Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: Τι όπλισε το χέρι του 27χρονου παιδοκτόνου

Συγκλονισμένο είναι το Πανελλήνιο από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε σήμερα, λίγο μετά το μεσημέρι, στο Χαλάνδρι. Ένας άνδρας, ηλικίας 27 ετών, σκότωσε τον 4χρονο γιο του με καραμπίνα, προτού στρέψει το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σύντροφος του νεαρού τον καλούσε στο τηλέφωνο και δεν απαντούσε, με αποτέλεσμα να πάει η ίδια στο διαμέρισμά για να δει τι συμβαίνει.

Μπαίνοντας μέσα ήρθε αντιμέτωπη με ένα σοκαριστικό θέαμα. Αντίκρισε νεκρούς τον τετράχρονο γιο της και δίπλα τον πατέρα του. Οι φωνές της ξεσήκωσαν την περιοχή, με τους γείτονες να τρέχουν να δουν τι συμβαίνει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 27χρονος ήταν σε διάσταση με τη μητέρα του παιδιού και υπήρχαν έντονες διαφωνίες ανάμεσά τους.

Οι κάτοικοι της περιοχής, ωστόσο, κάνουν λόγο για ένα ήσυχο άνθρωπο που είχε έρθει τους τελευταίους μήνες στη γειτονιά και δεν είχε δώσει δικαίωμα.

Τι κρύβεται πίσω από την τραγωδία

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 27χρονος, που εργαζόταν σε σούπερ μάρκετ, αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα από την ηλικία των 14 ετών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το γεγονός που τον στιγμάτισε ήταν ο θάνατος του πατέρα του από καρκίνο. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα άρχισαν τα προβλήματα για την οικογένειά του. Ο ίδιος φέρεται να ξεσπούσε συνεχώς κατά της μητέρας και της αδερφής του, ενώ οι καβγάδες στο σπίτι τους ήταν έντονοι.

Σε ηλικία 22 ετών γνώρισε στην περιοχή του Γέρακα τη σύντροφό του, η οποία είναι καταγωγής Ρομά. Μετά από λίγο καιρό ήρθε στη ζωή ο μικρός Βασίλης.

Όλοι πίστεψαν πως ο ερχομός του παιδιού θα τον ηρεμούσε και τα προβλήματα θα μειώνονταν. Τα πράγματα, όμως, πήραν εντελώς αντίθετη πορεία. Οι καβγάδες με τη σύντροφό του ήταν συνεχείς. Η ίδια δεν άντεξε και έφυγε από το σπίτι. Ο 27χρονος έμεινε με το παιδί και προσπάθησε, μέσω ψυχολογικής υποστήριξης, να προχωρήσει.

Εχθές το πρωί, όμως, πήρε την καραμπίνα – η οποία σύμφωνα με την οικογένειά του ήταν κλεμμένη – σκότωσε το 4χρονο παιδί του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο.

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της οδού Τυμφρηστού στο Χαλάνδρι από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής.

«Δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα. Ήταν ήσυχος άνθρωπος. Είχε έρθει πρόσφατα στη γειτονιά και έμενε στο σπίτι μαζί με το μωρό. Δούλευε σε σούπερ μάρκετ και δεν ενοχλούσε κανέναν», είπε η γειτόνισσα εμφανώς σοκαρισμένη.

Στην ερώτηση αν είχε ακούσει καβγάδες ή αν γνώριζε τη μητέρα, τόνισε πως «η μητέρα δεν είχε εμφανιστεί ποτέ. Καβγάδες και φωνές δεν είχαν ακουστεί ποτέ από το σπίτι. Δεν μπορώ να πιστέψω πώς έφτασε ο νεαρός στο σημείο να σκοτώσει το παιδί του».


madata