Κουτσούμπας κατά Τσίπρα – Καμμένου για την υπόθεση Noor 1

Επίθεση στην κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά που παριστάνει -όπως είπε- τον Πόντιο Πιλάτο στην υπόθεση του «NOOR1» εξαπέλυσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας -με την κάλυψη του πρωθυπουργού- προβαίνει σε πρακτικές που αποδεικνύουν ότι αυτή η κυβέρνηση, όχι μόνο δεν είναι αποφασισμένη να διερευνήσει τις σοβαρές υποθέσεις, να αντιμετωπίσει τα σκάνδαλα και τη διαφθορά, που άλλωστε είναι σύμφυτα με το σύστημα το οποίο υπηρετεί, αλλά μετέχει ενεργά και δραστήρια σε όλες τις επιχειρηματικές κόντρες που διεξάγονται αυτή την περίοδο και με όλους τους τρόπους» και μίλησε για «αλισβερίσι» που «κάτι πιέζει να δώσει ο ένας και κάτι να πάρει ο άλλος».

Αφού σχολίασε πως το ΚΚΕ δεν ασχολήθηκε με την υπόθεση αυτή και πως ειρωνικά αφιερώνει στην κυβέρνηση τον στίχο για τον «όμορφο κόσμο σας, τον ηθικό, τον αγγελικά πλασμένο», ανέφερε πως αυτό που προκύπτει από αυτή την υπόθεση είναι ότι έχει οξυνθεί η διαπάλη μεταξύ μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων για το ποιος θα επιβιώσει και ποιος θα πάρει το μεγαλύτερο μέρος της πίτας. «Και οι αποκαλύψεις, ενδεχόμενης ή όχι εμπλοκής σε εμπορία ναρκωτικών επιχειρηματιών ή επιχειρηματικών ομίλων, αυτό ακριβώς επιβεβαιώνει. Και η διαπάλη αυτή, βέβαια, σιγοντάρεται και από κάθε είδους Καμμένους, που υπάρχουν σε όλο το πολιτικό προσωπικό των κομμάτων του κατεστημένου, από τους ΑΝΕΛ και το ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι τους προηγούμενους κυβερνώντες, αλλά και τους δουλέμπορους φασίστες, ναζιστές εγκληματίες», είπε.

Αναφερόμενος ειδικότερα στον υπουργό Εθνικής Άμυνας είπε ότι δεν καταφέρνει να πείσει πως είναι τίμιος, γιατί αυτό το έχουν ακυρώσει οι ενέργειες, τα λόγια και οι πράξεις του. «Όπως και η γυναίκα του Καίσαρα δηλαδή. Έτσι βλέπετε συμβαίνει με κάθε γυναίκα του Καίσαρα… Και ο Καίσαρας δεν είναι Πόντιος Πιλάτος να «νίπτει τας χείρας του», πρακτική που μέχρι σήμερα ακολουθεί ο κ. Αλ. Τσίπρας», σημείωσε.

πηγη: www.cnn.gr