Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου!

Κεραυνοβόλοι έρωτες, ερωτικές εξομολογήσεις, ξαφνικά χαμόγελα, απρόσμενα χρήματα και αλλαγές που θα μας συναρπάσουν, θα μας φέρει το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού! Τα μεγαλύτερα χαμόγελα θα τα δούμε στα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου!γές που θα μας συναρπάσουν, θα μας φέρει το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού! Τα μεγαλύτερα χαμόγελα θα τα δούμε στα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου!

Κριός

Γενικά

Έχεις ανοίξει μια μεγάλη πόρτα που αφορά κάποια άτομα που αναγκαστικά θα τους δώσεις την ενέργεια σου. Βλέπεις όμως ότι ωφελείσαι από όλα αυτά γιατί υπάρχουν και άτομα τα οποία όχι μόνο σε εξυπηρετούν αλλά δουλεύουν και για δικό σου καλό. Οπότε πρέπει να είσαι ανοιχτός και προσγειωμένος γιατί υλοποιούνται τα σχέδια σου και αυτό είναι μια σπάνια υπόθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχουν μερικά προβλήματα από τον σύντροφό σου, σε σχέση με την συμπεριφορά την δική σου. Καλό θα είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την σχέση σου και μην καταναλώνεσαι σε άλλα θέματα που δεν έχουν ουσία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα είναι καλά, αλλά μερικές καθυστερήσεις που θα συμβαίνουν θα σε εκνευρίζουν αφάνταστα. Απόφυγε να πάρεις γρήγορες αποφάσεις για ζητήματα που αφορούν το μέλλον. Συνεχίζουν να σε προβληματίζουν τα οικονομικά σου αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Θα μπεις σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Ταύρος

Γενικά

Έχεις βρει την ησυχία σου γιατί βλέπεις τις ενέργειές σου να κατευθύνονται σε καλό δρόμο. Οπότε δεν είσαι αθεράπευτα ρομαντικός και υπάρχει σταθερή κατανοήσει από τα έξω ερεθίσματα σε ότι κάνεις. Έχεις βρει το δρόμο σου γιατί αυτό εξυπηρετεί και εσένα και τους άλλους. Το καλό είναι ότι έχεις κόψει τις πολλές απαιτήσεις και περνάς καλύτερα έτσι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε να κουράσεις τον σύντροφό σου και μην λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρόσεξε παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα. Απόφυγε να ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον, σε συνεργάτες σου. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα.

Δίδυμος

Γενικά

Μπορείς σήμερα και πετυχαίνεις αυτό που θέλεις και διακρίνεσαι από πολύ καλή επικοινωνία. Καταφέρνεις να πετυχαίνεις τους στόχους που έχεις θέσει από το παρελθόν. Θα είσαι σε αρκετή ένταση για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Με ότι καταπιαστείς θα μπορέσεις να το καταφέρεις πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνεις πιεστικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι δυνατότητες που έχεις για να καταφέρεις πολλά στον επαγγελματικό τομέα το γνωρίζουν όλοι. Μην χαλαρώσεις σε τίποτα και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν και αφορούν τον τομέα της εργασίας. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει να ανησυχείς γιατί από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα έχεις και πιο πολλά έσοδα.

Καρκίνος

Γενικά

Ανανέωσε τα πάντα γύρω σου ακόμα και το μέσα σου. Με στόχο να κάνεις κάθαρση για τα πάντα και αυτό θα σε βοηθήσει να δεις στην πράξη τι πρέπει να κρατήσεις και τη να πετάξεις από τους έξω. Μπορεί να μην σου αρέσει αυτό που συμβαίνει και με τον τρόπο που γίνετε η πολλή λεπτομέρεια στην πράξει και στην ανάλυση. Αλλά τελικά είναι ο καλύτερος δρόμος για την πρόληψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις ένα τόνο καλύτερο στην σχέση σου προσπάθησε να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να εξωτερικευτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα και να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα έξοδα συνεχίζουν να υπάρχουν και εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα είναι καλύτερη για τα οικονομικά σου.

Λέων

Γενικά

Οι συγκρούσεις και τα εμπόδια δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα για κακό. Θα κληθείς να τα αντιμετωπίσεις αλλά αν βγάλεις στην επιφάνεια την ευφυΐα σου και ελέγξεις με προσοχή τα θέματα που θα προκύψουν θα δεις ότι θα μπορέσεις να τα ξεπεράσεις αλλά και να ανακαλύψεις την δύναμη που έχεις μέσα σου, ώστε να υπερνικάς τα εμπόδια που προβάλλονται ξαφνικά μπροστά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η διάθεση σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στην σχέση σου και η πορεία της θα είναι ξεκάθαρη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές αυτή την περίοδο γιατί θα έχεις προβλήματα. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και πηγαίνουν καλύτερα.

Παρθένος

Γενικά

Είναι καθαρά στο δικό σου χέρι να χειριστείς έτσι τις καταστάσεις ώστε το αποτέλεσμα να είναι θετικό για εσένα. Δεδομένου ότι είσαι καλός παίχτης όταν χρειαστεί να μπεις στην αρένα της διεκδίκησης και να θέσεις τον πήχη ψηλά, αρκεί να το θελήσεις, μπορείς να πετύχεις δύσκολα πράγματα σε όλους τους τομείς, σε ότι αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι τους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου που θα σε φέρουν σε αντιθέσεις μαζί του. Φρόντισε να βγάλεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου για να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κινήσου με μεθοδικότητα και με δυναμισμό στα επαγγελματικά σου, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά σου. Καλό θα είναι πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς εκκρεμότητες που έχεις και πρέπει οπωσδήποτε να τακτοποιήσεις.

Ζυγός

Γενικά

Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά διότι για να μπορέσεις να επωφεληθείς από τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα πρέπει να είσαι άκρως προσεχτικός μελετώντας την κάθε λεπτομέρεια. Ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός. Μην κλείσεις συμφωνίες και μελέτησε το καθετί διότι μπορεί να παραμονεύει κάποιος σοβαρός κίνδυνος. Δεδομένου ότι σου αρέσει να έχεις πάντα τον έλεγχο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στην σχέση σου μέχρι τώρα θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα έχεις την κατανόηση από τον σύντροφό σου και θα βρείτε λύσεις σε ότι αφορά την σχέση σας στο μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτή την περίοδο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν πολύ επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα αρχίζουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για αύξηση ή τακτοποίηση οικονομικών ευνοούνται.

Σκορπιός

Γενικά

Ολοκλήρωση και νέες δυνατότητες έρχονται για σένα. Με οτιδήποτε κατά πιαστείς δύσκολα να μην πετύχει. Σε συνάρτηση με τα προηγούμενα θα διαπιστώσεις δυνατότητες που είχες αλλά ποτέ δεν σου είχε δοθεί η ευκαιρία να βγουν στην επιφάνεια. Μην ξεχνάς επίσης ότι η τύχη σου σε βοηθάει και επειδή βρίσκεσαι σε μία ήδη ευνοϊκή θέση δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα για αυτό τόλμησε χωρίς φόβο και χωρίς να περί πλέκεις τις καταστάσεις εφόσον δεν χρειάζεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε ότι έχεις να πεις να είσαι ήρεμος και προπάντων μην απομακρύνεσαι από τον σύντροφό σου. Συζήτησε μαζί του και πες μερικά πράγματα έξω από τα δόντια για να νιώσεις καλύτερα και εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η τυπικότητα και η υπευθυνότητα που έχεις θα σας βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

Τοξότης

Γενικά

Θα μπορέσεις να αποκτήσεις αυτό που πάντα ήθελες και θα νιώσεις ικανοποιημένος για τις θυσίες και τον κόπο που κατέβαλλες. Νέες προκλήσεις θα παρουσιαστούν για εσένα τις οποίες και θα πρέπει να αρπάξεις δίχως σκέψεις γιατί από αυτές τι προκλήσεις θα δημιουργηθούν νέες ευκαιρίες σε όλους τους τομείς τις οποίες αν τις εκμεταλλευθείς σωστά θα σας αποφέρουν πολλά οφέλη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις στους άλλους τομείς, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με τον σύντροφό σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει να αρχίσουν να υλοποιούνται. Αν σου κάνουν καινούργιες προτάσεις πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά αν είναι συμφέρουσες και θα έχουν επιτυχία. Φρόντισε να μην σε πιάνει η χαλαρότητα και να προγραμματιστείς περισσότερο για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα που έχεις αυτή την περίοδο.

Αιγόκερως

Γενικά

Ανοίγματα που σκεφτόσουν να κάνεις ευνοούνται αλλά υπό κάποιες προϋποθέσεις. Πρέπει να ανανεωθείς και να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα που μέχρι τώρα πίστευες και ακολουθούσες, έτσι ώστε να αναδυθεί το έξυπνο πνεύμα που κρύβετε καλά μέσα σου και το οποίο θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου. Προσοχή στο να μην επαναπαυτείς και να θεωρήσεις δεδομένα αυτά που μέχρι τώρα έχεις αποκτήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές της μέρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φτάσει την δουλειά σου σε σημείο που θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες. Πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες στα οικονομικά σου. Μην κάνεις άλλα έξοδα.

Υδροχόος

Γενικά

Πρέπει να ασχοληθείς σοβαρά με τα ζητήματα που ακόμη εκκρεμούν και να πάρεις κάποιες αποφάσεις σχετικά με αυτά. Λόγω του ατίθασου και ελεύθερου πνεύματος σου μην παραγκωνίσεις και να ανά βάλεις αυτές τις υποθέσεις για αργότερα. Εκτονώσου διασκεδάζοντας διότι θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις. Θα ανακαλύψεις κρυμμένα ταλέντα γεγονός που θα σε οδηγήσει να ασχοληθείς ακόμη πιο σοβαρά με αυτά ανοίγοντας για εσάς νέες πόρτες στην ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις κάποια ερωτηματικά σε σχέση με την συμπεριφορά του συντρόφου σας. Καλό θα είναι να μην έχεις κάποιο ύφος που υποδεικνύει ότι κάτι συμβαίνει σοβαρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν το παρελθόν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό είναι πριν απαντήσεις, να δεις αν είναι συμφέρουσες. Αρχίζουν σιγά – σιγά και έχουν κάποια ισορροπία άσχετα αν εσύ δεν το βλέπεις ακόμη γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις περιττές αγορές.

Ιχθύς

Γενικά

Οι κόποι και η κούραση που έχεις για να μπορέσεις να φτάσεις μέχρι εδώ θα ανταμειφθούν και η αίσθηση ότι δεν θα εισπράξεις ποτέ κάτι από αυτά που σου αναλογούν θα δεις πως θα αλλάξουν. Θα μπορέσεις να αποκτήσεις αυτό που πάντα ήθελες και θα νιώσεις ικανοποιημένος για τις θυσίες και τον κόπο. Νέες προκλήσεις θα παρουσιαστούν για εσένα τις οποίες και θα πρέπει να αρπάξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Καλύτερα να αφήσεις για αργότερα συζητήσεις που αφορούν την σχέση σου, γιατί η περίοδος δεν ευνοεί και τόσο την επικοινωνία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την εργασία. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.
Πηγή:   oroskopos.gr