Στους 19 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν τη Δυτική Αττική

Πόνος, οργή και απέραντη θλίψη έχει καλύψει τη δυτική Αττική αλλά και την Ελλάδα ολόκληρη από την τραγωδία σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο μετά τις φονικές πλημμύρες.

Ο κατάλογος των θυμάτων μεγαλώνει συνεχώς και πλέον τα λόγια δεν φτάνουν για να παρηγορήσουν τις οικογένειες όσων χάθηκαν από το ξέσπασμα της φύσης την περασμένη Πέμπτη.

Το πρωί του Σαββάτου ανακοινώθηκε ότι εντοπίστηκαν ακόμα τρεις σοροί αγνοουμένων, ανεβάζοντας τη λίστα του θανάτου στους 19!

Πρόκειται για έναν 58χρονο κυνηγό, καθώς και για δύο οδηγούς νταλίκας, ηλικίας 29 και 38 ετών.

Μια σορός άνδρα εντοπίστηκε κοντά στο αμαξοστάσιο του δήμου Μάνδρας, ενώ από πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος εντοπίστηκαν οι σοροί δύο ανδρών, ενός 59χρονου και ενός 29χρονου, στον κόλπο της Ελευσίνας.

Η μία από τις σορούς είχε σφηνωθεί σε δύσβατο σημείο στον βυθό της θάλασσας και χρειάστηκε η συνδρομή των ανδρών της ομάδας υποβρυχίων αποστολών προκειμένου να ανασυρθεί.

Συγκλονιστικές στιγμές στο Θριάσιο Νοσοκομείο

Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο της δυτικής Αττικής σοκάρουν ακόμα και τους πιο ψύχραιμους.

Από τη μία οι συγγενείς των τραυματιών από τις πλημμύρες και από την άλλη οι συγγενείς των αγνοουμένων που μόλις βλέπουν αυτοκίνητο της Πυροσβεστικής να πλησιάζει τρέμουν μήπως μεταφέρει τον δικό τους άνθρωπο.

 

Εκεί έγινε η αναγνώριση των θυμάτων που εντοπίστηκαν σήμερα από τους συγγενείς τους και όπως έγινε γνωστό, επρόκειτο για τον 59χρονο κυνηγό Δημήτρη Δημητρόπουλο, τον 38χρονο οδηγό φορτηγού Γιάννη Ρούμελη και τον επίσης οδηγό, 29χρονο Πέτρο Κολέτση.

Τον τελευταίο μάλιστα, τον 29χρονο Πέτρο, τον αναγνώρισε ο ίδιος ο πατέρας του που εργάζεται στην ασφάλεια του νοσοκομείου.

 

πηγη: www.madata.gr