Συμβασιούχος εισέβαλε στον Δήμο Μαραθώνα και τα έκανε γυαλιά καρφιά

Μια νέα επίθεση συμβασιούχου έλαβε χώρα, αυτή τη φορά στον Δήμο Μαραθώνα. Ένας συμβασιούχος επιτέθηκε κατά υπηρεσιακών στελεχών δήμου και διέλυσε ό,τι βρήκε στο πέρασμά του. Όλα αυτά, μία μόλις ημέρα μετά τον τραυματισμό του Δήμαρχου Ελευσίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr ο συμβασιούχος που είχε προσληφθεί με Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ εισέβαλε στις 9 το πρωί στο γραφείο της Διεύθυνσης Προσωπικού σε έξαλλη κατάσταση και κατέστρεψε γραφεία, υπολογιστές, καρέκλες, βιβλιοθήκες και έγγραφα.

Στόχος του συμβασιούχου ήταν ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Προσωπικού ο οποίος χθες τον είχε καλέσει, ζητώντας του να παραιτηθεί, καθώς φαίνεται ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα με αποτέλεσμα να προκαλεί συνεχώς δυσλειτουργίες στην εργασία του.

Ο συμβασιούχος, ο οποίος προηγουμένως είχε μετακινηθεί σε πολλές θέσεις μέσα στον δήμο αλλά συνέχιζε να ταλαιπωρεί την υπηρεσία του, παραιτήθηκε τελικά από τη θέση του, και μια μέρα μετά, επέστρεψε και αφού διέλυσε τα πάντα στο πέρασμά του διέφυγε με ποδήλατο.

 

πηγη: www.cnn.gr