Της λείπουν κομμάτια από το κεφάλι-Λεπτομέρειες σοκ για την 27χρονη που την χτύπησε με σκεπάρνι ο άντρας της

Σοκάρουν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την 27χρονη γυναίκα από την Πρέβεζα, η οποία χτυπήθηκε 7 φορές στο κεφάλι με σκεπάρνι από τον σύζυγό της, με αποτέλεσμα να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

Aπό την πρώτη στιγμή βασικός ύποπτος θεωρήθηκε ο 35χρονος σύζυγός της, ο οποίος μετά από έρευνα της αστυνομίας εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στον ανακριτή.

Το συγκλονιστικό στην όλη υπόθεση, είναι πως όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια του 3χρονου κοριτσιού τους και μιας φίλης της κοπέλας, η οποία με το που είδε το συμβάν άρπαξε το παιδί και άρχισε να τρέχει έξω από το σπίτι για να το σώσει, αλλά να σώσει και τον εαυτό της.

Η άτυχη 27χρονη, χτυπήθηκε ανελέητα στο κεφάλι ΕΦΤΑ φορές, και άλλη μια στον αυχένα, ενώ η κατάσταση της είναι πολύ κρίσιμη. Χαρακτηριστικό είναι πως σύμφωνα με τους γιατρούς, από την σφοδρότητα των χτυπημάτων, της λείπουν κομμάτια από το κεφάλι.

Από την άλλη μεριά, ο 35χρονος κατηγορούμενος ο οποίος οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα, υποστήριξε πως η γυναίκα του έπεσε από τις σκάλες και εκείνος δεν την ακούμπησε.

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ

«Την αιφνιδίασε. Ήταν στο σπίτι και γύρισε εκείνος. Το είχε μελετήσει το θέμα. Πιο πριν πήρε τηλέφωνο τον μπαμπά και την μαμά μου να πάνε για φαγητό, αλλά επειδή οι δικοί μου δουλεύανε, δεν πήγανε. Ήθελε να σκοτώσει και την μάνα και τον πατέρα μου, και επειδή δεν του βγήκε αυτό και ήταν μια φίλη της εκεί, έκανε ο,τι έκανε» είπε και πρόσθεσε:

«Το παιδί είναι με την οικογένεια μου στο σπίτι μας. Ζητάει την μαμά και τον μπαμπά της, δεν το έχει συνειδητοποιήσει ακόμα».

«Η αδερφή μου ήταν πολύ ήσυχη και ήρεμη. Δεν έβγαινε να πάει ούτε για καφέ. Της είχε απαγορεύσει να πάει ακόμα και στο πατρικό της. Δεν έβγαινε από το σπίτι για να μην μαλώνουν».

«Την τελευταία φορά που έφυγε, γιατί είχαν χωρίσει για ένα μήνα, της είπαμε να μην ξαναγυρίσει πίσω. Αλλά εκείνη ντρεπόταν γιατί είχε ένα παιδί, αυτός την απειλούσε και της έλεγε πως θα τους σκοτώσω όλους αν δεν γυρίσεις… Φοβόταν πολύ και την απειλούσε συνέχεια. Δεν υπολόγιζε ούτε αστυνομία ούτε κανέναν».

Να σημειώσουμε, ότι ο 35χρονος έχει νοσηλευτεί στο ψυχιατρείο κατά το παρελθόν, έχει επιτεθεί σε αστυνομικό, σε ιερέα και εκκρεμεί η δίκη. Έχει συλληφθεί για επιθέσεις, κλοπές και ληστείες με σπείρα που ρήμαζε σπίτια.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ

«Έδειχνε κάποια συμπτώματα βίαου χαρακτήρα γιατί είχε ψυχολογικά προβλήματα. Αλλά έδειχνε καλά. Τον τελευταίο καιρό είχαμε σκοπό να τον ξαναβάλουμε πάλι μέσα μετά από κάποια περιστατικά που έγιναν, αλλά δεν προλάβαμε» και κατέληξε:

«Να γίνει καλά το κορίτσι και τίποτ΄ άλλο. Ο θεός να βάλει το χέρι του».

ΠΗΓΗ www.star.gr