Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Ιούνιος 2018: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο Ιούνιος ξεκινά με τη συνάντηση του Ερμή και του Ποσειδώνα και σε παροτρύνει να ακολουθήσεις την καρδιά σου, παρά τις αντιρρήσεις του μυαλού. Όταν φτάσει η Νέα Σελήνη στους Δίδυμους στις 13 θα έχει φτάσει η ώρα να αξιοποιήσεις τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες στο μέγιστο. Θα έχεις ένα προβάδισμα σε διαπραγματεύσεις και συμφωνίες και θα μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Την ίδια μέρα ο Ερμής με τη βοήθεια του Ουρανού θα δώσουν νέα θετικά και απροσδόκητα αποτελέσματα στις ιδέες σου. Στις 13 Ιουνίου επίσης, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 9 Ιουλίου. Ρομαντισμός, απόλαυση και χαρά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της κίνησης. Αν είσαι single τότε θα νιώσεις ότι έχεις μαγνήτη και πρέπει να κοινωνικοποιηθείς όσο γίνεται περισσότερο.

Σημαντικά πρότζεκτ θα «κολλήσουν», καθώς ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και των σχεδίων θα ξεκινήσει ανάδρομη κίνηση από τις 26 Ιουνίου μέχρι και τις 27 Αυγούστου. Το περισσότερο διάστημα θα βρίσκεται στους Ιχθείς και έτσι κάθε πλάνο που σχετίζεται με τεχνολογία, πολιτική και επικοινωνία μπορεί να αποτύχει ή να μπει στην αναμονή. Αν βρεθείς στη μέση κάποιας διαφωνίας ή ακόμη και καβγά, προσπάθησε να μη χάσεις την ψυχραιμία σου και κάνεις τα πράγματα χειρότερα. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 28 Ιουνίου μπορεί όμως να οδηγήσει στην ευτυχή κατάληξη κάποιας επαγγελματικής πρωτοβουλίας. Μπορεί ακόμη να οδηγήσει και σε μια συνειδητοποίηση, που όσο και να μην σου αρέσει, θα σου αλλάξει τον τρόπο σκέψης.

 

 

ΚΡΙΟΣ
Αυτόν το μήνα το timing θα παίξει σημαντικό ρόλο. Το πρώτο μισό του μήνα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου στη δουλειά και να είσαι ιδιαίτερα παραγωγική, γιατί το δεύτερο μισό… θα δεις παρακάτω. Αρχικά λοιπόν ευνοούνται τα εγχειρήματα που περιλαμβάνουν επικοινωνία, ειδικά μετά τις 13 Ιουνίου και τη Νέα Σελήνη μην χάσεις χρόνο και ξεκίνα αμέσως όποιο project έχεις στα σκαριά. Η ανάδρομη κίνηση του Άρη από τις 26 Ιουνίου θα ανακατέψει πολύ τα πράγματα. Τα σχέδιά σου θα αρχίσουν να καθυστερούν και το άγχος σου θα αυξηθεί. Ίσως χρειαστεί να κάνεις διορθωτικές κινήσεις για να επανέλθεις στο πρόγραμμα. Είναι γνωστό ότι η υπομονή δεν είναι το φόρτε σου Κριέ, αλλά δεν θα έχεις άλλη επιλογή. Στις 28 του μηνός η Πανσέληνος θα σου δώσει τόνωση και θα νιώσεις ότι αποκτάς και πάλι τον έλεγχο των εξελίξεων.
Τα προσωπικά σου αυτόν τον μήνα είναι σε καλή φάση. Η Αφροδίτη θα σου δώσει ενέργεια από τις 13 Ιουλίου μέχρι και τις 9 Ιουλίου περίπου. Ενώ βλέπεις ότι έχεις ιδιαίτερη επιτυχία στο παιχνίδι του φλερτ, θα ήταν καλό να μην ξεκινήσεις για κάτι σοβαρό με τον ανάδρομο Άρη, γιατί δεν θα καταλήξει όπως ελπίζεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Φημίζεσαι για τη «γαϊδουρινή» υπομονή σου και αυτόν το μήνα το χαρακτηριστικό σου αυτό θα αποτελέσει κλειδί, ιδιαίτερα, για τα επαγγελματικά σου. Μετά τις 13 του μηνός οι προοπτικές για τα οικονομικά σου γίνονται καλύτερες και όποιες ιδέες είχες για να φουσκώσεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό, καλό είναι να τις βάλεις σε λειτουργία. Οι πλανητικές ενέργειες περιπλέκονται όμως στις 26 Ιουνίου, όταν ο Άρης γίνεται ανάδρομος στο ζώδιό σου και σε ωθεί να αναδιοργανώσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους μέχρι και τις 27 Αυγούστου. Προτού πανικοβληθείς, σκέψου ως εξής. Μπορεί η ενέργεια του ανάδρομου Άρη να φαίνεται πως επιβραδύνει όλες τις εξελίξεις, αλλά ίσως μπορεί να θέλει να σε κάνει να εστιάσεις στο project, που θα αποδώσει τα περισσότερα και θα δώσει τη μεγαλύτερη ώθηση στην καριέρα σου.
Όσον αφορά στα προσωπικά σου τώρα, περνάς μια περίοδο γαλήνης, χάρη στην Αφροδίτη που στέλνει καθαρή ενέργεια στα οικογενειακά ζητήματα και σε αυτά του σπιτιού σου γενικότερα. Μέχρι και τις 9 Ιουλίου οι σχέσεις σου θα είναι σε πολύ καλό επίπεδο, ενώ το σπίτι σου θα είναι ιδιαίτερα φιλόξενο και ανοιχτό σε φίλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι πρώτες μέρες του Ιουνίου σε βρίσκουν στο στοιχείο σου, δηλαδή, να σκέφτεσαι και να υπεραναλύεις τα πράγματα. Ευτυχώς η Νέα Σελήνη στις 13 Ιουνίου θα σε βρει έτοιμη να αναλάβεις ξανά δράση. Είναι ένα πλανητικό μήνυμα που θα σε ωθήσει να ενεργήσεις για να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου. Η Αφροδίτη ξεκινά να επηρεάζει την επικοινωνία σου από την ίδια μέρα και κάθε συζήτηση στην οποία λαμβάνεις μέρος αποκτά τη σφραγίδα σου. Αυτή είναι η περίοδος να χειριστείς κάποια ευαίσθητα ζητήματα και με την κουβέντα να φέρεις τους άλλους με τα νερά σου. Αυτή η περίοδος επίσης, μπορεί να χρησιμεύσει και ως η κατάλληλη συγκυρία για να ξεκινήσεις κάτι σοβαρό στα προσωπικά σου.
Το τέλος του μήνα, πάντως, θα κρύβει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο ανάδρομος Άρης θα επηρεάσει αρνητικά διάφορους τομείς της ζωής σου, όπως τα ταξίδια, δυστυχώς. Είναι γνωστό ότι τα ταξίδια είναι από τις αγαπημένες σου εμπειρίες, ωστόσο αυτό το καλοκαίρι, ιδιαίτερα τα μακρινά ταξίδια θα σου προκαλέσουν αρκετό άγχος και αναστάτωση, είτε από μεγάλες καθυστερήσεις, είτε από απρόβλεπτα γεγονότα που θα σταθούν εμπόδιο. Καθυστερήσεις μπορεί να εμφανιστούν και σε θέματα της δουλειάς, που θα απαιτηθεί συγκέντρωση και υπομονή για να ξεπεραστούν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το να περάσεις κάποιο χρόνο μόνη σου αυτόν το μήνα, μπορεί να είναι απαραίτητο για το καλό σου. Δεν είναι θέμα κάποιας φοβίας ή άγχους, αλλά είναι μια εσωτερική ανάγκη για να διατηρήσεις την καλή ενέργεια. Μετά τις 13 Ιουνίου θα αισθανθείς την ανάγκη να αποκοπείς για λίγο από τον κοινωνικό σου κύκλο και να περάσεις χρόνο μόνο για εσένα. Ο «αποκλεισμός» σου μπορεί να αφορά διάφορα πράγματα, να είναι πνευματικός ή και σωματικός, δηλαδή να διαβάζεις βιβλία και να κάνεις έρευνα ή να ξεκινήσεις μια πολύ επίπονη σωματική εξάσκηση. Την ίδια περίοδο τα οικονομικά σου καλυτερεύουν. Αξιοποίησε όλες τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να αυξήσεις το εισόδημά σου και μη διστάσεις να ρισκάρεις και λίγο. Ο ανάδρομος Ερμής στο τέλος του μήνα όμως θα προσπαθήσει να χαλάσει λίγο τα πράγματα. Ένα απρόσμενο χρέος θα εμφανιστεί και θα χρειαστεί να ξοδέψεις κάποια λεφτά που δεν υπολόγιζες. Επίσης μπορεί να εμφανιστούν και κάποιες καθυστερήσεις σε χρήματα που πρέπει να εισπράξεις.
Η Πανσέληνος στις 28 Ιουνίου μπορεί να σε κάνει να καταλάβεις ότι ο αγαπημένος σου, ή κάποιος πολύ κοντινός σου άνθρωπος είναι ικανός για όλα, όσον αφορά στην εκπλήρωση κάποιου σχεδίου του, πως σε κάνει να νιώθεις αυτό;

 

ΛΕΩΝ
Είσαι από τα ζώδια που δεν αρέσκονται στις πολλές αλλαγές. Από τη μια είσαι γεμάτη πάθος και ενέργεια, ενώ από την άλλη λατρεύεις τη σταθερότητα. Ο προηγούμενος μήνας είχε δυσάρεστες εκπλήξεις στα επαγγελματικά σου και είναι πιθανό να έχεις μείνει λίγο «κόκκαλο» ακόμη και στις πρώτες μέρες του Ιουνίου.
Τα προσωπικά σου όμως είναι άλλη ιστορία. Από τις 13 Ιουνίου μέχρι τις 9 Ιουλίου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό σου και μόνο το χαμόγελό σου θα αρκεί για να μαγνητίσεις τους άλλους. Βέβαια ο Ανάδρομος Άρης από τις 26 Ιουνίου και μετά μπορεί να προκαλέσει τριβές ανάμεσα σε εσένα και κάποιον σημαντικό στη ζωή σου. Κάποια από τις σχέσεις σου, είτε επαγγελματικές, είτε προσωπικές θα εισέλθει σε κρίση. Ίσως να φταίει η κακή σου συνήθεια να βάζεις αυτόματο πιλότο και όταν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο να ξεσπάσει κρίση. Αν ο αγαπημένος σου αισθάνεται δεδομένος, τότε ετοιμάσου για ένα δύσκολο καλοκαίρι. Τα σημάδια υπήρχαν εδώ και καιρό, αλλά εσύ ήσουν στον κόσμο σου. Τώρα πρέπει να αντιμετωπίσεις μια δύσκολη κατάσταση και γρήγορα, πριν είναι πια αργά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ας πούμε τα καλά πρώτα! Η καριέρα σου ευνοείται τρομερά κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης στις 13 Ιουνίου. Βάλε υψηλούς στόχους και εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες. Μην ξαφνιαστείς αν εμφανιστούν περισσότερες από μία, μπορείς να τα καταφέρεις με λίγο περισσότερο κόπο. Το δυσάρεστο για ένα ζώδιο τόσο οργανωμένο όσο εσύ Παρθένε είναι ότι καθώς ο μήνας προχωρά η καθημερινότητά σου θα δέχεται συνεχείς αλλαγές και αυτό θα σου δημιουργήσει πρόσθετο άγχος. Ήρθε η ώρα να «τσαλακωθείς» λίγο.
Στο τέλος του μήνα, ο Ανάδρομος Άρης θα επηρεάσει κάποιες πτυχές της ζωής σου, που είναι πολύ σημαντικές για εσένα όπως, οι λεπτομέρειες, η καθημερινότητα, η εργασία και η υγεία. Αυτός είναι ένας τρόπος που το σύμπαν σου δείχνει ότι πρέπει να αλλάξεις κάποια πράγματα σε αυτούς τους τομείς. Οι εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς θα σταματήσουν να τρέχουν και έτσι θα έχεις περισσότερο χρόνο να σκεφτείς τις απαραίτητες αλλαγές που πρέπει να κάνεις.

 

ΖΥΓΟΣ
Ο Ιούνιος σε βρίσκει ικανοποιημένη με τις εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. Ίσως κάποιοι αισθανθούν ριγμένοι από την προσήλωσή σου στη δουλειά, αλλά δεν θα είναι κάτι σοβαρό. Μέχρι τις 13 του μηνός η συγκέντρωσή σου θα βρίσκεται εκεί. Από τις 13 και μετά η Αφροδίτη θα αλλάξει τις προτεραιότητές σου. Θα αρχίσεις να αναζητείς χρόνο για παρέα και διασκέδαση με τους φίλους σου. Ο καλός καιρός θα σε βρίσκει συνέχεια έξω, ενώ θα θέλεις να περνάς αρκετό χρόνο και με παιδιά.
Αυτός όμως θα είναι και ένας πολύ σημαντικός μήνας για τα προσωπικά σου. Αν είσαι single τότε θα δεις τη γοητεία σου να μαγεύει όλο και περισσότερους, ενώ δεν θα προσπαθείς σχεδόν καθόλου. Οι δραστηριότητες σε ανοιχτούς χώρους είναι οι κατάλληλες συγκυρίες για νέες γνωριμίες. Αν η γνωριμία συμβεί στο τέλος του μήνα, τότε φρόντισε να εξελιχθεί αργά και σταθερά, αντί για γρήγορα. Ο ανάδρομος Άρης υπαινίσσεται ότι κάθε νέα γνωριμία δεν θα αποκαλύψει αμέσως το πραγματικό της πρόσωπο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από οικονομικής άποψης, αυτόν το μήνα φαίνεται ότι θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις όσα έχεις θέσει ως στόχο. Φαίνεται ότι είσαι έτοιμη να κάνεις μια επένδυση ή να προχωρήσεις σε μια μεγάλη απόφαση για τα χρήματά σου. Εάν συμβαίνει αυτό, να θυμάσαι ότι είναι καλύτερο να προχωρήσεις μετά τις 13 Ιουνίου. Οι συζητήσεις με τον λογιστή σου ή έναν οικονομικό σύμβουλο θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις ένα λογικό σχέδιο που γνωρίζεις ότι μπορείς να εφαρμόσεις. Αν είσαι παντρεμένη ή έχεις μια σοβαρή σχέση, τόσο είναι πιθανό τα οικονομικά να σε απασχολήσουν πολύ. Μπορεί με τον σύντροφό σου να πάρετε δύο αποφάσεις για τα οικονομικά σας αυτό τον μήνα, μια μακροπρόθεσμη και μία βραχυπρόθεσμη. Και οι δύο θα είναι επωφελείς. Εάν αισθάνεσαι ότι σου λείπει η χαρά στην επαγγελματική σου ζωή ή έλλειψη αναγνώρισης για τα ταλέντα σου, τότε το εγώ σου θα απολαύσει μια πολύ μεγάλη ώθηση μετά την 13η Ιουνίου. Με κάποιο τρόπο, η σπίθα της δημιουργικότητας και του πάθους θα έρθει πίσω στην καριέρα σου και αυτό πιθανότατα οφείλεται στο σωστό άτομο που σου δίνει τον έπαινο που έχεις στερηθεί πρόσφατα. Στην πραγματικότητα, μην εκπλαγείς αν το αφεντικό σου αποφασίσει να σε ξεχωρίσει από την ομάδα και να σου αναθέσει ένα νέο δημιουργικό έργο.
Δυστυχώς, καθώς όλα αυτά τα ευτυχισμένα γεγονότα εμφανίζονται στην επαγγελματική σου ζωή, φαίνεται ότι είσαι μπερδεμένη από μία πιο προσωπική, εσωτερική κατάσταση. Ίσως το μέρος που ζεις να έχει γίνει ένα πραγματικό πρόβλημα, ειδικά αν έχεις άσπλαχνους γείτονες ή κάποιον που ζει μαζί σου και σου κάνει τη ζωή άθλια. Είτε πρόκειται για μια δύσκολη κατάσταση συγκρούσεων είτε για ένα οικογενειακό δίλημμα, ίσως αισθάνεσαι σαν να είναι ανυπόφορη η ζωή σου στις 26 Ιουνίου. Ταυτόχρονα, όμως, μπορεί να αισθάνεσαι εντελώς παγιδευμένη και ανίκανη να κάνεις κάτι για όλα αυτά. Μην απελπίζεσαι. Αν και αυτό μοιάζει με ένα δύσκολο πρόβλημα, θα βρεις μια λύση. Ο Άρης θα αναβαθμίσει τον οικιακό και τον οικογενειακό τομέα μέχρι τις 27 Αυγούστου, σηματοδοτώντας ότι η διέξοδος από αυτό το πρόβλημα περνά αργά μέσα από αυτό. Είναι ο μόνος τρόπος να βρεθεί μια πραγματικά λειτουργική λύση. Θυμήσου ότι η μάχη με την οικογένειά σου ή με εκείνους με τους οποίους ζεις δεν είναι η σωστή τακτική τώρα. Χρειάζεται στρατηγικός χειρισμός των εγχώριων υποθέσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αισθάνεσαι ότι η σχέση σου έχει… παλιώσει τώρα τελευταία; Βγαίνεις με κάποιον και έχεις αρχίσει να αναρωτιέσαι πού πηγαίνει όλο αυτό; Σε κάθε σενάριο, καθώς ξεκινάμε τον Ιούνιο τα πράγματα φαίνονται πολλά υποσχόμενα. Η Νέα Σελήνη στις 13 Ιουνίου σηματοδοτεί μια φωτεινή και φρέσκια εκκίνηση σε κάποιο είδος σχέσης. Τον περασμένο μήνα, ο Ουρανός έφυγε από το 5ο Οίκο σου και βοήθησε να σταθεροποιήσεις αυτόν τον τομέα στη ζωή σου. Ίσως και να μπόρεσες να σταματήσεις να ζωντανεύεις προοπτικές πραγμάτων που δεν γίνεται να υλοποιηθούν. Πάντως έχεις συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει ένας άνθρωπος τον οποίο θέλεις στη ζωή σου και είσαι έτοιμη να χτίσεις κάτι σταθερό μαζί του. Αν συμβαίνει αυτό, τότε αυτή η Νέα Σελήνη θα σε βοηθήσει να ορίσεις αυτές τις προθέσεις. Εάν είσαι ήδη σε μία ευτυχισμένη σχέση, τότε υπάρχει και μια νέα αρχή στον δεσμό σου με τον σύντροφό σου. Ίσως πάρεις μαζί του μία σημαντική απόφαση για το μέλλον. Όποια και να είναι η απόφαση, φαίνεται ότι εκείνος και εσύ είστε στην τέλεια ευθυγράμμιση…
Αυτό θα είναι επίσης μια υπέροχη στιγμή για να ξεκινήσει κάθε νέο είδος επιχειρηματικής συμμαχίας. Υπόγραψε συμβόλαια για να σφραγίσεις τη συμφωνία οποιαδήποτε στιγμή μεταξύ 13-20 Ιουνίου. Θα επωφεληθείς πολύ από αυτή τη συνεργασία και έχεις πολλά να προσφέρεις και στο άλλο άτομο. Θα είναι σημαντικό να ολοκληρώσεις όλες τις σημαντικές προσπάθειες επικοινωνίας πολύ πριν από τις 26 Ιουνίου. Ο Άρης θα γυρίσει ανάδρομος, παραμένοντας σε κατάσταση αδρανοποίησης μέχρι τις 27 Αυγούστου. Αφού ο Άρης ρυθμίζει όλες τις επιχειρηματικές προσπάθειες καθώς και την ενέργειά σου, μπορεί να υπάρξει μια καθυστέρηση με συμβάσεις, συνομιλίες και ζωτικές αποφάσεις για τους επόμενους δύο μήνες. Εάν αισθάνεσαι σαν να μην ακούγεσαι ξαφνικά, προσπάθησε να μην χαλάσεις την πρόοδό σου. Αυτή είναι μια ευκαιρία για εσένα να επανεξετάσεις τους στόχους σου γύρω από όλα τα θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία. Μια άλλη πιθανότητα; Θα επιστρέψεις σε μια παλιά προσπάθεια επικοινωνίας για να προσπαθήσεις να δώσεις νέα ζωή σε αυτό. Αυτό θα πρέπει να είναι επιτυχία! Τέλος, η Πανσέληνος στις 28 Ιουνίου θα σε βοηθήσει πολύ στα οικονομικά σου. Θα εργαστείς σκληρά και έξυπνα για να αυξήσεις το εισόδημά σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν ψάχνεις για μια νέα δουλειά ή πρέπει να προσλάβεις προσωπικό για την επιχείρησή σου, ο συγχρονισμός είναι το παν για εσένα αυτόν το μήνα. Απέφυγε να ξεκινήσεις οτιδήποτε σημαντικό σχετίζεται με την εργασία, τις συμβάσεις και τις συνομιλίες με τους συναδέλφους σου κοντά στις 6 Ιουνίου. Ο διάλογος θα είναι ασταθής και παρανοημένος στην καλύτερη περίπτωση, και τελείως παραπλανητικός στη χειρότερη. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να παραπλανήσουν τους εαυτούς τους. Όσον αφορά στην εργασία, αυτό μπορεί να είναι μόνο ένας εφιάλτης. Αντ ‘αυτού, κρατήσου μέχρι τις 13 Ιουνίου, οπότε η εκθαμβωτική Νέα Σελήνη θα πέσει πάνω στον τομέα της εργασίας σου. Από εκείνη τη στιγμή και για δύο εβδομάδες μετά, θα έχεις πολύ περισσότερο χρόνο για την αναζήτηση εργασίας ή για συνέντευξη για την τέλεια νέα προσθήκη στην εταιρεία σου. Αυτή θα είναι επίσης η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσεις ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής ή άλλο πρόγραμμα ευεξίας που θέλεις να εφαρμόσεις. Σημαντικό να κάνεις εκείνα τα ραντεβού με τον γιατρό σου που τόσο καιρό έχεις αναβάλει. Από οικονομική άποψης, είναι πιθανό να αισθάνεσαι έτοιμη να διακινδυνεύσεις περισσότερο με το επενδυτικό σου χαρτοφυλάκιο μετά τις 13 Ιουνίου. Συνήθως είσαι τόσο επιφυλακτική και αποτρεπτική, επομένως όταν πρόκειται για τα χρήματά σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν παίζεις. Μέχρι τις 9 Ιουλίου, ωστόσο, θα βρίσκεσαι σε μια φάση που αισθάνεσαι πιο αισιόδοξη για κάποιες επενδύσεις. Αντί να ψάχνεις ατέλειωτα, είναι πιθανό ότι θα πάρεις ένα μεγάλο ρίσκο. Ενώ υπάρχουν ενδείξεις υποστήριξης για χρήματα από επενδύσεις και καταστάσεις που αφορούν στους πόρους άλλων ανθρώπων αυτόν το μήνα, τα προσωπικά σου οικονομικά θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν κάποια στασιμότητα μέχρι το τέλος του μήνα. Ο Άρης, ο πλανήτης των κινήτρων και της δυναμικής οδήγησης, θα έχει ανάδρομη πορεία στον κλάδο του εισοδήματός σου, παραμένοντος ανάδρομος μέχρι τις 27 Αυγούστου. Αν και αυτό δεν σημαίνει απαραιτήτως επιβράδυνση των κερδών σου, αυτό υποδηλώνει ότι ένας αναβαθμονόμος είναι στον ορίζοντα όταν έρχεται στο πώς χρησιμοποιείς την ενέργειά σου για να κερδίσεις χρήματα. Τώρα είναι η στιγμή να υπολογίσεις ποιο στοιχείο που λείπει σε εμποδίζει να επιτύχεις τους τελικούς οικονομικούς στόχους σου.
Ο μήνας τελειώνει με μια Πανσέληνο στο ζώδιό σου στις 28 Ιουνίου. Θα είναι στενά ευθυγραμμισμένη με τον Κρόνο, επίσης στο ζώδιό σου. Τώρα θα καταλάβεις περισσότερο από ποτέ πόσο ισχυρή και έγκυρη είναι η παρουσία σου στον κόσμο. Χρησιμοποίησε την με σύνεση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτόν το μήνα γνωρίζεις ότι μεγάλες αλλαγές κατευθύνονται προς το δρόμο σου. Θα νιώσεις ότι τα «φαντάσματα» της ζωής γίνονται πιο ήσυχα, παρόμοια με τον τρόπο που όλα έρχονται σε μια νεκρή σιωπή πριν από μια μεγάλη καταιγίδα. Μέχρι το τέλος του μήνα, αυτή η νεκρή σιωπή θα είναι φανερή και θα ξέρεις ότι ήρθε η ώρα να πάρεις μια μακρά, σκληρή ματιά σε όσα αναμένεται να έρθουν. Θέλεις ειλικρινά να προσχωρήσεις τη ζωή σου σε μια νέα και θετική κατεύθυνση. Αυτά είναι τα καλά νέα. Τα όχι τόσο καλά νέα είναι ότι προτού μπορέσεις να κάνεις κάποια βήματα μπροστά, το σύμπαν έχει αναγνωρίσει ότι πρέπει να σε σταματήσει, ώστε να μπορέσεις να κάνεις κάποιο διορθωτικό έργο. Είναι απαραίτητη η διόρθωση της πορείας του τρόπου με τον οποίο παίρνεις αυτό που θέλεις από τη ζωή. Στην πραγματικότητα, είναι απαραίτητο, οπότε μην το καταπολεμήσεις. Δεν υπάρχει καμία ουσία. Ο Άρης θα περάσει σε ανάδρομη πορεία και θα αισθανθείς λίγο… off!Ο Άρης είναι ο πλανήτης υπεύθυνος για δράση, ενέργεια, κίνητρο και αντοχή. Είναι η ενέργεια του πολεμιστή μέσα σε όλους μας, αυτό που μας κάνει να θέλουμε να αγωνιστούμε για κάτι ή να κερδίσουμε τίποτα. Ο Άρης είναι το φύλο, οι επιχειρηματικές προσπάθειες και ο θυμός. Είναι το αέριο που σε οδηγεί και σε κρατάει συνέχεια. Τι συμβαίνει λοιπόν όταν ο Άρης γίνεται ανάδρομος στον Υδροχόο;
Αρχικά, μπορεί να αισθανθείς ότι έχεις χάσει το είναι σου. Η φιλοδοξία, τα κίνητρα και ακόμη και η συνολική ενέργεια μπορεί να αισθάνεσαι ότι έχουν χαθεί. Θα μπορούσες επίσης να νιώθεις ότι τρέχεις, αλλά δεν καταφέρνεις τίποτα. Αν προσπαθήσεις να προωθήσεις οτιδήποτε μπροστά από αμέλεια, σπάνια πετυχαίνει – και το ξέρεις αυτό. Η ευκαιρία που θα πρέπει να εξετάσεις προσεκτικά σε ένα νέο και πιο παραγωγικό σχέδιο δράσης μεταξύ 26 Ιουνίου και 27 Αυγούστου θα σε εξυπηρετήσει τελικά. Έτσι, αυτό το μήνα, αν νιώθεις λίγο κουρασμένη, χωρίς ενέργεια και σε ένα τέλμα προσπάθησε να το δεις από τη θετική του πλευρά. Είσαι έτοιμη να κάνεις πολλά όταν ξεσπάσει η καταιγίδα.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Θέλεις να μείνεις στο σπίτι σου και μόνο αυτό μετράει για εσένα αυτόν τον μήνα. Είναι πιθανό ότι μετά τις 13 Ιουνίου θα ξεκινήσεις κάτι καινούργιο μέσα στο σπίτι σου, κάτι που απαιτεί την παρουσία σου. Είναι επίσης πιθανό να υπάρξει πολύ περισσότερη επικοινωνία μεταξύ εσού και των μελών της οικογένειας σου κατά το δεύτερο εξάμηνο του Ιουνίου. Ίσως ακόμη και να σχεδιάζεις μια επανένωση ή άλλη συγκέντρωση με την οικογένειά σου. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, είναι πολύ πιθανό να αναμένεις με ανυπομονησία την ευχάριστη αυτή στιγμή. Η επαγγελματική σου ζωή θα γίνει πιο ευχάριστη μετά τις 13 Ιουνίου. Η Αφροδίτη θα μεταφερθεί στον 6ο Οίκο σου και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 9 Ιουλίου, επηρεάζοντας θετικά την καριέρα σου. Καθώς η Αφροδίτη πασπαλίζει την αρμονική σκόνη σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου, μπορείς να περιμένεις μεγαλύτερη αρμονία και διάθεση για ομαδική εργασία και από τους γύρω σου. Οι συνεργασίες στη δουλειά θα είναι πολύ πιο εύκολο να προχωρήσουν με επιτυχία και θα νιώσεις σαν όλοι στο γραφείο να τιμούν τις προσωπικές σου δημιουργίες καθώς ολοκληρώνεις τις εργασίες σου. Σε περίπτωση που εσύ και κάποιος με τον οποίο εργάζεσαι έρθετε πιο κοντά, αυτό ενδέχεται να οδηγήσει και στη δημιουργία μίας νέας σχέσης. Είναι πιθανό αυτόν τον μήνα να ερωτευτείς κάποιον από το γραφείο σου. Εσύ θα αποφασίσεις πώς θα το χειριστείς. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ανταπόκρισης.
Καθώς ο μήνας τελειώνει, μπορεί να παρατηρήσεις ότι και εσύ… σβήνεις! Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, θα γίνει ανάδρομος στην πιο απομονωμένη περιοχή του ζωδίου σου, στον 12ο Οίκο της ιδιωτικότητας. Με τον Άρη ανάδρομο μέχρι και τις 27 Αυγούστου, φαίνεται ότι μπορεί να γίνεις πιο ενδοσκοπική και εσωτερική. Ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιείς τον δυναμισμό σου για να συνεχίσεις και να επιτύχεις τους στόχους σου μπορεί να χρειαστεί μικροαλλαγές.

Πηγή:  tlife.gr