Μάντζαρης και Αγγελόπουλοι έδωσαν τα χέρια για νέο τριετές συμβόλαιο

Μετά τον Γιώργο Πρίντεζη ο μπασκετικός ο Ολυμπιακός κράτησε στο ρόστερ του και τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

Ο Έλληνας άσος θα αγωνίζεται για ακόμη τρία χρόνια με τη φανέλα των Πειραιωτών καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες την ομαδα του Πειραιά.

Το ραντεβού ανάμεσα στον Μάντζαρη και τους διοικητικούς ηγέτες της ομάδας διήρκησε  3 ώρες με τις δύο πλευρές να συμφωνούν για επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2020.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 27χρονος άσος, ο οποίος απέρριψε μεγαλύτερες προτάσεις (σ.σ.: είχε από τον Παναθηναϊκό και την Εφές), καθώς επιθυμία του ήταν να παραμένει στους «ερυθρόλευκους», θα αμείβεται με περίπου 800-850.000 ευρώ το χρόνο, ήτοι θα λάβει μία γερή αύξηση σε σχέση με τα όσα είχε λαμβάνειν μέχρι φέτος.

«Απ’ την αρχή ήθελα να μείνω. Ήταν μια επιθυμία που έγινε πραγματικότητα. Φέτος η χρονιά ήταν μια παρένθεση, ξεκινάμε του χρόνου δυνατά. Τέλος καλό όλα καλά, τα βάσανα τελείωσαν. Ήταν πιο δύσκολη η φετινή υπόθεση ανανέωσης, γιατί τώρα δεν είχα συμβόλαιο. Μέτρησε η επιθυμία και η δική μου αλλά και των προέδρων που έδειξαν πόσο πολύ το ήθελαν» είπε ο Μάντζαρης κατά την αναχώρησή του από την «Arcadia».

ΠΗΓΗ:www.zougla.gr