Άννα Μπουσδούκου – Σταύρος Ιωαννίδης: Φωτογραφίες από τον ρομαντικό τους γάμο στην Αντίπαρο

Στον Άγιο Γεώργιο στην Αντίπαρο αντάλλαξαν όρκους αγάπης και αιώνιας πίστης η Άννα Μπουσδούκου και ο Σταύρος Ιωαννίδης. Οι δύο δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ, που μετρούν αρκετά χρόνια σχέσης, αποφάσισαν να παντρευτούν σε στενό κύκλο. Ο γάμος τους έγινε τηρώντας όλες τις παραδόσεις με την όμορφη νύφη να έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τις προετοιμασίες.

 

Το νησί που επέλεξαν για τον ρομαντικό γάμο τους είναι το αγαπημένο της Άννας Μπουσδούκου. Οι δυο τους έφτασαν λίγες μέρες νωρίτερα για να τακτοποιήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες και να υποδεχτούν τους στενούς συγγενείς και φίλους που ήταν καλεσμένοι.

Ο γάμος έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, κοντά στη δύση του ηλίου, με τη νύφη και τους καλεσμένους να φτάνουν με καραβάκι. Με τον ίδιο τρόπο έφυγαν στη συνέχεια από το εκκλησάκι. Η Άννα Μπουδούκου, που έλαμπε μέσα στο νυφικό της, συνοδευόταν από τρία παρανυφάκια. Δύο κορίτσια και ένα αγόρι.

Ιδιαίτερη συγκινημένος καθόλη τη διάρκεια της τελετής ήταν και ο πατέρας της Άννας, Νίκος Μπουσδούκος ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η εγκυμονούσα Σία Κοσιώνη.

πηγη: www.tlife.gr