Προχωράει για την μεταγραφή του Άλτμαν ο Παναθηναϊκός

Την Χάποελ Τελ Αβίβ έχει προσεγγίσει ο Παναθηναϊκός, που μπήκε σε διαπραγματεύσεις με τον Όμρι Άλτμαν για να κλείσει τη μεταγραφή του

Μπορεί στον Παναθηναϊκό το βάρος να έχει πέσει στον χειρισμό της υπόθεσης του Μάρκους Μπεργκ, αλλά πρέπει να «τρέξει» και ο μεταγραφικός σχεδιασμός που ήδη έχει καθυστερήσει.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος, εργάζεται καθημερινά πάνω σε πιθανούς μεταγραφικούς στόχους και μια περίπτωση που έχει ξεχωρίσει είναι αυτή του Όμρι Άλτμαν της Χάποελ Τελ Αβίβ. Ο παίκτης, είχε απασχολήσει τους «πράσινους» και τον περασμένο Γενάρη και εξετάζεται ξανά. Ο ‘Αλτμαν είναι παίκτης ο οποίος μπορεί να καλύψει αρκετές θέσεις μεσοεπιθετικά και αυτό αρέσει στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Οι «πράσινοι» λοιπόν, προχωράνε με την περίπτωση του, αφού έχουν πειστεί για την αξία του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το «τριφύλλι» προσέγγισε την Χάποελ μέσω του παίκτη, η οποία τον παραχωρεί με το ποσό των 150.000 ευρώ, όσο είναι δηλαδή η ρήτρα του.

Μέχρι στιγμής υπάρχει οικονομική διαφορά στο συμβόλαιο του παίκτη, αλλά τα εμπόδια μπορούν να ξεπεραστούν, αφού ο παίκτης επιθυμεί να κάνει το βήμα στην Ευρώπη.

Πηγή: sport-fm.gr