Ολυμπιακός: Η Θύρα 7 ενίσταται για Χάσι

Οι αντιδράσεις των φίλων του Ολυμπιακού στην πρόσληψη του Μπέσνικ Χάσι ήταν μεγάλες, όμως ο Κοσοβάρος τεχνικός ανέλαβε το έργο να οδηγήσει, πρώτα απ΄ όλα, τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Champions League.

Ο κόσμος της ομάδας περίμενε ένα πιο «μεγάλο» όνομα και απογοητεύτηκε, ενώ σήμερα η Θύρα 7 εξέφρασε την αντίθεσή της και δημοσίως, στη διάρκεια του ετήσιου Παγκόσμιου Συνεδρίου των οργανωμένων «ερυθρόλευκων» φιλάθλων.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά το τέλος των εργασιών εκφράζεται η επιφύλαξη και η αντίθεση στην επιλογή του συγκεκριμένου προπονητή, με τη σημείωση ότι σε κάθε περίπτωση η στήριξη στην ομάδα είναι δεδομένη.

Η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη επιτυχία και σημαντική προσέλευση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17/6/2017,το καθιερωμένο παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7.

Κατά την διάρκεια του μέλη από Αττική, επαρχία και εξωτερικό είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις καθώς και να ενημερωθούν για όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν. Μετά το πέρας του συνεδρίου η Θύρα 7 εκδίδει την παρακάτω ανακοίνωση:

Α. Η ΘΥΡΑ 7 ήταν είναι και θα είναι ΑΣΠΙΔΑ του Ολυμπιακού μας. Καλούμε όλα τα μέλη μας να κλείσουν θέση στα γήπεδα που θα αγωνίζεται η ομάδα μας με την αγορά διαρκείας

Β. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος μας τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης. Τον ευχαριστούμε πολύ.

Γ. Εκφράσαμε στην διοίκηση της ΠΑΕ την αντίθεση και επιφύλαξη μας σχετικά με την πρόσληψη του συγκεκριμένου προπονητή. Παρόλα αυτά ΔΕΝ νοείται η μη στήριξη του ποδοσφαιρικού μας τμήματος με κανένα τρόπο. Άλλωστε Ολυμπιακοί γίναμε για τον δαφνοστεφανωμένο και την ερυθρόλευκη όχι για τα πρόσωπα.

Δ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τα παιδιά από την επαρχία και το εξωτερικό που μας τίμησαν με τη παρουσία τους.

Ε. Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλα τα μέλη της Θύρας 7 καθώς και γενικότερα σε όλους τους Ολυμπιακούς και δίνουμε ραντεβού στα τέλη Ιουλίου που ξεκινάει το ευρωπαϊκό μας ταξίδι».

ΠΗΓΗ:www.naftemporiki.gr