Πυροβολισμοί με έναν νεκρό σε κλαμπ στη Γλυφάδα. Βίντεο

Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες είναι ο αιματηρός απολογισμός ένοπλης επίθεσης σε μπαρ της Γλυφάδας, που έγινε στις 04.30 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία πυροβόλησαν έξω από το μπαρ, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν ένα άτομο αλβανικής υπηκοότητας, ενώ τραυματίστηκαν ένα ακόμα άτομο αλβανικής υπηκοότητας και δύο Έλληνες. Οι τραυματίες διακομίστηκαν και νοσηλεύονται στο Ασκληπιείο Βούλας.

Στον τόπο της επίθεσης βρίσκονται αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι συλλέγουν στοιχεία για την υπόθεση, προκειμένου να διευκρινιστούν τα κίνητρα του εγκλήματος, ενώ ταυτόχρονα διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Το χρονικό των πυροβολισμών

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άτομα έφτασαν πεζοί λίγο πριν τις πέντε τα ξημερώματα στο μπαρ που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αγγέλου Μεταξά και Πανδώρας.

Οι ίδιες πήγες ενημέρωσης αναφέρουν πως οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν εναντίον του 37χρονου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να κινδυνεύει η ζωή του, καθώς έχει δεχτεί πυροβολισμούς στη θωρακική χώρα.

Την ίδια ώρα στο στόχαστρο των δραστών μπήκε ακόμη ένα άτομο που έχει τραυματιστεί σοβαρά, ενώ από τον εξοστρακισμό των σφαιρών τραυματίστηκαν ακόμη δύο πελάτες του μπαρ. Οι τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Στο σημείο επικράτησε πανικός, αλλά οι δύο δράσρες με απόλυτη ψυχραιμία αποχώρησαν από το σημείο πεζοί και εξαφανίστηκαν με την αστυνομία να τους αναζητά.

Στο σημείο της επίθεσης έχουν βρεθεί μέχρι αυτή τη στιγμή 4 κάλυκες, ενώ το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.

Δειτε εικονες απο το σημείο:

Δείτε την είδηση όπως την μετέδωσε ο ΣΚΑΙ στην εκπομπή του Γιώργου Αφτιά

 

 

πηγη: www.madata.gr