Σοκ! Αγνοούνται 6 άτομα – Φόβοι ότι οι νεκροί θα ξεπεράσουν τους 20

Μεγαλώνει η λίστα νεκρών και αγνοουμένων – Πριν λίγο ανακοινώθηκε ότι συνολικά αγνοούνται 6 άτομα – Οι νεκροί, επισήμως είναι 15, μια γυναίκα δίνει μάχη στην εντατική – Άρχισε να βρέχει και πάλι καταρρακτωδώς στην περιοχή

Τραγωδία δίχως τέλος στη Μάνδρα και στη Νέα Πέραμο. Το πρωί οι νεότερες πληροφορίες έλεγαν για ακόμη έναν αγνοούμενο, ενώ φαίνεται ότι εντοπίστηκε νεκρός και ο άνδρας που αγνούνταν στην περιοχή Γεφυράκι. Δυστυχώς τα πράγματα εξελίχθηκαν προς το χειρότερο.

Λίγο μετά τις 10:30 αποκαλύφθηκε ότι η λίστα των αγνοουμένων είναι μεγαλύτεροι. Την ώρα που ο αριθμός των νεκρών φτάνει τους 16 και ενώ μια γυναίκα δίνει μάχη για τη ζωή της, οι πληροφορίες από την Πυροσβεστική κάνουν λόγο για 6 αγνοούμενους.

Δυστυχώς πρόκειται για ανθρώπους που φαίνεται ότι έχουν εγκλωβιστεί μέσα σε σπίτια σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο, αλλά και στην παλιά εθνική προς Θήβα.
Δυστυχώς υπήρχαν όπως φαίνεται πολλοί άνθρωποι που έμεναν μόνοι και λόγω των καταστροφών δεν ήταν δυνατή η επικοινωνία με τους οικείους τους που μένουν σε άλλες περιοχές και έτσι δεν είχε δηλωθεί εγκαίρως η εξαφάνισή τους.
Παράλληλα κάποια άτομα φαίνεται ότι βρισκόταν εν κινήσει στην παλιά εθνική οδό προς Θήβα και έτσι οι οικείοι τους δεν γνώριζαν εάν κινδύνευαν ή αν είχαν χαθεί.
Σήμερα το μέγεθος της τραγωδίας αποκαλύπτεται σε όλο του το μέγεθος, ενώ ήδη η κατάσταση έχει αρχίσει να δυσκολεύει και πάλι καθώς στην περιοχή έχει ξεσπάσει και νέα νεροποντή.

Επισήμως γίνεται λόγος για 15 νεκρούς, καθώς εξακολουθεί να βρίσκεται στη λίστα με τους αγνούμενους ο 50χρονος που φαίνεται ότι έχει καταπλακωθεί από φερτά υλικά σ το σπίτι του στην περιοχή Γεφυράκι της Νέας Περάμου.
Η λίστα των αγνοουμένων περιλαμβάνει ακόμη έναν ηλικιωμένο ο οποίος αναζητείται στο σπίτι του στο Παλαιοχώρι Μάνδρας και τέσσερις οδηγούς φορτηγών και ΙΧ αυτοκινήτων.
Οι οδηγοί, σύμφωνα με αναφορές των συγγενών τους, τελευταία φορά βρίσκονταν στην περιοχή που είναι οι καντίνες στην παλιά εθνική οδό Μάνδρας-Θήβας. Σημειώνεται ότι στην περιοχή έχουν παρασυρθεί αυτοκίνητα από τα νερά και τα φερτά υλικά.

πηγη: www.newsit.gr