Κάτια Ζυγούλη: Ο Σάκης Ρουβάς, τα παιδιά τους και ο γάμος της δεκαετίας!

Σε λιγότερο από ένα μήνα ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Στο πλευρό τους για παρανυφάκια θα έχουν τα τέσσερα παιδιά τους: την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα. Όλοι ανυπομονούν για τη μεγάλη στιγμή που θα είναι μια οικογενειακή γιορτή, όπως έχει δηλώσει το λαμπερό ζευγάρι.

 

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ και η πανέμορφη σύντροφός του, μάλιστα, έκαναν πριν λίγες μέρες επέστρεψε κι ένα pre wedding ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο, με αφορμή την guest εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στο Survivor. Μετά την επιστροφή τους μπήκαν στην τελική ευθεία για το γάμο τους –που έχει χαρακτηριστεί ήδη ως ο γάμος της δεκαετίας– που θα γίνει στις 3 Ιουλίου (ανήμερα των γενεθλίων της Κάτιας) στην έπαυλη του κύριου Βαρδή Βαρδινογιάννη και της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη, οι οποίοι θα είναι και οι κουμπάροι!

 

Η Κάτια Ζυγούλη έχει ήδη κάνει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας με τον Σάκη Ρουβά να συμμετέχει σε μικρότερο βαθμό αφού στο πρόγραμμά του έχουν μπει και τα live του X Factor. To σούπερ μόντελ έχει κάνει πρόβες νυφικού με την Σήλια Κριθαριώτη και έχει φροντίσε, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, για το τι θα φορέσουν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας ενώ έχουν μοιραστεί ήδη και τα προσκλητήρια του γάμου.

ΠΗΓΗ:http://babyradio.gr