Απόψε το μεγάλο ματς της ΑΕΚ με την Μίλαν

Αισιόδοξος για την εξέλιξη του αποψινού αγώνα με τη Μίλαν παρουσιάστηκε ο Μανόλο Χιμέμεθ.

Ο Ισπανός κόουτς μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στα δεδομένα της αναμέτρησης, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Οταν παίζεις απέναντι σε μία ομάδα όπως η Μίλαν πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος γιατί δεν υπάρχει κανένα περιθώριο λάθους. Με την ποιότητα και το δυναμικό που έχει αυτή η ομάδα μπορεί να αξιοποιήσει το οποιοδήποτε λάθος».

Για το αν θεωρεί ότι το σημερινό παιχνίδι είναι ένας τελικός τόνισε: «Θα ήταν ένας τελικός αν εξαρτιόμασταν από το αυριανό αποτέλεσμα. Εχουμε άλλα τρία παιχνίδια. Αν κερδίσουμε θα έχουμε πιθανότητες ακόμα και για την πρώτη θέση, αν χάσουμε θα δούμε στα επόμενα παιχνίδια τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε.

Μία ομάδα σαν την ΑΕΚ πρέπει να χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία, αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να προσπαθούμε για το καλύτερο. Να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά…».

Για το αν είναι ένα επιπλέον κίνητρο η απουσία του Πέτρου Μάνταλου είπε: «Το να δίνεις το μέγιστο είναι υποχρέωση για τους επαγγελματίες. Το να ψάξουμε κάποιες στιγμές και να αποδώσουμε προκειμένου να αφιερώσουμε την προσπάθειά μας στον αρχηγό θα είναι ό,τι καλύτερο».

Στο μεταξύ, μια σημαντική έκπληξη «έκρυβε» η χθεσινή τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ. Ο Ούρος Τσόσιτς κατάφερε να προπονηθεί σε φουλ ρυθμό και μπήκε κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι, παρότι το διάστημα της απουσίας του προσδιοριζόταν στις δύο εβδομάδες.

Οι εκλεκτοί για το αποψινό ματς από όπου θα επιλεγεί το αρχικό σχήμα είναι οι: Ανέστης, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Τζανετόπουλος, Βράνιες, Τσόσιτς, Λόπες, Γιαννούτσος, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Βλαχομήτρος, Αραούχο, Λιβάγια, Μπακασέτας και Γιακουμάκης.

 

πηγη: www.madata.gr