Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 10 Νοεμβρίου!

Κι επιτέλους Παρασκευή! Και με μία Λιονταρίσια Σελήνη σίγουρα θα θέλουμε να περάσουμε όμορφα, να στολιστούμε και να διασκεδάσουμε! Ωστόσο θα υπάρχουν και εκείνοι που θα μείνουν σπίτι να χαρούν με πάθος και ρομαντισμό τον έρωτα τους! Μειώνουμε εγωισμό, αυξάνουμε δημιουργικότητα!

 

Κριός

Γενικά

Ο Ερμής που σε ευνοεί από τον Τοξότη, σου στέλνει ευκαιρίες για βελτίωση σε όλους τους τομείς το ερχόμενο διάστημα. Αν τηρήσεις το πρόγραμμά σου θα έχεις πολλές απολαβές από το αποτέλεσμα. Οι εντάσεις και τα μικροπροβλήματα θα τελειώσουν και εσύ θα μπορέσεις να διατηρήσεις την ηρεμία σου, και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε τις αντιθέσεις και τους καβγάδες. Με χαμηλούς τόνους προσπάθησε μέσα από την συζήτηση να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να έχεις με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στην δουλειά σου και θα έχεις και την υποστήριξη των συνεργατών σου. Παλιά θέματα που σε αγχώνουν τώρα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή αναφορές σε νομικά θέματα.

Ταύρος

Γενικά

Οι καταστάσεις αργούν να ξεκαθαρίσουν και το άγχος έχει αρχίσει να σε καταβάλλει. Η ψυχολογία σου χρειάζεται επειγόντως ανανέωση και ευτυχώς φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν σε αυτή την κατεύθυνση. Εκκρεμότητες τακτοποιούνται μέσα από τη σοβαρότητα που δείχνεις για αυτές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αποφάσισε ότι θέλεις να το πεις τώρα στον σύντροφο σου, αφού αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σου χαρίζει περισσότερο πάθος. Χρησιμοποίησε το για να βρεις την αδελφή ψυχή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στην δουλειά σου και θα έχεις και πολλές ιδέες που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις αρκεί να μην αγχώνεσαι και προπάντων μην τα πιάνεις όλα μαζί. Απόφυγε στα οικονομικά σου να πάρεις σημαντικά ρίσκα. Τα οικονομικά σου έχουν έρθει πίσω, σε σχέση με κάποια αναπάντεχα έξοδα του παρελθόντος.

Δίδυμος

Γενικά

Προνοητικότητα θα χρειαστεί τώρα για πολλά ζητήματα που απαιτούν άμεσα τι θέση πρέπει να πάρεις. Μη βιαστείς καθώς το αποτέλεσμα των αποφάσεών σου θα σε ακολουθήσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Ερμής που είναι στον Τοξότη και σε ευνοεί, σου φέρνει πολλές αλλαγές σε πολλά επίπεδα και βελτίωση στο κοινωνικό επίπεδο των σχέσεών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην κάνεις συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δεν θα βγάλεις και τίποτε. Μπορείς να πάτε ένα ταξίδι με τον σύντροφό σου, το έχεις ανάγκη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ημέρα που ξεκινάς με συζητήσεις και σχέδια, αλλά θα γίνεις και περισσότερο επικοινωνιακός. Θα μπορέσεις προβλήματα που είχες πριν, να τα λύσεις με πολύ εύκολο τρόπο. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Καλό θα είναι να κάνεις υπομονή, γιατί οι βάσεις που έχεις είναι γερές και στο μέλλον θα έχεις σημαντική βελτίωση.

Καρκίνος

Γενικά

Έχεις αρκετή πίεση λόγω τεράστιων υποχρεώσεων και πολλών άλυτων προβλημάτων που απαιτούν την προσωπική σου παρέμβαση. Υπερασπίσου με δύναμη τα συμφέροντά σου και μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους, όσο και αν αυτό φαίνεται η πιο εύκολη λύση. Σύντομα, θα αποδειχτεί, πως σε οδήγησε κάπου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί η σχέση σου να πάρει μία τροπή που δεν την περίμενες. Για να αποφύγεις τις άσχημες εξελίξεις, καλό θα είναι να συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλει και τι ζητάει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σου, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα για να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Έχεις πάρα πολλές ιδέες που πρέπει να ξεκινήσεις να τις υλοποιείς. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα, παρόλο που μπορεί να υπάρχουν κάποιες προτάσεις που μπορεί να βλέπεις φως στο τούνελ.

Λέων

Γενικά

Ο Ερμής που είναι στον Τοξότη σε ευνοεί αλλά σήμερα θα σου ζητηθεί να υπερασπιστείς τα προσωπικά σου συμφέροντα μέσα από μια κατάσταση που θα δημιουργηθεί στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Επιστράτευσε τις ικανότητες και τη διπλωματία σου και πάρε την σωστή πρωτοβουλία που με ηρεμία και ειλικρίνεια θα ξεδιαλύνει το τοπίο και θα προστατεύσεις την ψυχολογία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε να φορτίζεις τον σύντροφό σου με ζητήματα της δουλειάς. Πέρασε περισσότερο χρόνο μαζί του, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και γίνουν λάθη που μπορεί να σε εκθέσουν σε συνεργάτες σου. Καινούργια σχέδια ευνοούνται. Απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, αλλά μην ανοιχτείς σε θέματα που μπορεί να μην τα γνωρίζεις πολύ καλά.

Παρθένος

Γενικά

Κάποιοι μη αναμενόμενοι παράγοντες, σου δημιουργούν ευκαιρίες να ανανεώσεις τις συνθήκες της ζωής σου σε πολλά επίπεδα. Με την εύνοια του Ερμή από τον Τοξότη κάποια εμπόδια που θα παρουσιαστούν θα μπορέσεις εύκολα να τα παρακάμψεις με τους κατάλληλους ελιγμούς. Οι ισορροπίες είναι επίφοβες ακόμα, προσοχή λοιπόν σε συζητήσεις με την οικογένεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, τις δίνεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου σήμερα πρέπει να φανείς πολύ προσεχτικός σε ότι αφορά θέματα μελλοντικά. Απόφυγε να εκφράσεις την άποψη σου για να μην έχεις προστριβές με τους συνεργάτες. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, ενώ αναζητάς και άλλες πηγές εσόδων. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις σε σχέση με οικονομικά θέματα.

Ζυγός

Γενικά

Θα χρειαστεί να κινηθείς πολύ προσεκτικά για να ανταποκριθείς με επιτυχία στις καταστάσεις που πρόκειται να δημιουργηθούν σήμερα. Η επικοινωνία, σε συνδυασμό με ηρεμία και καλοσύνη θα βοηθήσουν πολύ να αποφύγεις τυχόν εντάσεις. Οι δρόμοι, σου ανοίγονται και θα μπορέσεις να πετύχεις την πραγματοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός σου σήμερα θα είναι στα ύψη. Φροντίστε να τον εκμεταλλευτείς κατάλληλα και να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες ευνοούνται και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχετε από το παρελθόν. Σχέδια αλλά και αλλαγές στην εργασία ευνοούνται. Απόφυγε να είσαι υπερβολικός σε ότι έχει σχέση με τον οικονομικό τομέα. Θα έχεις τάσεις για να ξοδεύεις χρήματα άσκοπα.

Σκορπιός

Γενικά

Το διάστημα είναι κατάλληλο για να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια που θα σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις καταστάσεις που υπάρχουν σε εκκρεμότητα. Κινήσου μεθοδικά και με προνοητικότητα για το μέλλον και τα προβλήματα που αναμένονται. Θα χρειαστεί να προσεγγίσεις κάποιο άτομο του οικογενειακού σου κύκλου προκειμένου να αποκτήσεις σύμμαχο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μην διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σε ευχαριστεί. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιο σου μην κάθεσαι. Ακόμη προλαβαίνεις τα πάντα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα, αλλά πρέπει ο χειρισμός σου να είναι πολύ προσεκτικός. Θα έχεις μια ροπή για έξοδα.

Τοξότης

Γενικά

Προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις και συγκρούσεις στον κοινωνικό σου κύκλο, προστάτεψε σχέσεις που χρονολογούνται και μην ανακατεύεσαι σε συζητήσεις που μπορείς να αποφύγεις. Ο Ερμής που είναι στο ζώδιο σου και σε ευνοεί σου δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείς περισσότερο με αποκλειστικά δικά σου ζητήματα τώρα που μπορούν να δοθούν ευνοϊκές λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, αρκεί να το δώσεις να το καταλάβει και ο σύντροφός σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στην δουλειά σου για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Έχεις πολλές δυνατότητες και αυτό που βάζεις στο μυαλό σου το πετυχαίνεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Έχεις πάρα πολλές οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις, για αυτό καλό θα είναι να προγραμματιστείς περισσότερο.

Αιγόκερως

Γενικά

Η τύχη, σου προσφέρει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να πετύχεις πράγματα που επιθυμείς, ιδιαίτερα εκείνα που αφορούν το δημιουργικό σου κομμάτι. Κάποια σκαμπανεβάσματα θα σε ενοχλήσουν αλλά θα είναι πολύ μικρά και χωρίς διάρκεια. Μην αφήσεις την ψυχραιμία σου να χαθεί και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε σήμερα να λύσεις παρεξηγήσεις ή προβλήματα που μπορεί να έχεις στην σχέση σου από το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου δεν έχεις κανένα πρόβλημα και μπορείς να αρχίζεις να υλοποιείς τα σχέδια που ήταν σε στασιμότητα. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου ώστε να πάρεις την βοήθεια τους. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Καλό θα είναι να αποφύγεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και μην κλείσεις καμιά οικονομική συμφωνία.

Υδροχόος

Γενικά

Οι συνθήκες είναι θετικές και ευνοούν την εξέλιξή σου σε όλους σχεδόν τους τομείς. Η αναγνώριση έρχεται να σε γεμίσει χαρά, αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν, η αυτοπεποίθησή σου είναι στα καλύτερα επίπεδα και η διάθεσή σου επίσης. Απόλαυσε αυτό το διάστημα και εκμεταλλεύσου το για να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα είναι μεγάλος. Καινούργιες γνωριμίες έρχονται, που θα έχουν πολύ καλές βάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δυναμικότητα που θα έχεις στην δουλειά σου θα είναι μεγάλη και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές.

Ιχθύς

Γενικά

Κούραση αλλά και χαρά από τη δημιουργία, ταυτόχρονα, σε συνοδεύουν. Έχεις δικούς σου ανθρώπους που σε στηρίζουν και χαίρονται με την άνοδό σου, δρας αποτελεσματικά και έχεις μεγάλα κέρδη. Ο Ερμής που σε ευνοεί από τον Τοξότη, σου προσφέρει ουσιαστική βελτίωση και σου ανοίγει νέους ορίζοντες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά σε σχέση με την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι πειρασμοί είναι πολλοί. Προβλέπω ότι θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις στην δουλειά σου και είναι σε στασιμότητα και σε αγχώνουν αρκετά. Καινούργιες συνεργασίες ή αλλαγές ευνοούνται. Τα οικονομικά σου θα έχουν σημαντική ανοδική πορεία. Μπορείς να συζητήσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

 

πηγη: babyradio.gr