Βγήκε από το χειρουργείο ο Πετρούνιας. Επιτυχημένη η επέμβαση στον ώμο

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στον αριστερό ώμο ο πρωταθλητής της ενόργανης γυμναστικής Λευτέρης Πετρούνιας, στο Ανσί της Γαλλίας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η χρόνια τενοντοπάθεια που τον ταλαιπωρούσε εδώ και πολλούς μήνες.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (05/11) στη Γενική Κλινική του Ανσί (Clinique Générale Annecy) από τον εξειδικευμένο χειρουργό Λοράν Λαφός, έναν από τους κορυφαίους στον κόσμο στη χειρουργική ώμου, παρόντος του γιατρού της Ε.Γ.Ο., Οδυσσέα Παξινού, ο οποίος συνόδευσε τον Έλληνα πρωταθλητή στη Γαλλία.

Ο 27χρονος «άρχοντας των κρίκων» θα παραμείνει νοσηλευόμενος για μία ημέρα και πρόκειται να πάρει αύριο (Τρίτη 06/11) εξιτήριο από την κλινική. Θα παραμείνει στο Ανσί για ακόμη μερικές ημέρες, προκειμένου οι γιατροί να παρακολουθήσουν τη μετεγχειρητική του πορεία, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα στα τέλη της εβδομάδας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα αποκατάστασης που θα ακολουθήσει ο Λευτέρης Πετρούνιας, η επάνοδός του στις προπονήσεις σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς αναμένεται να γίνει σε τρεις μήνες, ενώ σε πέντε μήνες θα είναι απόλυτα έτοιμος για να επιστρέψει στους αγώνες.

madata