Πάτρα: Διάρρηξη «μαμούθ» με λεία 300.000 ευρώ – Διέλυσαν μηχανήματα και έκλεβαν για ώρες στο κατάστημα

H διάρρηξη σημειώθηκε σε συσκευαστήριο ψαριών στο Ρίο και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης βρίσκεται σε απόγνωση. Οι καταστροφές που προκάλεσαν οι δράστες και η συνολική ζημιά για εκείνον αγγίζει τα 300.000 ευρώ…

Η διάρρηξη σημειώθηκε τη νύχτα, όταν μια ομάδα νεαρών, πιθανότατα τσιγγάνοι από την Πάτρα, μπήκαν στο συσκευαστήριο ψαριών που βρίσκεται στο Ρίο και το «έγδυσαν». Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» έμειναν μέσα στην επιχείρηση για ώρες και εκτός από τα χρήματα και τα εμπορεύματα που βούτηξαν, προκάλεσαν ζημιές στις εγκαταστάσεις.

Οταν ο ίδιος πήγε στον χώρο μαζί με την Αστυνομία, εντόπισαν δύο άτομα μέσα, τα οποία «φόρτωναν» σίδηρο, χαλκό και διαλυμμένα μηχανήματα μεγάλης αξίας και τα μετέφεραν σε διπλανό κτίριο που ήταν άδειο, προφανώς για να τα πάρουν με την ησυχία τους.

«Μου τεμάχισαν μηχανήματα. Μόνο το τούνελ βαθιάς κατάψυξης κοστίζει 60.000 ευρώ» είπε ο ιδιοκτήτης. Η Αστυνομία δεν κατάφερε να συλλάβει τους δράστες, όμως από την πινακίδα του αυτοκινήτου που χρησιμοποίησαν έχουν ταυτοποιηθεί δύο άτομα.

Ο κ. Φιντριλής θα προχωρήσει σήμερα σε μήνυση κατ’ αγνώστων. Είναι χαρακτηριστικό πως οι δράστες αφαίρεσαν και όλα τα καλώδια από τα φρεάτια καλωδίων περιμετρικά τις επιχείρησης. Είναι η τέταρτη φορά που η συγκεκριμένη εταιρεία γίνεται στόχος διαρρηκτών.

newsit