Σεπόλια: Οι αποκαλύψεις του γείτονα για τον 53χρονο, τη μητέρα και όσα συνέβαιναν στην περιοχή

Προβληματισμό προκαλεί πως η 12χρονη είχε στη κατοχή της ακριβό κινητό, καθώς η οικογένεια της ανήλικης δεν είχε την οικονομική δυνατότητα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο γείτονας.

Αποκλειστικά στο «MEGA Καλημέρα» μίλησε γείτονας του 53χρονου για όσα συνέβαιναν στην περιοχή των Σεπολίων.

«Εμείς δεν είχαμε καταλάβει ότι εκδίδει το παιδάκι, αλλά γενικώς αυτή η οικογένεια δεν ήταν οικογένεια. Άλλα παιδιά είχε με Πακιστανό, άλλα παιδιά είχε με τον άλλον που ήταν δεν ξέρω, μπαινόβγαινε στις φυλακές, ναρκωτικά και όλα αυτα τα πράγματα δεν είχανε καλή εικόνα στην περιοχή εδώ πέρα, αλλά κανείς δεν ασχολιόταν κιόλας για να μιλήσει», δήλωσε ο γείτονας αρχικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα παιδιά βρίσκονταν «παρατημένα στον αυτόματο», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε και στη συμπεριφορά του 53χρονου.

«Τα παιδιά τα βλέπανε συνέχεια στην πλατεία παρατημένα στον αυτόματο, να το πούμε έτσι. Κανείς μας δεν ήξερε τίποτα για τον 53χρονο, δηλαδή από όσους έχω μιλήσει, γιατί μιλάμε με πολύ κόσμο. Του 53χρονου απλά του άρεσαν οι γυναίκες γενικώς και κοίταζε και ήταν προκλητικός με ορισμένες γυναίκες, την έπεφτε λαϊκά, να το πούμε έτσι».

«Εμείς τώρα τα μαθαίνουμε σιγά σιγά, γιατί μιλάνε και οι γυναίκες στην περιοχή. Εδώ πέρα σε κάποιες γυναίκες την έπεφτε. Από εκεί και πέρα κάποιοι ξεκόβανε να πηγαίνουν στο μαγαζί, εν πάση περιπτώσει έμενε εκεί στις γυναίκες, τώρα όσο αναφορά για το παιδάκι πέσαμε από τα σύννεφα».

Προβληματισμό προκαλεί πως η 12χρονη είχε στη κατοχή της ακριβό κινητό, καθώς η οικογένεια της ανήλικης δεν είχε την οικονομική δυνατότητα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο γείτονας.

«Άκουσα κιόλας ότι το κοριτσάκι είχε πάρα πολύ ακριβά κινητά… Αυτοί δεν είχαν χρήματα καθόλου. Δηλαδή ότι θα πέρνανε από τα επιδόματα η μάνα – εγώ δεν την είδα ποτέ να δουλεύει. Τώρα το κοριτσάκι, αυτό που λένε ότι δούλευε και βοήθαγε, αυτό ήτανε παραμύθι. Τι δούλευε και βοήθαγε; Κανένας δεν βοήθαγε κανέναν, ούτε την μάνα δεν είχαν δει μέσα να δουλεύει που λέγανε ότι δουλεύει η μάνα».

Πηγή: MEGA