Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 2 Νοεμβρίου!

Σελήνη Τετράγωνο με Πλούτωνα σήμερα και ίσως πέσουμε λίγο ψυχολογικά, ιδίως αν ανήκουμε στο 2ο δεκαήμερο Παρορμητικού Ζωδίου. Το ίδιο πεσμένοι αλλά και κουρασμένοι ψυχολογικά, θα είναι και τα Μεταβλητά Ζώδια, λόγω των «παιχνιδιών» του Χείρωνα.

 

Κριός

Γενικά

Έχεις πολλά σχέδια, αγαπητέ Κριέ, κάποια από αυτά μεγαλεπήβολα αλλά ο φόβος της αποτυχίας σε κρατάει πίσω και δε σε αφήνει να δράσεις. Με προσεκτικές κινήσεις και την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων σου, μπορείς να ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια που θα εμφανιστούν στο δρόμο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις στον αισθηματικό τομέα και να κινήσεις τις καταστάσεις για να πάνε καλύτερα τα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καταφέρνεις αυτά που θέλεις, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Ταύρος

Γενικά

Αρκετές εξελίξεις σε οικογενειακά σου θέματα έφεραν αλλαγές, όχι μόνο στα δεδομένα σου αλλά σε σένα και τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα ενώ είδες την πραγματική εικόνα κάποιων και επιβεβαιώθηκες σε όλα αυτά που έλεγες εδώ και πολύ καιρό τώρα. Κινήσου με διαλλακτικότητα για να λυθούν όσο πιο ανώδυνα κάποιες καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε με την συμπεριφορά σου να μην δημιουργήσεις μπερδέματα σε σχέση με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πάντα με την ευελιξία που έχεις, μπορείς να καταφέρνεις πολλά στον χώρο της εργασίας. Απόφυγε να κλείσεις συμφωνίες που δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις. Σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.

Δίδυμος

Γενικά

Σήμερα θα σκέφτεσαι έντονα τον οικογενειακό σου τομέα. Αυτό που σκέφτεσαι είναι πώς θα κάνεις ευτυχισμένους τους δικούς σου ανθρώπους, οπότε το μυαλό σου συνεχώς κατεβάζει ιδέες και σχέδια για το πώς θα περάσετε όμορφες στιγμές. Μην έχεις ενοχές για τίποτε γιατί πάντα δίνεις στους άλλους τον καλύτερο εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Την πορεία των αισθηματικών σου να ξέρεις ότι θα την έχεις εσύ στα χέρια σου. Πρόσεξε την συμπεριφορά σου για να μην στεναχωρήσεις τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, που δεν θα ξέρεις πως να προγραμματιστείς. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.

Καρκίνος

Γενικά

Ο Άρης που είναι στον Ζυγό σε επηρεάζει άμεσα αγαπημένε μου Καρκίνε και σου προκαλεί μερικές φορές πολλά νεύρα. Σήμερα θα κοντράρεσαι μόνο για να κοντράρεσαι, πρόσεξε το αυτό γιατί μπορεί να μην είναι δίκαιο σε κάποιες καταστάσεις. Φρόντισε να περάσεις την ημέρα σου ήρεμα και να έχεις μεγάλη διαλλακτικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα λύσεις προβλήματα που σε ταλανίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με τον Ερμή στον Σκορπιό και με την τόσο καλή επικοινωνία που έχεις με τους άλλους όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις στην εργασία σου. Μην ανακοινώσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν μια ισορροπία. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Λέων

Γενικά

Με τον Ερμή που είναι στον Σκορπιό και σε ευνοεί στην επικοινωνία δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα επικοινωνίας και για αυτό θα μπορείς να συνεννοηθείς με άτομα που θέλεις να σε βοηθήσουν για να πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε να έχεις αρκετή διαλλακτικότητα γιατί θα σε βοηθήσει σε μελλοντικούς στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η διάθεσή σου δεν θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα θέματα της εργασίας θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Ρίξε τους τόνους και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου που θα είναι αρκετός. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά και δεν θα έχεις σημαντικές εξελίξεις. Θα σου κάνουν προτάσεις που μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου.

Παρθένος

Γενικά

Σήμερα μην αφήσεις να σε επηρεάσουν τα λόγια κάποιων ανθρώπων για το τι μπορείς ή δεν μπορείς να κάνεις. Δε χρειάζεται να έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί τους. Απλά προσπάθησε περισσότερο, σκέψου τρόπους και εναλλακτικές και έχοντας την τύχη με το μέρος σου θα τους δώσεις να καταλάβουν ότι όλα αυτά που λένε είναι τελείως άτοπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από τον σύντροφό σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς για να περάσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Κινήσου αργά και σταθερά. Βιαστικές κινήσεις θα σε οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, γιατί θα έχεις τάσεις να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.

Ζυγός

Γενικά

Με τον Άρη που είναι στο ζώδιο σου θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές και θα δημιουργούνται έντονες διαμάχες με κάποια άτομα που δεν θα ήθελες να έχεις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Επίλεξε να δείξεις αυτοσυγκράτηση και απόφυγε τις συγκρούσεις. Με την διαλλακτικότητα που θα δείξεις θα δεις στο τέλος ότι θα είσαι κερδισμένος και θα έχεις πετύχει αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο για να σώσεις την σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να συνεργαστείς αλλά και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες, αρχίζουν και λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Ότι συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα, να τα χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή.

Σκορπιός

Γενικά

Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και παίζει καθοριστικό ρόλο στα πράγματα, αλλά δεν πρέπει να αφήνεις κάποιες καταστάσεις στην μοίρα τους. Ίσως διαπιστώσεις ότι οι επιλογές σου ήταν λανθασμένες και δεν πέτυχες αυτό που ήθελες αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Πάρε τα ηνία στα χέρια σου, πες την άποψη σου, δράσε με τον δικό σου τρόπο και όλα θα έρθουν έτσι όπως τα θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο αφού ο ερωτισμός σου αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις , θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις αλλά και φόρτος εργασίας, θα σε κάνουν να κουραστείς πολύ, αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Μην αμελήσεις τίποτε και προπάντων μην αφήσεις τίποτε για αύριο. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις.

Τοξότης

Γενικά

Το πλανητικό σκηνικό ενισχύει το ομαδικό σου πνεύμα και αν κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα είναι στάσιμα. Υπάρχουν άτομα που στέκονται δίπλα σου και είναι πρόθυμα να σε στηρίξουν σε μια νέα προσπάθεια που θέλεις να κάνει για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, πολλά κακώς κείμενα θα αρχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Αφενός η υπευθυνότητα που έχεις και αφετέρου σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα, θα δώσεις λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που πρέπει να γίνουν τώρα.

Αιγόκερως

Γενικά

Θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές στην ζωή σου αγαπημένε μου Αιγόκερε και θα μπορέσεις να τις πετύχεις. Σε ενοχλεί αφάνταστα που θεωρείται δεδομένο ότι αποτελείς στήριγμα κάποιων δικών σου, με αποτέλεσμα να κρέμονται από πάνω σου και σε κάθε τους πρόβλημα να τρέχουν σε σένα. Από σήμερα μπορείς να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να κατατάξεις τις καταστάσεις ανάλογα με όλα αυτά που θέλεις να πετύχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις στον σύντροφό σου, ότι τα αισθήματα που έχεις για εκείνον είναι αληθινά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι προοπτικές που έχεις στον επαγγελματικό σου τομέα θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να έχεις άνοδο στην εργασία σου. Κάνε οικονομικές συζητήσεις και ζήτησε αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις άνοδο, αλλά να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

Υδροχόος

Γενικά

Με τον Ερμή που είναι στον Σκορπιό σε ευνοεί και πολλά πράγματα που σε απασχολούν θα υλοποιηθούν και θα ξεκαθαρίσουν άλλα τόσα. Μην αποφύγεις συζητήσεις που μπορεί να γίνουν με κάποια άτομα γιατί θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν στο μέλλον στους στόχους σου που θέλεις να πετύχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει αρκετή ένταση, αλλά ενδέχεται να γίνουν και κάποιες αλλαγές που δεν τις περίμενες. Μπορείς και τα βγάζεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά μπορείς να ρυθμίσεις και χρέη του παρελθόντος. Έχεις σύμμαχους τους πλανήτες.

Ιχθύς

Γενικά

Το πλανητικό σκηνικό (σε ευνοεί ο Ερμής από τον Σκορπιό) είναι πολύ θετικό σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις σήμερα. Έχεις να ασχοληθείς με πολλές δραστηριότητες και θα πρέπει να βάλεις ένα σχετικό πρόγραμμα για να μπορέσεις να δρομολογήσεις κάποιες καταστάσεις. Οι ιδέες που έχεις θα σε βοηθήσουν να βρεις τις καλύτερες λύσεις στις υποθέσεις που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Θα νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Μην βλέπεις μερικές καταστάσεις εγωιστικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες που τα καλά τους αποτελέσματα θα φανούν στο μέλλον. Θέλεις να αυξήσεις και άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.

 

Πηγή:  babyradio.gr