Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 10/8

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 10/8

 

Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης σήμερα και όλα μπορούν να συμβούν στον έρωτα! Ιδανική ημέρα για ταξίδι, ερωτικά μηνύματα ή τηλεφωνήματα, εξομολογήσεις και λόγια παθιασμένα ή τρυφερά! Οι πιο τυχεροί των ημερών είναι τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ουδεκαημέρου!

 

Κριός

 
 

Γενικά

Σήμερα θα έχεις πολλές ανησυχίες μια και διαισθάνεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Θα έχεις καλές εξελίξεις στη ζωή σου. Αρχίζεις να συνειδητοποιείς πως τελικά είχες ανάγκη τις αλλαγές που έγιναν στη ζωή σου. Θα δεις ότι από εδώ και πέρα θα έρθουν τόσο καλά τα πράγματα που δεν θα το πιστεύεις. Και μην ξεχνάς που και που να ρίχνεις και καμιά ματιά σε φιλικά σου πρόσωπα που έχετε χαθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

 

Η αισιοδοξία που θα έχεις για την σχέση σου σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια που θα είναι έτσι όπως την ήθελες.

 

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις άλματα και μην αλλάξεις τίποτε. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

 

Ταύρος

Γενικά

Θα νιώσεις κάποια ανησυχία σήμερα για κάποια θέματα που είναι σε στασιμότητα. Μην εκνευριστείς και μην ξεσπάσεις σε άτομα που μπορεί να μην φταίνε. Θα πρέπει να κάνεις καινούργιο προγραμματισμό ώστε να μπορέσουν να υλοποιηθούν τα σχέδιά σου. Ζήτα τη συμβουλή και των δικών σου ανθρώπων.

 

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε να συζητάς με το ταίρι σου πολύ μαζί του και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι προτάσεις που θα δεχτείς στα επαγγελματικά σου θα είναι πολλές. Κάνε τις σωστές επιλογές για πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίζουν να βρίσκουν λύσεις.

 

Δίδυμος

Γενικά

Έχεις πάρα πολλά πράγματα να κάνεις και σήμερα. Μην εκνευριστείς για θέματα που μπορεί να έχουν μηδαμινή σημασία για σένα. Αντί να ξοδεύεις τις δυνάμεις σου άσκοπα κοίτα να θέσεις τους στόχους σου για το μέλλον γιατί η δυναμικότητα που έχεις είναι μεγάλη και μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν αρκεί να δείξεις διαλλακτικότητα στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι αυτή την περίοδο θα δέχεσαι τα φλερτ και τα κομπλιμέντα σε ύψιστο βαθμό. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε στα επαγγελματικά σου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι πολύ καλά. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες. Έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου δεν θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις άσκοπες αγορές.

Καρκίνος

Γενικά

Η διαίσθησή σου δεν σε έχει προδώσει ποτέ. Ακολούθησε την και σήμερα ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι αρκετά αυξημένη και οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις, θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Στο τέλος της ημέρας θα αισθάνεσαι μεγάλη ικανοποίηση από τις αποδόσεις σου.

 

Αισθηματικές Προβλέψεις

 

Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα από ότι είναι αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και αισθάνεσαι και ανασφάλεια. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

 

Λέων

Γενικά

Έχεις πολύ θάρρος και μπορείς και ξεπερνάς πολλά προβλήματα με ευκολία. Κατάστρωσε καινούργια σχέδια για το μέλλον. Η επιτυχία τους είναι σχεδόν εξασφαλισμένη. Μόνο μην χάσεις την ψυχραιμία σου από κάποια γεγονότα που θα γίνουν και δεν τα περίμενες. Τα δικά σου άτομα είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν και η διάθεση σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

 

Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα. Σήμερα θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου αρνητικά. Αν δεν έχεις ταίρι προσπάθησε να κινηθείς χαλαρά και είναι σίγουρο ότι θα κάνεις υπέροχη σχέση.

 

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

 

Στον επαγγελματικό τομέα τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Μπορείς από σήμερα να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια σου. Θα αρχίσεις και θα πηγαίνεις καλύτερα στα οικονομικά σου. Φρόντισε να βάλεις σωστό πρόγραμμα για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα έξοδα που έχεις.

Παρθένος

Γενικά

Σήμερα προσπάθησε να μην χάσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις για να τελειώνεις κάποια θέματα πιο γρήγορα. Φρόντισε να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενες αντιπαραθέσεις. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να κάνεις θετικές σκέψεις έλα πιο κοντά στο ταίρι σου και πες ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει να είσαι σίγουρο ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν στην δουλειά σουθα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα μπορείς να τα κάνεις.

Ζυγός

Γενικά

Σήμερα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε παρασκηνιακές καταστάσεις, γιατί αυτά είναι θέματα που δεν ταιριάζουν με το ζώδιό σου και μπορεί να σε στεναχωρήσουν. Σχέδια που έχεις για να τα υλοποιήσεις θα δεις ότι σιγά-σιγά αρχίζουν και τακτοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Προβλήματα που μπορεί να αντιμετώπιζες στο οικογενειακό περιβάλλον φτιάχνουν κι αυτό σου προσφέρει αρκετή ικανοποίηση.

 

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το άγχος που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα σε οδηγεί σε έντονες συζητήσεις με το ταίρι σου. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ακούσεις αυτά που θέλει να σου πει. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι αυτή την περίοδο με την εύνοια της Αφροδίτης από τον Καρκίνο θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις και θα κάνεις κινήσεις για να κάνεις γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου δεν θα πάνε καθόλου άσχημα. Έχεις αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου και για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου. Μπορεί να βγεις έξω από το πρόγραμμά σου. Να προσέξεις αρκετά από άσκοπες αγορές που μπορεί να κάνεις.

Σκορπιός

Γενικά

Σήμερα θα έρθουν στο προσκήνιο σκέψεις για τον εαυτό σου και τον τρόπο που σχετίζεσαι με τους άλλους. Θα επιδεικνύεις ασυνήθιστα πνευματώδεις ικανότητες σε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας. Κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα θα σε βάλουν σε προβληματισμούς. Αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου θα τα πετύχεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

 

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά. Απόφυγε σήμερα να πεις κουβέντες που θα φέρουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Θα φτάσεις στην επιτυχία πολύ γρήγορα και θα πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Μην πάρεις οτιδήποτε οικονομικό ρίσκο σήμερα. Αγορές που μπορεί να προκύψουν καλό θα είναι να τις χειριστείς με πολύ σύνεση.

Τοξότης

Γενικά

Σήμερα κινήσου με τη λογική και χωρίς καθόλου συναισθηματισμό ώστε να μπορέσεις να φτάσεις τους στόχους σου πιο εύκολα. Προγραμμάτισε συνετά όλες τις κινήσεις σου και μην ανακοινώνεις τους μελλοντικούς σου στόχους. Τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν με έτσι ακριβώς όπως τα θέλεις. Κάποιες χαρούμενες ειδήσεις θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

 

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να ξεχάσεις κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έχουν γίνει παλιά στην σχέση σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα σε κάνεις να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα στην εργασία σου. Πρέπει να προσέχεις σε αυτά που λες και πως θα χειριστείς μερικές καταστάσεις. Οι οικονομικές υποχρεώσεις σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και να υπογράψεις συμβόλαια.

Αιγόκερως

Γενικά

Η διαίσθηση σου για μια ακόμη φορά σε σώζει από τις κακοτοπιές. Θα σου ανακοινώνονται διάφορα σήμερα και εσύ θα πρέπει να αντιδράσεις και όχι να περιμένεις μοιρολατρικά άλλοι να πάρουν αποφάσεις για σένα. Οι σημαντικές αποφάσεις που αφορούν εσένα θα πρέπει να παίρνονται μόνον από σένα και κανέναν άλλον. Άκου την φωνή της διαίσθησης και όλα θα πάνε καλά όπως πάντα άλλωστε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

 

Σήμερα στην σχέση σου μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις σε καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν ψυχικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η Αφροδίτη από τον Καρκίνο φέρνει μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για καινούργιες γνωριμίες.

 

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και θέματα που μπορεί να καθυστερούσαν τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Στα οικονομικά δεν είναι περίοδος για έξοδα και για άσκοπες αγορές. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

 

Υδροχόος

Γενικά

Είσαι από τα ζώδια που αυτό που θέλεις το πετυχαίνεις και ο δυναμισμός σου είναι πολύ μεγάλος. Μπορείς να κάνεις άφοβα σχέδια για το μέλλον γιατί έχεις όλα τα εφόδια για την επιτυχή έκβασή τους. Πρόσεξε λίγο τον παρορμητισμό σου γιατί κινδυνεύεις να πεις λόγια που μπορεί να στεναχωρήσουν δικά σου άτομα.

 

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές ώστε να τα πας πολύ καλά στην σχέση σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου.

 

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να προετοιμαστείς για κάποιες καθυστερήσεις που θα αντιμετωπίσεις σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Στα οικονομικά σου τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

 

Ιχθύς

Γενικά

Ημέρα που πρέπει να δείξεις ευελιξία για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά αρκεί να μην παρασυρθείς από κάποιες καταστάσεις και πεις πράγματα που δεν πρέπει. Βγάλε τη δυναμικότητα που κρύβεις μέσα σου και διεκδίκησε αποτελεσματικά αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίζεις αυτή την περίοδο στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στην δουλειά σου απόφυγε να πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες αλλά φρόντισε να τελειώσεις με κάποιες εκκρεμότητες που έχεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα αλλά καλό θα είναι σήμερα να μην κάνεις καθόλου οικονομικές συναλλαγές.

Πηγή:  oroskopos.gr