Ψινάκης: Τέρμα τα ψέμματα

Σήμερα Παρασκευή το πρωϊ οι μαθητές του 15 μελούς του λυκείου της Νέας Μάκρης τηλεφώνησαν στο Δημαρχείο ζητώντας ένα ξεχωριστό ραντεβού με τον κ.Ψινάκη . Ο δήμαρχος κανόνισε να τους δει στις 14:00 μ.μ στο Δημαρχείο λέγοντας ότι το γραφείο του είναι ανοιχτό για οποιονδήποτε, ειδικότερα την νεολαία, θέλει να συζητήσει για το ΧΥΤΑ και να ενημερωθεί για τις κινήσεις από μεριάς του.
Πράγματι το μεσημέρι προσήλθαν στο γραφείο του Δημάρχου 11 μαθητές από το Λύκειο της Ν.Μάκρης με βασικό μέλημα τους να μάθουν την αλήθεια για την θέση του δημάρχου για το ΧΥΤΑ στο Γραμματικό. Αφού συστηθήκαν ο κος Ψινάκης δέχτηκε τις ερωτήσεις τους και απάντησε σε όλες με την συνάντηση να φτάνει σε διάρκεια περίπου τις 2 ώρες.
Οι μαθητές στην πρώτη ερωτησή τους φάνηκαν να βρίσκονται σε σύγχηση στο κατα πόσο ο κ.Ψινάκης θέλει το ΧΥΤΑ ή όχι δηλώνοντας ότι έχουν μπερδευτεί και ότι ζήτησαν το ραντεβού μαζί του για να το ξεκαθαρίσουν.
Ο δήμαρχος αφού τους επανέλαβε την πάγια θέση του, ότι δηλαδή είναι κάθετα εναντίον του ΧΥΤΑ ,και θα πάει ο ίδιος στις Βρυξέλες να προσπαθήσει να μην γίνει το έργο , τόνισε ,ότι θεωρεί και αυτός και οι συνεργάτες του , ότι το παιχνίδι δεν παίζεται ούτε στην περιφέρεια ούτε στον Μαραθώνα. Παίζεται στις Βρυξέλες.
Δείτε τα video απο το marathonnews
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΨΙΝΑΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

 

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Κα ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ


Οι μαθητές εξέφρασαν επίμονα την απορία προς τον κ. Ψινάκη ,σχετικά με την δήλωση του κου Λιβαθηνού στον τηλεοπτικό σταθμό STAR ,ότι όλοι οι κάτοικοι του Μαραθώνα είναι εναντίον του ΧΥΤΑ, εκτός του Ηλία Ψινάκη .
Δείτε τις δηλώσεις του Κυρίου Λιβαθηνού εδώ:

Πηγή video : www.irafina.gr
Ο Δήμαρχος ,τους απάντησε με το δικό του τρόπο:
Ο «καημενούλης» μπορεί να δηλώνει ότι θέλει.
Και λέω καημενούλης γιατί ο κος Λιβαθηνός ,με την εμπάθεια και τις ανακρίβειες του ,εξευτελίζει όσους τον στηρίζουν.
Το δυσάρεστο είναι ότι στο ρεπορτάζ κοπήκαν οι δηλώσεις της αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού κας Λαμπαρού, η οποία είπε ότι η παράταξη μας και ο Δήμαρχος προσωπικά είναι εναντίον του ΧΥΤΑ και δίπλα στους πολίτες και το κοινό συμφέρων του Μαραθώνα .Ένας τόσο ιστορικός δήμος δε μπορεί γίνει σκουπιδαριό.
Αντ’ αυτού ,έβαλαν μόνο τις ψευτιές του κυρίου Λιβαθηνού.

Τα παιδιά ζήτησαν από τον Ηλία Ψινάκη την βοήθεια του για να σταματήσουν οι καταλήψεις και να επανέλθουν στα μαθήματα τους ώστε να μη χάσουν τις διακοπές του Πάσχα και του καλοκαιριού.
Εκεί ο Δήμαρχος τους είπε ότι δεν μπορεί να κάνει ο ίδιος κάτι, αφού δεν είναι δική του αρμοδιότητα .Μόνο οι ίδιοι μπορούν να αποτρέψουν την συνέχεια τους ,απευθυνόμενοι στους εξωσχολικούς παράγοντες που για δικούς τους λόγους τις προκάλεσαν …

marathonnews