Ηλίας Ψινάκης: Η οργισμένη απάντηση του στα δημοσιεύματα που τον κατηγορούν

Τα δημοσιεύματα γνωστής εφημερίδας προκάλεσαν την αντίδραση του Ηλία Ψινάκη, καθώς τον κατηγόρησαν ότι τις ώρες που η Αττική καιγόταν εκείνος βρισκόταν στην Μύκονο και διασκέδαζε. Το πρωτοσέλιδο είχε επικεφαλίδα «Έτρωγαν και έπιναν την ώρα που καιγόταν ο τόπος» και όπως ήταν επόμενο, ο Δήμαρχος Μαραθώνα ένιωσε την ανάγκη να δώσει την δική του απάντηση, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.
Ο Ηλίας Ψινάκης διέψευσε το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ενώ απαίτησε από την εφημερίδα μια συγγνώμη προς τους Δημότες του. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε, μεταξύ άλλων: «Ο μόνος λόγος που κάθομαι και ασχολούμαι με αυτά τα ηλίθια δημοσιεύματα είναι επειδή δεν αφορούν έμενα -που είναι πάγια τακτική μου να μην τα διαψεύδω-άλλα τον Δήμο μου. Γράφονται πολλές μπούρδες για το πού ήμουν όταν έκαιγε η φωτιά στην Ανατολική Αττική. Η αλήθεια είναι πως πράγματι βρισκόμουν στην Μύκονο με τον Υπουργό Ναυτιλίας Π Κουρουμπλη τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ Κο Α Γεωργιάδη τον Δήμαρχο Μυκόνου Κ. Κούκα στα προγραμματισμένα εγκαίνια μιας υπεροχής πρωτοβουλίας για safe water sports που είχε ο Κος Πασχαλακης πατέρας του 10 χρόνου Μιχαηλ που έχασε την ζωή του πριν 3 χρονιά στην Μύκονο, με προσωπικό ενδιαφέρον να γίνει σε όλους τους Δήμους της Αμφικτυονιας των Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων για να μην χαθούν και άλλες αθώες ζωές. Το βράδυ έφυγα από το νησί με το σκάφος στο οποίο ήμουν φιλοξενούμενος και πήγαμε σε ένα ξερονήσι κοντά στα Κουφονήσια. Μέχρι εκείνη την στιγμή η φωτιά ήταν μακρυά και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με τον δήμο Μαραθώνα”.
Διάβασε όλη την ανάρτησή του: 

Ο μόνος λόγος που κάθομαι και ασχολούμαι με αυτά τα ηλίθια δημοσίευματα είναι επειδή δεν αφορούν εμένα – που είναι πάγια τακτική μου να μην τα διαψεύδω – αλλά τον Δήμο μου. Γράφονται πολλές μπούρδες για το που ήμουν όταν έκαιγε η φωτιά στην Ανατολική Αττική. Η αλήθεια είναι πως πράγματι βρισκόμουν στην Μύκονο με τον Υπουργό Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλή, τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ Κο Α Γεωργιάδη, τον Δήμαρχο Μυκόνου Κ. Κούκα στα προγραμματισμένα εγκαίνια μιας υπέροχης πρωτοβουλίας για safe water sports που είχε ο Κος Πασχαλάκης, πατέρας του 10χρόνου Μιχαήλ που έχασε την ζωή του πριν 3 χρόνια στη Μύκονο, με προσωπικό ενδιαφέρον να γίνει σε όλους τους Δήμους της Αμφικτυονίας των Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων για να μην χαθούν και άλλες αθώες ζωές. Το βράδυ έφυγα από το νησί με το σκάφος στο οποίο ήμουν φιλοξενούμενος και πήγαμε σε ένα ξερονήσι κοντά στα Κουφονήσια. Μέχρι εκείνη την στιγμή η φωτιά ήταν μακρυά και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με τον δήμο Μαραθώνα. Η φωτιά στην περιοχή του Βαρνάβα έφτασε νωρίς το πρωί γύρω στις 5 και κάτι. Στις 6 το πρωί μου τηλεφώνησε η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου και μου είπε ότι η φωτιά πηγαίνει στην περιοχή του Βαρνάβα. Πήρα ένα ελικόπτερο και τσακίστικα κι ήρθα στην Αθήνα εγκαταλείποντας το ξερονήσι που βρισκόμουνα και παράλληλα οργανώνοντας με την Περιφέρεια το Υπουργείο Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της Πυροσβεστικής τις κινήσεις που έγιναν άμεσα και σε 8 ώρες έσβησαν την μεγάλη πυρκαγιά στον Βαρνάβα και σώθηκε ο Μαραθώνας από μια τεράστια καταστροφή που δυστυχώς δεν απέφυγε ο Δήμος Ωρωπού. Αυτή είναι όλη η αλήθεια και την είπα από την πρώτη στιγμή. Το τι έκανα όταν έφτασα το είδε όλη η Ελλάδα. Τι δεν καταλαβαίνετε;;; Γιατί τόση λάσπη;;; Γιατί δεν διασταυρώνετε τις ηλιθιότητες που γράφετε από τις αρχές τα Υπουργεία και την Περιφέρεια;;; Απαιτώ από όλους εσάς που γράφετε ή αναπαράγετε αυτές τις αηδίες μία συγνωμη στους Δημότες μου που πάλευαν με τις φλόγες για να λήξει εδώ και να μην εχουμε αλλα…!!! Ευχαρίστω #amphictyonyofancientgreekcities #marathon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilias Psinakis – Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) στις

πηγη: www.tlife.gr