Κολωνός: Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης, ανάμεσά τους για «πρόσωπο κλειδί»

Νέες συλλήψεις αναμένονται τις επόμενες μέρες για την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό. Χειροπέδες και στον πατέρα του, αλλά για υπόθεση ναρκωτικών.

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις για την ανατριχιαστική υπόθεση με θύμα τη 12χρονη στον Κολωνό. Μέσα στην ημέρα αναμένεται η έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης και ανάμεσά τους θα βρίσκεται κι ένα πρόσωπο που θεωρείται «κλειδί» και η εμπλοκή του έχει αναφερθεί στις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών.

Ήδη, οι αρχές έχουν περάσει χειροπέδες στη μητέρα του κοριτσιού, η οποία οδηγείται σήμερα (13.10.2022) στον ανακριτή για να απολογηθεί αλλά αναμένεται να πάρει προθεσμία. Η 37χρονη κατηγορείται «για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση».

Έχει, επίσης, συλληφθεί ο πατέρας του παιδιού, αλλά για υπόθεση ναρκωτικών, αφού σε έρευνα που έγινε χθες στο σπίτι της οικογένειας στον Κολωνό, βρέθηκαν στην κατοχή του ναρκωτικά…

Ύστερα από την καταγγελία πως ο 53χρονος Ηλίας Μίχος πήγαινε το 12χρονο κορίτσι σε οίκο ανοχής στο Γκάζι για να τη βιάζουν οι “πελάτες” του, έγινε έρευνα και εκεί και συνελήφθησαν τρεις ιερόδουλες για παραβίαση σφραγίδας.

newsit