Profile Software: Την ένταξή της στην Ένωση Τραπεζών του Ηνωμένου Βασιλείου

Την ένταξή της, ως συνδεδεμένου μέλους, στην Ένωση Τραπεζών του Ηνωμένου Βασιλείου (British Banking Association – BBA), ανακοίνωσε η Profile Software, αποσκοπώντας στην περαιτέρω ισχυροποίηση της παρουσίας της στην τοπική τραπεζική αγορά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ένταξη της Profile Software στα συνδεδεμένα μέλη της BBA, θα επιτρέψει στην εταιρεία να διευρύνει το επίπεδο των υπηρεσιών της, προσφέροντας κορυφαίες καινοτόμες πλατφόρμες λογισμικού στον ευρύτερο χρηματοοικονομικό τομέα της χώρας. Ειδικότερα, για τον τραπεζικό κλάδο του Ηνωμένου Βασιλείου, η Profile Software διαθέτει ένα έτοιμο προς χρήση τραπεζικό σύστημα, που επιτρέπει στις start-up banks, challenger banks, digital banks και large banks να αποκτήσουν τις απαιτούμενες ψηφιακές λειτουργικότητες, με μοναδική ευελιξία.
Μέσω της ένταξης στη BBA, η Profile αποκτά δυνατότητα επικοινωνίας με πλέον των 200 τραπεζών μελών της πρώτης, που δραστηριοποιούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο και παρέχουν μεγάλο εύρος υπηρεσιών. Η BBA αποτελεί κεντρικό σημείο εκκίνησης για να αναπτύξουν τις δραστηριότητες τους οι νέες τράπεζες, που επιθυμούν να ενισχύσουν την ψηφιακή τους παρουσία και να διευρύνουν το δίκτυο συνεργατών τους στη χώρα. Γεγονός που συνάδει απόλυτα με τη στρατηγική προσέγγιση της Profile στον κλάδο, καθώς οι ευέλικτες fintech λύσεις που διαθέτει επιτρέπουν στα τραπεζικά ιδρύματα την επιτυχή ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους, με την εφαρμογή τεχνολογικά προηγμένων λύσεων, οι οποίες ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

πηγη:www.newsit.gr