Τον σκότωσε και τον έβαλε σε καταψύκτη – Στο εδώλιο η Βουλγάρα “αράχνη”

Σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη της δολοφονίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Πρόκειται για τη δολοφονία του 63χρονου ναυτικού τον οποίο κατηγορείται ότι σκότωσε η Βουλγάρα πρώην σύζυγός του και στην συνέχεια έβαλε το πτώμα του στον καταψύκτη για να μην αποκαλυφθεί το έγκλημα.

Η Βουλγάρα πρώην σύζυγος του θύματος κατηγορείται ότι με τους συνεργούς της δολοφόνησε τον ναυτικό και στη συνέχεια για να κερδίσει χρόνο και να διαφύγει έβαλε το πτώμα του σε καταψύκτη.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε τον Ιανουάριο του 2016 όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που νοίκιαζε η γυναίκα από τη Βουλγαρία πήγε στο διαμέρισμα. Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί.

Η φρικτή αποκάλυψη

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μπήκε μαζί με δικαστικό επιμελητή και αντίκρισε το φρικτό θέαμα. Ο 63χρονος βρισκόταν μέσα σε έναν καταψύκτη.

Αμέσως οι υποψίες στράφηκαν στην πρώην σύζυγό του θύματος από τη Βουλγαρία. Η έρευνα των αστυνομικών οδήγησε στη Βάρνα όπου η γυναίκα είχε διαφύγει με τον γιο της, έχοντας πάρει μαζί της και ποσό 300.000 ευρώ.

Μαζί με την 50χρονη Βουλγάρα στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει και μια 27χρονη συμπατριώτισσά της η οποία αρχικά είχε ισχυριστεί ότι συμμετείχε στο έγκλημα. Για τη δολοφονία κατηγορείται επίσης ένας 29χρονος Βούλγαρος ο οποίος διαφεύγει, ενώ οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι στη δολοφονία συμμετείχαν ακόμη κάποια πρόσωπα τα οποία δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

πηγη: www.newsit.gr