ήταν τυλιγμένο σε κουβέρτα και δεμένο με σχοινί, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φέρεται να ανήκει στον 63χρονο ενοικιαστή του διαμερίσματος ο οποίος διέμενε εκεί με τη Γερμανίδα σύντροφό του, η οποία έχει εξαφανιστεί.

 

Ο ιατροδικαστής υπολογίζει πως το έγκλημα έγινε πριν από περίπου ένα μήνα.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή το θύμα φέρει χτυπήματα στο κεφάλι, δεν έχει όμως διευκρινιστεί μέχρι στιγμής, εάν είναι και τα θανατηφόρα. Αυτό είναι κάτι το οποίο θα το δείξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Τους αστυνομικούς προβληματίζει πάντως το γεγονός πως η πόρτα του διαμερίσματος δεν είχε ίχνη παραβίασης, ενώ ούτε το σπίτι φαινόταν ακατάστατο. Σημάδια που θα παρέπεμπαν σε εισβολή ληστών.

Όπως τόνισε στις Αρχές, αλλά και σε δηλώσεις του, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, το ενοικίασε το Σεπτέμβριο σε έναν Έλληνα και τη Γερμανίδα σύζυγό του, ενώ στο τέλος Δεκεμβρίου ο άνδρας τού ανέφερε ότι θα ταξίδευαν στη Γερμανία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στην αρχή του επόμενου μήνα, η γυναίκα τού έδωσε το ενοίκιο και από τότε δεν ξαναείδε το ζευγάρι, ενώ στη συνέχεια έψαχναν τον άνδρα τόσο οι φίλοι του, όσο και η πρώην σύζυγός του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ΕΛΑΣ κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα.

Με την υπόθεση ασχολείται η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

 

madata