Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 27 Νοεμβρίου!

Αναμένουμε… συνεργασία Δία-Ποσειδώνα και νιώθουμε από τώρα το χάδι της, αφού η Σελήνη γίνεται φίλη με τον ονειρικό Ποσειδώνα, καθιστώντας μας πιο συναισθηματικούς, γλυκούς και διαισθητικούς! Τι πρέπει να προσέξουμε; Φυσικά την εξιδανίκευση και τις ψευδαισθήσεις μας!

 

Κριός

Γενικά

Κριέ μου, το προηγούμενο διάστημα πιθανόν να έφερε κάποιες καθυστερήσεις και η εμφάνιση καταστάσεων από το παρελθόν σε ανάγκασε να οδηγηθείς σε ξεκαθαρίσματα. Τώρα πάντως, το τοπίο είναι ελεύθερο για νέες καταστάσεις που ετοιμάζονται να κάνουν την είσοδό τους. Να είσαι όμως σε ετοιμότητα, διότι τα άστρα προβλέπουν, πως η προσαρμογή σου στη νέα πραγματικότητα θα χρειαστεί να είναι σύντομη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, Κριέ, να περιμένεις (μιλώ με αργή, βαθιά φωνή) πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε όμως να εξωτερικευτείς περισσότερο, για να φύγουν οι ανασφάλειες από τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κριέ μου, στα επαγγελματικά σου πολλές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες ευνοούνται. Μπορείς να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν. Μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές (ξέρεις τι εννοώ, και ξέρω ότι ξέρεις). Κάποια πρόταση που μπορεί να δεχτείς, τα άστρα λένε πριν απαντήσεις να τη μελετήσεις πολύ καλά.

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, επιτέλους θα δεις κάποιους από τους στόχους σου να υλοποιούνται κι εννοώ αυτούς – οι δυο μας μιλάμε τώρα – που ο φόβος και η ανασφάλειά σου στο παρελθόν μπλόκαραν συστηματικά. Πρόσεξε όμως τι μοιράζεσαι με άλλα άτομα, καθώς οι αλλαγές προβλέπεται πως θα συνεχιστούν, μέχρι να οδηγήσουν τη ζωή σου σε ολοκλήρωση. Σε προσωπικό επίπεδο δεν έχεις καταλήξει ακόμη και τα άστρα συμφωνούν να μη βιαστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει στον αισθηματικό σου τομέα, Ταύρε, να δεις μερικές καταστάσεις με πολύ ψυχραιμία. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, πριν μιλήσεις με το σύντροφό σου, διότι ακολουθήσουν λογομαχίες και εντάσεις. Εσένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ένα πράγμα συμβουλεύω: Μη μείνεις σε στασιμότητα καθόλου αυτή την περίοδο, που είναι η Αφροδίτη στον Σκορπιό, καθώς η μία ευκαιρία θα διαδέχεται την άλλη και μπορείς να κάνεις πολλά (δε με βλέπεις, αλλά κλείνω με πονηριά το ένα μάτι).

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Ταύρε μου, θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι κινήσεις που θα κάνεις, αλλά και κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρεις στα καινούργια ξεκινήματα που σχεδιάζεις. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον. Να είσαι προσεκτικός με απρόοπτα έξοδα, που στο ωροσκόπιό σου φαίνεται πως θα έρθουν.

Δίδυμος

Γενικά

Φρόντισε την ξεκούραση και τη φυσική σου κατάσταση τώρα που οι υποχρεώσεις σου στερούν το χρόνο για τη φροντίδα του εαυτού σου. Μία αναστάτωση ανατρέπει τα σχέδιά σου και χαλάει την ψυχολογία σου. Ευτυχώς θα είναι παροδική και χωρίς κόστος. Μην προχωρήσεις σε καταστάσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις δίνοντας υποσχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις ένα τόνο καλύτερο στην σχέση σου προσπάθησε να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να εξωτερικευτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή προσπάθησε να περάσεις με δικά σου άτομα χαλαρά ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος της εβδομάδας. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια καλυτέρευση και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

Καρκίνος

Γενικά

Δίδυμε, έχεις σοβαρή πιθανότητα επιτυχίας, αν αξιοποιήσεις τη δημιουργικότητά σου με σοβαρότητα και, κυρίως, μεθοδικότητα. Γνωρίζεις, πως οι συζητήσεις του παρελθόντος δεν οδήγησαν σε ιδιαίτερη πρόοδο, οπότε είναι καιρός για δράση! Να αποφεύγεις πάντως τις υπερβολές και να εστιάζεις την προσοχή σου στη συνέπεια. Ευκαιρίες προβλέπεται, ότι θα υπάρξουν πολλές, αρκεί όμως να κάνεις τις απαραίτητες υποχωρήσεις και τις κατάλληλες συμφωνίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς, Δίδυμε, αυτή την περίοδο να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο προβλήματα που ταλανίζουν την σχέση σου . Σ’ εσένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα παρουσιαστούν κάποιες όμορφες εξελίξεις με πολύ καλές προοπτικές για το μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, θα τα πας πάρα πολύ καλά (οπότε περιμένω κέρασμα). Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν (πάει το κέρασμα) και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πάνε πολύ καλύτερα. Οι ευκαιρίες που θα έχει το ζώδιό σου θα είναι πάρα πολλές, ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Λέων

Γενικά

Λέων, η καλή κοινωνική ζωή σου είναι το κλειδί της επιτυχίας. Το διάστημα, που η στασιμότητά σου αποτελούσε αποκλειστική στάση ζωής έχει περάσει οριστικά στο παρελθόν, αφήνοντας βέβαια ανολοκλήρωτους πολλούς στόχους σου. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσεις ώθηση στα όνειρά σου και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που οι προβλέψεις του ζωδίου σου δείχνουν, πως θα σου δοθούν μέσα από νέες γνωριμίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η καλή σου διάθεση, θα σε κάνει πιο ερωτικό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις αμφιβολίες, που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου. Για σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, υπάρχουν αυτή την περίοδο κάποιες περιπτώσεις που δεν τις βλέπεις με πολύ αισιοδοξία. Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείς λίγο;

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει, Λέων, να επικεντρωθείς σε αυτό που κάνεις και μην καταπιάνεσαι με πάρα πολλά, διότι θα πάρεις λάθος αποφάσεις και στο μέλλον δε θα μπορείς να τις διορθώσεις. Σύμφωνα με τους πλανήτες, καλό θα είναι σήμερα να μην κάνεις οικονομικά ανοίγματα και να μην υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια.

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η ώρα να κατακτήσεις όσα επιθυμείς επιτέλους ήρθε! Αν σκοπεύεις να κάνεις ένα βήμα τώρα, οι πλανήτες εξασφαλίζουν την επιτυχία με τρόπο καθοριστικό για ένα αύριο που προμηνύεται ευχάριστο και δίχως προβλήματα. Ε, σχεδόν δίχως προβλήματα. Ξεκαθάρισε, λοιπόν, πρώτα τις υποθέσεις που σε καθηλώνουν σε απραξία και μπες σε διαδικασία δράσης το συντομότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε, Παρθένε, να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με το σύντροφό σου. Κάνε αυτό σήμερα και βλέπουμε παρακάτω.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα παρατηρηθεί μεγάλη δραστηριότητα. Η υπερκινητικότητα που θα δείξεις, θα σε κάνει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αυτές που σε απασχολούν εδώ και αρκετό καιρό. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις που όμως, πριν απαντήσεις, πρέπει να προσέξεις, καθώς υπάρχουν παγίδες που σήμερα δεν μπορείς να αντιληφθείς. Μπορείς σήμερα να τακτοποιήσεις θέματα που σε αφορούν.

Ζυγός

Γενικά

Οι πλανητικές όψεις, Ζυγέ είναι κατάλληλες για κάθε λογής προσπάθειά σου. Τα πάντα προβλέπονται στο ωροσκόπιό σου να κινούνται σε πλάνο θετικών αλλαγών και ειδικά οι επενδύσεις, που φέρνουν κέρδος σε όλα τα επίπεδα. Η ανανέωση είναι δεδομένη και αυτή σε οδηγεί σε ολοκλήρωση των στόχων. Δεν είναι ακόμη όμως κατάλληλη στιγμή για οριστικές αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις, Ζυγέ, σε άλλους τομείς δε σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Βάλε, λοιπόν, πρόγραμμα στη ζωή σου, ώστε να περάσεις όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλά πράγματα, Ζυγέ, που καθυστερούν, θα σε εκνευρίσουν πάρα πολύ. Προσπάθησε να εφαρμόσεις σωστό πρόγραμμα, ώστε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Έχεις κάνει αρκετά έξοδα, που τώρα θα κληθείς να τα τακτοποιήσεις (εμ, τι περίμενες). Φρόντισε να είσαι πιο προσεκτικός από σήμερα και στο εξής.

Σκορπιός

Γενικά

(Και) αυτή την περίοδο, Σκορπιέ, η γοητεία σου βοηθάει σε πολλά. Η διάθεσή σου για πάθος και περιπέτεια βέβαια δεν ολοκληρώνεται (μεταξύ μας, και πότε ολοκληρώθηκε;) αλλά η ανακάλυψη ευχάριστων καταστάσεων στις οποίες οδηγείσαι βελτιώνει την ψυχολογία σου ουσιαστικά. Τα άστρα δείχνουν να γίνεσαι το επίκεντρο και να βρίσκεις υποστηρικτές στη δημιουργικότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Σκορπιέ, θα πάει πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς από άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σε προβληματίζουν. Για σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η κατάστασή σου, τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα αλλάξει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα (πάντα συνδέονται αυτά τα δυο). Είναι σίγουρο ότι τα οικονομικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν και θα μπορείς να κάνεις τους προγραμματισμούς σου.

Τοξότης

Γενικά

Η συνεχής μεταμόρφωσή σου, Τοξότη, εντυπωσιάζει τους γύρω σου και σε οδηγεί σε έκσταση. Ο νέος τρόπος αντίληψης των καταστάσεων θα οδηγήσει σε καλύτερες συνθήκες στην καθημερινότητά σου. Κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος δείχνουν να αντιμετωπίζονται με πιο δραστικό τρόπο και προβλέπονται πιο ουσιαστικά αποτελέσματα. Με δυο λόγια, μια χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, Τοξότη, θα έχουν εντάσεις και γι’ αυτό θα ευθύνεσαι εσύ. Σου άρεσε; Δε σου άρεσε. Καλό, λοιπόν, είναι, να μην εκνευρίζεσαι με τον σύντροφό σου και να μην πεις πράγματα, που μπορεί να τον πληγώσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, Τοξότη, φρόντισε να προσαρμοστείς σε ενδεχόμενες αλλαγές που μπορεί να γίνουν, έστω και αν δεν τις περίμενες. Στα θέματα εργασίας μην απαισιοδοξείς, διότι μπαίνεις σε περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα σε αναδείξουν. Θα προβληματιστείς έντονα σε σχέση με τα οικονομικά. Θέλεις να κάνεις πάρα πολλά, αλλά τα οικονομικά σου ακόμη δεν βρίσκονται στον δρόμο που επιθυμείς (λες και τα άστρα σου σχηματίζουν τη λέξη «Προϋπολογισμός»).

Αιγόκερως

Γενικά

Μια γερή δόση χαράς, Αιγόκερε, έρχεται τώρα από αγαπημένο σου πρόσωπο, που σου εκμυστηρεύεται μυστικό του. Η αισιοδοξία θα είναι μεγάλη , μην παρασύρεσαι όμως σε ανισόρροπες (κι «ανισόρροπες») αντιδράσεις, καθώς η δικαιοσύνη είναι αναγκαστική διαδικασία για να υπάρξει σταθερή πρόοδος. Φρόντισε, λοιπόν, να μην αδικήσεις πάνω στην παρόρμησή σου κάποιον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, Αιγόκερε, θα έχεις κάποιες εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Πρέπει σήμερα να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις πάρα πολύ ενέργεια και θα θέλεις να τα τελειώνεις όλα εδώ και τώρα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Μην κάνεις περιττές αγορές και μην παρασύρεσαι από τρίτα πρόσωπα, που θα σε οδηγήσουν να κλείσεις κάποια συμφωνία που μπορεί να μη σε συμφέρει.

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, δεν ξέρω πώς να το πώς διαφορετικά, αλλά ένας σημαντικός προορισμός αγγίζεται μέσα σου και επιτέλους τα άστρα δείχνουν να δικαιώνεσαι. Μην το παρακάνεις όμως με τη γνωστή τάση σου για απόλυτη ανεξαρτησία, διότι μπορεί να βρεθείς σε δυσάρεστη θέση. Αφέσου σε αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή σου και τις εσωτερικές σου ισορροπίες. Η ψυχή σου βρίσκει αρμονία και ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, Υδροχόε, θα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά που λες και κάνεις (τι σου λέω τώρα, ε;) αλλιώς θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει να προσέχεις στις κινήσεις σου, Υδροχόε, διότι από τον εκνευρισμό που θα έχεις, την ένταση και την ενέργεια, μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Στα οικονομικά, έχεις κάνει πάρα πολλά ανοίγματα (το βλέπεις και στους λογαριασμούς σου) που πρέπει τώρα να αρχίσεις σιγά –σιγά (από σήμερα, δηλαδή) να τακτοποιείς.

Ιχθύς

Γενικά

Η εύνοια σε σένα, Ιχθύ, είναι μεγάλη αυτό το διάστημα και δέχεσαι βοήθεια σε ό,τι προγραμματίσεις. Αλλαγές μπορεί να προκύψουν τώρα στην προσωπική σου εξέλιξη, αν βέβαια το επιθυμείς και δουλέψεις γι’ αυτό. Το ωροσκόπιό σου δείχνει, πως σπίτι και οικογένεια σε απασχολούν, αλλά δίνεις λύσεις σε όσα προκύπτουν. Οραματίσου την ευτυχία και πάψε να την μπλοκάρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τόσες ευθύνες, Ιχθύ, που έχεις στους διάφορους τομείς, θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Πάλι καλά, δηλαδή, που έχεις κι αισθηματικά. Καλό είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στον σύντροφό σου, για να αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Ιχθύ μου, θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και να αποφύγεις να τα βάλεις με τους συνεργάτες σου. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός στις επιλογές σου. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πολύ μεγάλο προγραμματισμό από σήμερα και να αποφύγεις να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα (θα’ πρεπε να έβλεπες το ύφος μου).

Πηγή:   oroskopos.gr