Χανιά: Γερμανίδα τουρίστρια αρνήθηκε να πληρώσει ταξί επικαλούμενη το… ελληνικό χρέος

Αίσθηση και προβληματισμό προκαλεί το περιστατικό που σημειώθηκε στην Κρήτη με πρωταγωνίστρια μία τουρίστρια από την Γερμανία και έναν οδηγό ταξί στα Χανιά.

Η Γερμανίδα τουρίστρια, επικαλούμενη το χρέος της χώρας μας στην Γερμανία αρνήθηκε να πληρώσει τον οδηγό ταξί για την κούρσα.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών ΤΑΧΙ Νομού Χανίων, με ανακοίνωσή του επιβεβαιώνει ότι περιστατικό είναι πέρα για πέρα αληθινό.

“Η Γερμανίδα πήγε στην πιάτσα των ταξί που βρίσκεται έξω από το 1ο Γυμνάσιο στα Χανιά. Ζήτησε από τον οδηγό του ταξί να μάθει τα κόμιστρα για τον Πλατανιά. Εκείνος της έδειξε τον τιμοκατάλογο με τα κόμιστρα στον οποίο αναγραφόταν το ποσό 16 ευρώ.

Η Γερμανίδα όταν το είδε του είπε: “Αντί να μας πηγαίνετε δωρεάν που μας χρωστάτε μας παίρνετε και λεφτά από πάνω;”

Ο οδηγός ταξί προσπάθησε να συγκρατηθεί και ζήτησε από τον συνάδελφό του που βρισκόταν αμέσως μετά από εκείνον να πάρει τη Γερμανίδα στο ταξί γιατί ο ίδιος είχε ενοχληθεί, όπως ήταν λογικό, από τη δήλωσή της.

Ο δεύτερος οδηγός επιβίβασε τη Γερμανίδα και την πήγε στον προορισμό της. Η στάση της δεν ήταν στην αρχή του Πλατανιά, αλλά περίπου στο ύψος του Μινώα Παλάς με μεγάλη κίνηση στον δρόμο. Το ταξίμετρο έγραψε 18 ευρώ. Όταν της είπε την τιμή εκείνη αρνήθηκε να τον πληρώσει λέγοντας ότι στον τιμοκατάλογο των κομίστρων αναφερόταν το ποσό των 16 ευρώ.

Ο οδηγός της εξήγησε ότι το ταξίμετρο είχε γράψει παραπάνω λόγω της μεγάλης κίνησης στον δρόμο. Η Γερμανίδα ωστόσο, αρνήθηκε να πληρώσει. Εκείνη την ώρα περνούσε από τον δρόμο ένας αστυνομικός και ο οδηγός ταξί είπε ότι θα φωνάξει τον αστυνομικό για να λυθεί το πρόβλημα. Τότε εκείνη αμέσως και βιαστικά έβγαλε 20 ευρώ, τα άφησε και έφυγε χωρίς μάλιστα να πάρει ρέστα.

 

 

πηγη: www.cnn.gr