Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον «δράκο των ανηλίκων» – Το «μοντέλο» και η ανάρτηση μίσους

Σοκ στο Πανελλήνιο έχει προκαλέσει η δράση του “δράκου” του διαδικτύου, που “ψάρευε” σε ιντερνετικές εφαρμογές ανήλικα κορίτσια 15 και 16 χρόνων, τα οποία στη συνέχεια τα συναντούσε στο σπίτι του, τους έδινε σκληρά ναρκωτικά, και τα βίαζε.

Τραγική φιγούρα στην υπόθεση η συνομήλικη συμβία του 29χρονου, που είναι 6 μηνών έγκυος και δεν γνώριζε το παραμικρό για την δραστηριότητα του ανθρώπου που κυοφορούσε το παιδί του.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από μια 15χρονη, που φιλοξενείται σε στέγη νεότητας στα Νότια Προάστια, και την οποία βρήκαν Αστυνομικοί να κάθεται σε παγκάκι αλσυλλίου και μάλιστα σε άθλια κατάσταση από την χρήση ναρκωτικών, που της είχε χορηγήσει ο 29χρονος.

Πως αποκαλύφθηκε η φρικιαστική υπόθεση

Η ανήλικη μαθήτρια το περασμένο Σάββατο (03.02.2018) έλειπε ώρες από την στέγη νεότητας που φιλοξενείτε τα τελευταία χρόνια και για το λόγο αυτό οι υπεύθυνοι του ιδρύματος κάλεσαν την Αστυνομία.




Λίγη ώρα αργότερα ένα περιπολικό εντόπισε την 15χρονη στα Νότια προάστια τις Αττικής.

Οι αστυνομικοί όταν ρώτησαν την μαθήτρια που βρίσκονταν όλες αυτές τις ώρες, την άκουσαν εμβρόντητοι να τους λέει: «ήμουν στο σπίτι του και κάναμε χρήση ναρκωτικών και είχαμε και σεξουαλική επαφή»

Άμεσα ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, και άνδρες της έφτασαν έξω από το σπίτι του 29χρονου, όπου και τον συνέλαβαν. Μάλιστα σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικεία του βρέθηκε ένας φορητός υπολογιστής, τρία “usb”, κι ένα σεξουαλικό βοήθημα.

Καταγγελίες ότι τις κατέγραφε

Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά και τα όσα κατέθεσαν στην Αστυνομία, η 15χρονη και μια συνομήλικη συμμαθήτρια της είχαν πάει μαζί στο σπίτι του.

Αφού έκαναν χρήση ναρκωτικών, κοκαΐνης και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης πιο γνωστή ως “Σίσα” – παρασκευάζεται από υγρά μπαταρίας αυτοκινήτου – έβγαλαν τα ρούχα τους και προέβησαν σε σεξουαλικές πράξεις, ενώ κάποια στιγμή ο 29χρονος είχε ανοίξει το “λαπ-τοπ” του και φαινόταν σαν να κατέγραφε τα δυο γυμνά κορίτσια.

Πως ήρθαν σε επαφή με τον 29χρονο

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στους Αστυνομικούς η 15χρονη, αρχικά γνωρίστηκε με τη συμμαθήτρια της στο Σχολείο. Λίγες ημέρες μετά η ίδια της γνώρισε μέσω social media, τον 29χρονο, λέγοντας της μάλιστα πως στο σπίτι του έχει ναρκωτικά.

Δυστυχώς φαίνεται πως δεν ήταν η πρώτη φορά που τα δυο κορίτσια πήγαν στο σπίτι του 29χρονου. Από τις Αστυνομικές Αρχές εξετάζεται το ενδεχόμενο να είχε έλθει σε επαφή και να είχε χορηγήσει ναρκωτικά σε άλλα 6 ανήλικα κορίτσια.

Το «μοντέλο» και η ανάρτηση μίσους

Ο «δράκος των ανηλίκων» φαίνεται πως αγαπούσε πολύ το σκυλί του το οποίο φώναζε «μοντέλο»! Δεν ήταν άλλωστε και λίγα τα βίντεο που την τραβούσε και στην συνέχεια «ανέβαζε» στα social media. Βέβαια, δεν ήταν μόνο αυτά που ανέβαζε στα social media αφού όπως αποκαλύπτει η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου Live News στο Ε… στο προφίλ του στο facebook είχε γράψει μία ανάρτηση μίσους για τις γυναίκες.

Αποκαλυπτικές μαρτυρίες για τον «δράκο των ανηλίκων»

 

«Κοιμούνται μέχρι το απόγευμα… Κάνουν 28χλμ από το Περιστέρι μέχρι την Γλυφάδα να πάνε να πιουν καφεδάκι και αν κάτσει κανένα γαμπρό… Έκατσε! Κατά τα άλλα είναι 25 – 28 και δεν έχουν βγάλει 20 ευρώ στη ζωή τους αλλά οι γονείς τους δουλεύουν 12ωρα για 400 – 500 ευρώ και αν… Αλλά είναι τίμιες! Αύριο θα πάρουν κανέναν ανθρωπάκο να του κάνουν τη ζωή μαύρη. Επειδή από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο θα φτάσουν τα 35 και θα φοβηθούν μην τις πουν γεροντοκόρες…» αναφέρει σε post του.

Δείτε το βίντεο

 

newsit