Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 29 Ιανουαρίου

Κριός

Γενικά

Κάποιες συναντήσεις σήμερα, Κριέ, θα σου φέρουν μεγάλη ικανοποίηση. Μπορείς να μιλήσεις και να πεις κάποια πράγματα έτσι όπως είναι, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Θα επιδείξεις μεγάλη δυναμικότητα, για να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε αγχώνουν από το παρελθόν. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου σήμερα, θα είναι σε πολύ καλό βαθμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλό θα είναι, Κριέ, στην παρούσα περίοδο να ξεκαθαρίσεις στη σχέση σου μερικές καταστάσεις, αυτές που σε φέρνουν συνέχεια σε συγκρούσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πάντα με την ευελιξία που έχεις, Κριέ, μπορείς να καταφέρνεις πολλά στο χώρο της εργασίας. Απόφυγε όμως σήμερα να κλείσεις συμφωνίες. Έχεις φέρει τα οικονομικά σου σε πολύ καλό σημείο. Αυτή την περίοδο πάντως, μείνε μακριά από χρηματικές συναλλαγές και έξοδα.

Ταύρος

Γενικά

Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της τελευταίας περιόδου, Ταύρε μου, σε έχουν αποσυντονίσει και σε εκνευρίζουν αφάνταστα. Φρόντισε σήμερα να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και να μην τα βάζεις με άτομα τού οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Έχεις πολλές δυνατότητες και το έχεις αποδείξει. Μην αφήσεις τις όποιες συγκυρίες προκύψουν, να σε καταβάλλουν ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μη δίνεις σημασία σε ασήμαντους λόγους, Ταύρε, που μπορεί να σε εκνευρίζουν, καταλήγοντας να ξεσπάς στο ταίρι σου χωρίς να υπάρχει αιτία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου, Ταύρε, καταφέρνεις εκείνα που θέλεις, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Στα οικονομικά σου, μη συνεχίζεις να κάνεις κινήσεις, που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν.

Δίδυμος

Γενικά

Μερικές φορές, Δίδυμε, αισθάνεσαι ανασφάλεια για κάποια θέματα, που νομίζεις ότι δεν τα διαχειρίζεσαι τόσο καλά. Ανήκεις στα ζώδια που έχουν μεγάλη υπευθυνότητα και ξέρεις πολύ καλά τι σου γίνεται. Διώξε σήμερα τις ανασφάλειες, αφού οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και σε ό,τι καταπιαστείς μπορείς και τα καταφέρνεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι σε πολύ καλό δρόμο η σχέση σου, Δίδυμε, και θα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον σας μαζί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι προοπτικές που έχεις, Δίδυμέ μου, στον επαγγελματικό σου τομέα σήμερα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα. Καλύτερα θα ήταν, να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.

Καρκίνος

Γενικά

Σήμερα, Καρκίνε, απόφυγε να εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν και πολύ μεγάλη σημασία, διαφορετικά στο τέλος θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις και δε θα πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ δυναμισμό, αποφασιστικότητα και αυστηρότητα στην κρίση σου, ώστε αυτή στο τέλος να δικαιώσει τις προσπάθειές σου. Διώξε και την παραμικρή ανασφάλεια που μπορεί να έχεις και προχώρα μπροστά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά, Καρκίνε, και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, είναι μια καλή περίοδος να εξωτερικευτείς περισσότερο και να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, θα υπάρχει αρκετή ένταση σήμερα, ενώ ενδέχεται να αναδυθούν και κάποιες καταστάσεις από το παρελθόν. Τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις, συνεχίζονται και φυσικά αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Δράσε αναλόγως, λοιπόν.

Λέων

Γενικά

Τη σημερινή μέρα, Λέων μου, θα αισθάνεσαι πολύ καλά και θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Σου προτείνω να τολμήσεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, διότι μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Λέων, θα έχεις κάποια παράπονα για κάποια πράγματα που δε σου αρέσουν στη σχέση. Μίλησε με το ταίρι σου και θα δεις, ότι όλα θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Λέων, θα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες, που τα καλά τους αποτελέσματα θα φανούν στο μέλλον. Στα οικονομικά σου, και σήμερα τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλεις. Φρόντισε, λοιπόν, να κινηθείς ανάλογα, ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Παρθένος

Γενικά

Η περίοδος αυτή θα φέρει κάποια γεγονότα, Παρθένε, που θα περιπλέξουν μερικές καταστάσεις. Πρέπει σήμερα να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα και την πονηριά που έχεις και δεν έχεις, και να κοιτάς μακριά. Μάλλον αυτό το διάστημα αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, αλλά ευτυχώς μπορείς και τα ξεπερνάς όλα πολύ καλά, με τις ενέργειες που κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου πάει αρκετά καλά, Παρθένε μου, αλλά εσύ συνεχίζεις να έχεις κάποιες αγωνίες για το μέλλον. Φρόντισε να ηρεμήσεις, αφού η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα έχεις ιδιαίτερη επιτυχία. Σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις, που υπήρχαν μέχρι τώρα, θα δώσεις λύσεις. Τα οικονομικά σου δε θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

Ζυγός

Γενικά

Οι ιδέες που θα έχεις σήμερα, Ζυγέ, θα είναι πολλές και πολύ καλές, και θα σου δώσουν λύσεις σε πολλά θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούσαν, προβληματίζοντάς σε. Κινήσου άμεσα και μην ξεφύγεις από τους στόχους σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη και θα έχεις πολλή ενέργεια για να διορθώσεις αρκετά θέματα, που σε προβληματίζουν από το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις να δώσεις πολλά στη σχέση σου, Ζυγέ, και να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Για να πετύχεις αυτά που θέλεις, φρόντισε να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ξέρεις πολύ καλά, Ζυγέ, τι πρέπει να κάνεις στη δουλειά σου. Μην ανακοινώσεις όμως σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζουν να υπάρχουν κι εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.

Σκορπιός

Γενικά

Σήμερα, Σκορπιέ, κοίτα να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει και μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Ο δυναμισμός που θα έχεις σήμερα θα είναι μεγάλος και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις για να καλυτερεύσεις το μέλλον σου. Κοίταξε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και πρόσεξε τη διατροφή σου, για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις κάποιες απορίες, Σκορπιέ, για το πως αντιμετωπίζει το ταίρι σου κάποιες καταστάσεις. Μίλα μαζί του και σε βεβαιώνω, ότι μετά τη συζήτηση θα λυθούν όλα τα ζητήματα με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα θέματα της εργασίας, Σκορπιέ, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες. Ρίξε τους τόνους και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει να ανησυχείς όμως, αφού από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα, ενώ θα έχεις και πιο πολλά έσοδα.

Τοξότης

Γενικά

Σήμερα, Τοξότη, θα πρέπει να έχεις μελετήσει όλες τις κινήσεις σου, επειδή τα πράγματα δε θα έρχονται στρωτά και όπως θα ήθελες. Μην εκνευριστείς με ενδεχόμενες καθυστερήσεις κι αναβολές, αφού είναι τελείως προσωρινές. Σκέψου, πως πρέπει να πράξεις. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά και μην αφήσεις τους συναισθηματισμούς να σε αποσυντονίσουν στα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την στάση που έχεις αυτή την στιγμή απέναντι στο ταίρι σου, Τοξότη, και σε ερωτηματικά το βάζεις, αλλά και δε θα έχεις και καλή πορεία στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Τοξότη, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, που δεν θα ξέρεις πως να τις προγραμματίσεις. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Αιγόκερως

Γενικά

Μίλησε σήμερα με άτομα που τα εκτιμάς, Αιγόκερέ μου, και ξέρεις ότι η συμβουλή που θα σου δώσουν, θα σου φανεί πολύ χρήσιμη σε προβλήματα που μπορεί να έχεις. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά και όχι με συναισθηματικότητα, η οποία σε οδηγεί σε λάθος αποφάσεις. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η πορεία της σχέσης σου, Αιγόκερε, βλέπεις ότι δεν είναι καλή. Εξυπνάδα έχεις, να ελιχθείς μπορείς και να κάνεις τις συζητήσεις που πρέπει, ξέρεις, οπότε κινήσου ανάλογα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα πρέπει να προσέχεις στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Κινήσου αργά και σταθερά. Συνεχίζουν να σε προβληματίζουν τα οικονομικά σου, αν και τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Θα μπεις σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν ακόμη περισσότερο.

Υδροχόος

Γενικά

Το βασικό στοιχείο του χαρακτήρα σου, Υδροχόε, είναι ο αλτρουισμός και το να προσφέρεις στους άλλους, που σου δίνει χαρά και ικανοποίηση. Κάποιοι αυτό το εκμεταλλεύονται και δεν εκτιμούν την προσφορά σου. Πρόσεξε περισσότερο και προσπάθησε να ξεχωρίζεις την αλήθεια από το ψέμα. Έχεις γύρω σου ανθρώπους που εκτιμούν την προσφορά σου και σε αγαπούν πραγματικά. Προσπάθησε σήμερα να τους βγάλεις ασπροπρόσωπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, Υδροχόε, αν μερικές φορές συγκρατείς τα νεύρα σου και δεν λες λόγια, που μπορεί να στεναχωρούν το ταίρι σου. Αν αυτή την στιγμή δεν έχεις ταίρι, σε βεβαιώνω, ότι πάρα πολύ σύντομα σε περιμένουν τέτοιες εξελίξεις, που θα σε κάνουν να χαρείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Υδροχόε μου, απόφυγε σήμερα νέες συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα. Προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες, αρχίζουν και λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Μείνε μακριά από χρηματικές συναλλαγές αυτή την περίοδο, διαφορετικά θα έχεις προβλήματα. Τα οικονομικά σου πάντως, έχουν αρχίσει να πηγαίνουν καλύτερα.

Ιχθύς

Γενικά

Τα εμπόδια, Ιχθύ, βρίσκονται μπροστά μας για να τα ξεπερνάμε. Πίστεψε στις ικανότητές σου και αντιμετώπισε τις καταστάσεις με αισιοδοξία. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου για να το πετύχει και τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά. Ο χαρακτήρας σου αρέσει στους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι και κερδίζεις την εκτίμηση τους. Όλοι είναι πρόθυμοι να σου προσφέρουν τη βοήθεια και την στήριξή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, Ιχθύ, και να του πεις για τις ανησυχίες που έχεις. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά, παρόλο που πολλές υποχρεώσεις αλλά και στασιμότητα θα σε κάνουν να εκνευριστείς αρκετά. Στα οικονομικά σου θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, ενώ θα τακτοποιήσεις και κάποιες εκκρεμότητες.

Πηγή:   oroskopos.gr babyradio.gr