“Ήθελε αίμα στα Εξάρχεια” – Τα στοιχεία ότι ο 29χρονος ετοίμαζε χτύπημα κατά αστυνομικών

 Το Αστυνομικό Τμήμα ή αστυνομικοί που περιπολούν στα Εξάρχεια ήταν στο στόχαστρο του 29χρονου – Η Αντιτρομοκρατική “βλέπει” αιματηρό χτύπημα πίσω από τις προετοιμασίες του Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου – Τα ευρήματα σε διαμέρισμα της περιοχής “δείχνουν” σχέδιο διαφυγής, λένε αξιωματικοί που μετέχουν στις έρευνες

Ένα σενάριο απόλυτου τρόμου εξετάζει η Αντιτρομοκρατική μετά τα στοιχεία που έχουν προκύψει ύστερα και από τον εντοπισμό διαμερίσματος στα Εξάρχεια το οποίο ο 29χρονος είχε νοικιάσει για λίγες ημέρες.

Το ισόγειο διαμέρισμα φαίνεται ότι θα εξυπηρετούσε συγκεκριμένο σκοπό. Το περίεργο είναι πως ο 29χρονος είχε νοικιάσει το σπίτι μέσω Airbnb κάνοντας χρήση των πραγματικών του στοιχείων.

Νοίκιασε δηλαδή το σπίτι με το όνομα Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου. Δεν χρησιμοποίησε κάποια από τις πλαστές ταυτότητες που είχε στη διάθεσή του και αυτό προκαλεί εντύπωση.

Ένιωθε βέβαιος πως δεν θα συλληφθεί; Ήθελε απλά να χρησιμοποιήσει τον χώρο ως ενδιάμεση γιάφκα για να μεταφέρει τον οπλισμό σε τρίτο χώρο;

Τα ερωτήματα μένουν, ωστόσο η μεταφορά οπλισμού μαζί με την ολιγοήμερη ενοικίαση του ισογείου στα Εξάρχεια στρέφουν τις έρευνες και σε μια άλλη κατεύθυνση.

Αυτή που οδηγεί στο σενάριο ότι ο 29χρονος ήθελε να κάνει ένα χτύπημα. Για τον λόγο αυτό άλλαζε κρυψώνα στα όπλα τα εκρηκτικά και τα ηλεκτρονικά του μέσα με στόχο να αποφύγει τον εντοπισμό.

«Θα έκανε αιματηρό χτύπημα»

Ποιος θα ήταν ο στόχος; Εξετάζεται το ενδεχόμενο να ήταν στο στόχαστρο του 29χρονου ένστολοι και μάλιστα αστυνομικοί οι οποίοι υπηρετούν στην περιοχή των Εξαρχείων.

Τα ευρήματα στο ισόγειο διαμέρισμα που νοίκιασε μέσω Airbnb ο κατηγορούμενος σύμφωνα με πληροφορίες κάνουν τους ερευνητές της Αντιτρομοκρατικής να πιστεύουν ότι θα χρησιμοποιούσε τον χώρο αυτό για την διαφυγή του μετά το χτύπημα.

Τα ρούχα που βρέθηκαν στο χώρο ήταν λίγα. Μια αλλαξιά όλη και όλη όπως λένε πηγές του Newsit.gr. Αυτό δείχνει ότι το σπίτι των Εξαρχείων θα χρησιμοποιούνταν μόνο από τον ίδιο.

πηγη: www.newsit.gr